Kupio sam karticu u svibnju ove godine i koristio sam je do sad, nikakvih problema nije bilo. Problem se pojavio prije 3 dana kad sam bio na internetu i odjednom se prekinula internet veza. Pokušao sam se ponovno spojiti na mrežu ali me je ponovno izbacilo (inače, adapter prikazuje sve mreže u okolici). Onda sam se pokušao spojiti na dvojicu susjeda koji imaju otključane mreže ali ni onda me nije htjelo spojiti tj. pokaže da se spaja i onda kad bi trebao registrirati mrežu i spojiti me na internet samo se prekine veza i pokaže poruku "windows was unable to connect to (ime mreže)". Koristim Windowse 7 Ultimate. Drivere sam reinstalirao više puta ali svaki put mi se isto događa. Onda sam reinstalirao Windowse 7 i ponovno je isti problem bio. Otišao sam kod frenda da probam da li će njemu raditi i kod njega nije bilo nikakvih problema - komp je registrirao karticu, instalirao sam drivere na njegov komp i mogao je na internet (isto ima 7-icu). Posudio sam njegov wifi adapter Airlive WN360-USB, spojio ga na svoj komp, Windowsi su drivere automatski instalirali i mogao sam na internet bez ikakvih problema. Pokrenuo sam "Troubleshoot problems" za svoju karticu i pokazalo mi je ove rezultate:
Information for Connection ID 5
Connection started at: 2011-10-05 22:09:55-263
Auto Configuration ID: 5
Profile: (ime mreže)
SSID: (ime mreže)
SSID length: 13
Connection mode: Infra
Security: Yes
Pre-Association and Association
Connectivity settings provided by hardware manufacturer (IHV): No
Security settings provided by hardware manufacturer (IHV): No
Profile matches network requirements: Success