Novi modem?

poruka: 5
|
čitano: 2.339
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Novi modem?

ovako imam problema sa internetom i kad sam zvao t-com rekli su mi da imam stari modem...e sad oni kažu da za taj njihov modem moram dat 800 kn....a vjerujem da ima i jeftinijih a dobrih modema....sad u to se uopće ne kužim pa mi treba pomoć da mi kažete koji modem kupit...ne treba imat wlan jer imam od d-linka modem za wlan koji samo spojim sa ovim "glavnim" modemom...bar sam tako do sad....

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi modem?
gjurki kaže...

ovako imam problema sa internetom i kad sam zvao t-com rekli su mi da imam stari modem...e sad oni kažu da za taj njihov modem moram dat 800 kn....a vjerujem da ima i jeftinijih a dobrih modema....sad u to se uopće ne kužim pa mi treba pomoć da mi kažete koji modem kupit...ne treba imat wlan jer imam od d-linka modem za wlan koji samo spojim sa ovim "glavnim" modemom...bar sam tako do sad....

Nekoc je bilo da produljenjem pretplate mozes dobit novi modem za 0 kn. Neznam jel to jos igra.

I'm going woo woo
16 godina
Novi modem?

Igra, igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi modem?

Ako ugovor produljiš na 2 god onda ti  t-com daje besplatni modem.ako ne želiš produljiti ugovor uzemš si onda ovaj modem http://www.links.hr/index.php?naziv=ADSL+router+D-LINK+DIR-100,+4-port+switch+%2B+1+WAN+port&option=artikl&id_kategorija=053524&id_artikl=052.909.018.

Samo meni nije nekaj jasno ako imaš dlinkov wlan modem zakaj se ne spajaš preko njega

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 9:51 (Wolf88).
15 godina
protjeran
Novi modem?

ma igra to jos u t-comu ali neznam dal ću za 2 godine jos zeljet njihov internet...a to od dlinka je samo wlan router...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice