ovako imam problema sa internetom i kad sam zvao t-com rekli su mi da imam stari modem...e sad oni kažu da za taj njihov modem moram dat 800 kn....a vjerujem da ima i jeftinijih a dobrih modema....sad u to se uopće ne kužim pa mi treba pomoć da mi kažete koji modem kupit...ne treba imat wlan jer imam od d-linka modem za wlan koji samo spojim sa ovim "glavnim" modemom...bar sam tako do sad....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam problema sa internetom i kad sam zvao t-com rekli su mi da imam stari modem...e sad oni kažu da za taj njihov modem moram dat 800 kn....a vjerujem da ima i jeftinijih a dobrih modema....sad u to se uopće ne kužim pa mi treba pomoć da mi kažete koji modem kupit...ne treba imat wlan jer imam od d-linka modem za wlan koji samo spojim sa ovim "glavnim" modemom...bar sam tako do sad....
Nekoc je bilo da produljenjem pretplate mozes dobit novi modem za 0 kn. Neznam jel to jos igra.
Igra, igra.
Ako ugovor produljiš na 2 god onda ti t-com daje besplatni modem.ako ne želiš produljiti ugovor uzemš si onda ovaj modem http://www.links.hr/index.php?naziv=ADSL+router+D-LINK+DIR-100,+4-port+switch+%2B+1+WAN+port&option=artikl&id_kategorija=053524&id_artikl=052.909.018.
Samo meni nije nekaj jasno ako imaš dlinkov wlan modem zakaj se ne spajaš preko njega
ma igra to jos u t-comu ali neznam dal ću za 2 godine jos zeljet njihov internet...a to od dlinka je samo wlan router...