Pozdrav ekipa,
Molim Vas preporuku za monitor do 1700 kn, namjena : filmovi, igrice, nešto posla...
Da ima dobre kuteve vidljivosti i da su mu crne donekle crne...
Hvala :)
Da ti olakšam izbor ili situaciju,
jer ekipa te samo zbunjuje jer nisu ukratko naveli najbitnije činjenice.
Stvari su vrlo jednostavne, tvoj stari monitor ima TN LCD panel i jedino on ima gadnih/za bljuvati problema sa kutevima gledanja.Dobru crnu boju+dobar kontrast moš nač samo na AMVA LCD panelu.Donekle crna IPS panel boja nije dobra, zakaj bi se zadovoljil sa donekle kad AMVA nudi puno bolju crnu boju.Dakle kratko i jasno izbor je prilično jasan Benq GW2760HS za točno 1700kn.
http://www.nabava.net/monitori__90/benq-monitor-gw2760hs-led-27__5284181
Hvala na preporuci. Pogledao sam upravo par recenzija i jako mi se sviđa. Na slici mi ne izgleda tako lijepo kao na videu.
Moje oči će Vam biti zahvalne ;)
@XXX - imam telku u sobi već, tako da mi to ne igra previše ulogu u odabiru :) No svejdno, hvala na informaciji.

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
jer postoji malo veči 

Al dobro. 

jer kad proizvođač počne štedit onda eto ušminkanog reflektivnog smeča za manje ili više love.Eto ti dolnja fotka, pa vidi kako odostraga izgleda Benq GW2760HS.Obrati pažnju na izradu plastike, točnije centralni dio koja izgleda kao karbonski brušeni uzorak. Dakle tako to izgleda kad proizvođač ne štedi, glossy plastike ima samo u tragovima, i još su dodatno nabacili plastiku koja imitira brušeni karbon.