Linksys wrt54gl pomoč potrebna

poruka: 6
|
čitano: 1.627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Eto,nabavio sam od člana foruma naveden uredaj tek toliko da skuzim kada ga spajam da treba imati prvo spojen standartni adsl modem i onda na taj modem da ide ovaj zverkan. I tu sam ostao razocaran jer sam se htjeo rijesiti zauvijek tog Tcomovog smeca (TG784i ako se ne varam,bijeli thompsonov) , i sada me zanima, sta da radim ? kako da spojim ovog WRT54GL na 784i ? Ako netko stvarno se kuzi u ovakve stvari neka me kontaktira na PM pa da mi preko teamviewera slozi to cudo ,platim mu pivu,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Linksys wrt54gl pomoč potrebna

Jesi li uspio kaj napraviti u vezi ovoga ?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

Da,uz ogromnu pomoć jednog ovdje forumaša pod nickom Batista,great respect!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš li onako ugrubo opisati što si napravio i kaj si dobio s time ruterom ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
goranbm kaže...

Možeš li onako ugrubo opisati što si napravio i kaj si dobio s time ruterom ??

Bridge mode, Spojio sam 782 i ili koji to vec je thompsonov, podesio portove,a plus je taj sto mogu sada na puno laganije kontrolirati portove za aplikacije ( programe ) , i wifi je na puno bolji , vise mi se ne rusi net kao sto se prije rusio

15 godina
neaktivan

Hmmmm, znaći sad sve šljaka ?? Meni isto puca konekcija dosta često, ali bez resetiranja rutera .... hmmmmm, budem i ja pokušao nešto takvo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice