Kupujem monitor od 22" do 24" ali da cijena ne prelazi 1500 kn... pa bi zelio pomoc oko odabira ja sam neke pogledo kao sto su...
Kupujem monitor od 22" do 24" ali da cijena ne prelazi 1500 kn... pa bi zelio pomoc oko odabira ja sam neke pogledo kao sto su...
ovaj iz linksa je bolji
kupi neki koj ima HD
Monitor iz ADM-a nema FullHD rezoluciju, dakle nemoj njega. Monitor iz Linksa mi se čini ok.
Hmmm a jel moze jos kakvi vasi prijedlozi da mi vi kazete koji se vama svidaju i tako to...ne mora biti jedan od ta 2 monitora
Hmmm a jel moze jos kakvi vasi prijedlozi da mi vi kazete koji se vama svidaju i tako to...ne mora biti jedan od ta 2 monitora
Mozes slobodno uzet ovaj iz Links AOC 23 koji si uzel u obzir ne bus fulal sigurno, za tu lovu neces nac bolji i veci monitor sigurno. Taj model VWA ima i DVI prikljucak pa provjeri prije kupnje da nisu mozda nekaj zamjenili, pa u prodaju stavili SWA model koji nema DVI danas je sve moguce.
Kupujem monitor i zanima me kakvi su Samsungovi.Cijena izgleda super.
sad kakva je kvaliteta?
Koji je monitor najbolji za nas kratkovidne?
i koji ima najbolju zastitu za vid?
Kupujem monitor i zanima me kakvi su Samsungovi.Cijena izgleda super.
sad kakva je kvaliteta?
Samsung je dobar ak dobis na njemu original njegov LCD panel, no ak ne dobiš to je onda druga prica u lošijem smislu normalno.
Koji je monitor najbolji za nas kratkovidne?
i koji ima najbolju zastitu za vid?
Za kratkovidne ili dalekovidne se ne rade monitori posebno, i po tome ne moš nista izabrat nema tu nikakve zastite za vid LCD nije stetan za oci nema tu problema.