Prije neki dan su sa centrale updejtali firmware ili t-com skriptu, pa mi sada ne radi onaj defaultni t-comov defautni administrator password !M1PhoIAD2.Očito su stavili neki drugi, pa mene zanima da li netko zna taj novi.
Novi Admin Password za Thomson ST780i WL !?
- poruka: 17
- |
- čitano: 21.874
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nazovi službu za korisnike i pitaj ih...
Gle, ne znaju oni to, pitao sam.Pitao sam i ljude koji znaju o t-comovoj filozofiji, i rekli su mi da tražim od help deska da me prebace u bridge mode (već jesam u bridgu) i da potom nabavim MikroTik router kojeg parkiram iza t-comovog routera.
Ali svejedno bi bilo lakše ako bih bio ulogiran u prvi router kao admin.Zato pitam.
Jesi ga probao resetirati?
Probaj ove:
Username: user
Password: 0000
Username: admin
Password: admin
Username: user
Password: (ostavi prazno)
ma fala, ali nisu ti defaultni
badava mi reset kad je firmware novi
Jesi probao upisati svoje korisničke podatke za pristup internetu? Koja je verzija firmwarea?
trebao si prije njihov account za remote izbrisat dok si imao admin ovlasti
Probaj
user
2672490581
može se sa tim passom ulogirati, ali kao poweruser, kao i sa 00000.No meni treba administrator.
Bok!
jel netko pronasao kako se ulogirati kao admin?
Bok!
-to je za svakog ISPa 'njegova tajna', to nije tvornički (iz trgovine) uređaj, nego s izmjenjenim softwareom (firmware) kojeg ISP ima za sebe (logo, boje..). Svi koriste taj modem, ali samo tcom ima npr podjeljene lan-tv portove. .. -> tako da ti ne pomaže pass ako nije za tvoj uređaj.
-nazovi ISPa, on zna (ali ga u pravilu nećeš dobiti). Po pravilima igre, oni su admini, imaju konstantni pristup-kontrolu, zabranjene su modifikacije i sl..
-što će ti admin pass? Beskoristan je. (ISP povremeno resetira uređaj ili nadogradi firmware i sl.. tad sve tvoje postavke odu, jednako kod soft/hard reseta i povuku automatski postavke od ISPa).
-prije su bili defaultni npr 0000, pa neki dugi broj (s doljenje strane 42b52...) sad je neka kombinacija, kao user ID + broj.
-Kupi svoj router (s wan portom, ne modem jer je 'pametnije' ostaviti ISPov za taj dio), tad si pravi admin, o ostalim potrebama ovisi dali zatražiš npr bridge mod ili ostaviš.
kao admin imas puno vise opcija u tom ruteru.mailovi,....
ne vjerujem da nitko na forumu nema frenda u t-comu,koji to moze nabaviti.
imam problem sa steam-om.obrisao sam gmail kojim sam bio ulogiran,a rezervna adresa je bila na ruteru,
koju su valjda pobrisali kad su stavljali novi firmware.i sada ne mogu do svog "generala" u AA3,a ispocetka mi se ne igra.
kao admin imas puno vise opcija u tom ruteru.mailovi,....
ne vjerujem da nitko na forumu nema frenda u t-comu,koji to moze nabaviti.
imam problem sa steam-om.obrisao sam gmail kojim sam bio ulogiran,a rezervna adresa je bila na ruteru,
koju su valjda pobrisali kad su stavljali novi firmware.i sada ne mogu do svog "generala" u AA3,a ispocetka mi se ne igra.
-? jesi li svjestan koliko ... kraće, router nema nikakve veze s mailovima, jednako kao što nema ni npr LAN kabel, osim fizičkog pristupa (inter)netu ništa više. Problemi su ti negdje drugdje i odgovori..
Bok!
USER:
PASSWORD: admin
Ovo je kod mene proslo.
Da user name prazno, nidje veze

Kad se iz kernel moda flasha novi FW, bez backupa, onda je username Administrator a password je ili prazan ili je modem access code. Onda se preko telneta može napraviti root user sa user flush metodom.