Pao monitor
- poruka: 29
- |
- čitano: 5.235
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

A što bi se netko tugao tome. ja jučer stumbao niz stubište miniwash, dvaput uportijebljen i to dok je radio.
Nego monitor... a da, pofotkaj. Čisto da se vidi ima li mehaničkih oštećenja na lcd-u. Moguće da se unutra,
ako baš imaš sreće, samo dijelom odvojio konektor sa ploče na lcd.
Fučkaj ga sad monitori ne smiju padat nikak, isto ko i Čaše recimo tak da se moš pozdravit s njime vjerojatno jer ak je pod garancijom to ti ne budu priznali sigurno. Cisto sumnjam da je baš tak jako klimav, da bi samo tak na pao na pod imal si neke manevre kod sebe i sad imaš to kaj imaš.
evo ga
Sama LCD matrica je nastradala prema ovome kaj se vidi to sigurno bez greške.

moja sucut, ne.

čini se da ti je procurio tekući kristal s desne strane. Ali raspitaj se u nekom od servisa. možda nije sve tako crno, možda imaju neki povoljan ekran za zamjenu.

Može se popravit tak da se zamjeni, cijela LCD Matrica ili ekran ali se to ne isplati uopče nikak uzet ce ti 1300kn minimalno za popravak to sigurno a ko zna kaj je još krepalo ili puklo unutra usput kad je tresnul na pod. Onda kad si ga ti kupil, i ko zna di si ga kupil je koštal 2500kn no sad košta 1750 novi isti takav monitor.
Uglavnom preskupo je to itekak za 23 monitor, bez greške previše love za tak nekaj moš kupit znatno jeftinije i bez ugrađenog MPEG4 prijemnika i još kupiš neku TV karticu za komp i još ti onda ostane 200-300kn i to je to.
Pozdrav svima
To se i meni desilo i otišao panel mada je izvana izgledao ok. Kupio novi.
Otišao je panel kvragu. Nisu procurili kristali, ali je pukao jedan od slojeva. Jbg, ako nađeš takav panel za sitnu lovu, ok, ako ne-ne isplati se mijenjati.
Može se popravit tak da se zamjeni, cijela LCD Matrica ili ekran ali se to ne isplati uopče nikak uzet ce ti 1300kn minimalno za popravak to sigurno a ko zna kaj je još krepalo ili puklo unutra usput kad je tresnul na pod. Onda kad si ga ti kupil, i ko zna di si ga kupil je koštal 2500kn no sad košta 1750 novi isti takav monitor.
http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcdtv-23-samsung-p2370hd-1920x1080-300-cdm250-0001-5ms-black/26567
On ima XL2370HD, a ti mu preporučaš P2370HD i kažeš da je to isti takav monitor.
Mozda da probas na blef na servis (garancija)? Znam da su male sanse da prode al te nis ne kosta.
Mozda da probas na blef na servis (garancija)? Znam da su male sanse da prode al te nis ne kosta.
Mehaničko oštećenje. Nema garancije na to.
hmmm,jbg stvarno šteta tako ljepog monitora,nego kako je uspio uopće past??
http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcdtv-23-samsung-p2370hd-1920x1080-300-cdm250-0001-5ms-black/26567
On ima XL2370HD, a ti mu preporučaš P2370HD i kažeš da je to isti takav monitor.
Ko da je to sad bitno uopče u ovom trenutku, na kaj se ti hvataš uopce kaj sam ja profulal jednu oznaku jedan model je LED tj taj XL a drugi oznake P nije a ostalo sve je manje više isto uglavnom preskupo jedan i drugi model za 23 velicinu Samsung prodaje toplu vodu bez greške.

1000+ kn

jednostavno ti se ne isplati...
..kad je ovaj monitor u admu prije tjedan-dva kostao (dok ga je bilo, valjda ce doci nova roba) oko 1400kn
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.332.110
ja sam neki dan svoj monitor zakucao u zid jer me naživcirao, i poslije kad sam ga upalio... crne nije bilo, sve je svijetlilo ko Betlehem, i onda sam uzeo kacavidu i cijelog ga rastavio procackako i sastavio...i nakon toga radi bez beda sve super... monitor je od Samsunga...

a neki stariji ne znam....ma nes nista izgubiti ako ga rastavis i sastavis...rastavi ga cijelog i one panele malo procackaj....mozda upali...

a neki stariji ne znam....ma nes nista izgubiti ako ga rastavis i sastavis...rastavi ga cijelog i one panele malo procackaj....mozda upali...
A kog jarca ce ga rastavljat i opet sastavljat, ak su iscurili kristali to bezvezan i totalno uzaludan posel a rastavljanje predlaže covjek koji sam sebi natambura monitor pa onda ga ide popravljat ajme gluposti.

jel zna ko tocnu cijenu matrice, hitno mi je. Monitor ce ici na popravak