Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.691.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Da, to je ista serija kao onaj kojeg si predlozio :) Pitao sam te samo tamo zbog cega si ga predlozio, u 23 mi nije bio toliko zanimljiv ali kako sam se ipak odlucio za 27 usao je u uzi izbor.

Jedino me hebe sto sam nasao nekakve postove o crvenim tockicama tj. mrezi (red grid) koja izbija van, ocigledno nekakva serijska greska samo ne mogu dokuciti koliko je cesta pojava.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

frenky jos ako mi kazes gdje kod nas nabavaiti taj Dell ili Viewsonic... ;)

edit: ne treba hvala! Dell je glossy a Viewsonic nista posebno

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 15:37 (mmoskon).

0 0 hvala 0
16 godina
Koji monitor kupiti

Ja sam iz BiH, kod nas ima Dell, al nema Viewsonica, sto jest, jest {#}

btv, taj dell ja ionako ne bih nikad uzeo jer iako ima odlicnu sliku, ima veliku manu, moze sluzit bukvalno kao ogledalo...

Slika tog della dovoljno govori...

http://pcmonitors.info/wp-content/uploads/2012/11/S2740L-front.jpg

EDIT: pa na kraju ti ispada taj Asus najbolji izbor za 27", a sto se tice crvenih tackica ne znam, za te pare trazi da ti ga upale...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 15:41 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji monitor kupiti

jel se isplati kupit veći monitor na rezi 1920x1080 ? ono,27 ili 32 monitor..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji monitor kupiti
john_ryder kaže...

jel se isplati kupit veći monitor na rezi 1920x1080 ? ono,27 ili 32 monitor..

Isplati, iako bih ti prije preporučio 27 nego 32. Ne znam za što ti točno treba, ali 32 ti je već televizor, a ne monitor.

15 godina
Koji monitor kupiti

ma treba mi za igranje igrica i filmova,preselio sam u veću sobu,pa mi je daleko gledat filmove sa kreveta na monitoru od 23

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Postovanje,

kada vec gledate za kolegu, mozete preporuciti meni monitor do cca 1000 kn. Igram povremeno Dotu i programiran uz pokoji film. Rado 1080 reza i barem 22". Naime trenutni 22" od 5 godina mi je crknuo (koji sam sam odabrao) pa mi vi nesto preporucite :) Nabava.net mi trenutno ne radi, a nemam bas vremena razgledavati.

EDIT: evo proradio(?) i mislio sam nesto tipa

http://www.nabava.net/monitori__90/samsung-monitor-s24b150b-led-236-24__2366261

Izgleda obecavajuce, recite ako nesto znate. Samo je pitanje koji od ovih shopova uzeti ? :S

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 16:07 (kajmak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Imam u planu već neko vrijeme si uzet novo računalo, pa mi je zapeo za oko ovaj monitor. Zanimaju me mišljenja, pogledao sam već par review-a i većinom se govori da je dobar i to. Bio bi za gaming, PS, 3D modeliranje i slicne povezane stvari..

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2757FH

http://www.aoc-europe.com/no_cache/en/monitors.html?useCacheHash=1&showUid=213

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 12:37 (Antonio).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Antonio da li si siguran da ti je to dovoljna reza za posao? Ja se bavim videom i postprodukcijom a prije sam radio i 3D i meni je 1920x1080 nezamislivo mali workspace, trenutno radim na 3 monitora (2x24"+27") i ispod 2HD monitora tesko da bi mogao raditi tj. to bi bilo puno sporije. Dakle moj savjet ti je da ako zelis 27" ides na neki koji ima 2560*1440 rezu ili da ides na 2 manja monitora.

E sad ako si siguran da ti je HD ok mislim da je taj AOC pristojan monitor ali nasao sam vec na dva mjesta da ima jako lose zvucnike, ne znam koliko ti je to bitno?

Ja sam isto u kupovini HD 27ice za "po doma" i najvjerojatnije kupujem Asus mx279h. Skuplji je od tog AOCa ali su mu zvucnici pristojni sto mi je bitno jer zelim smanjiti guzvu na stolu i ima 5god. garancije pa baci oko i na njega, reviewi su dobri.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mmoskon kaže...

Antonio da li si siguran da ti je to dovoljna reza za posao? Ja se bavim videom i postprodukcijom a prije sam radio i 3D i meni je 1920x1080 nezamislivo mali workspace, trenutno radim na 3 monitora (2x24"+27") i ispod 2HD monitora tesko da bi mogao raditi tj. to bi bilo puno sporije. Dakle moj savjet ti je da ako zelis 27" ides na neki koji ima 2560*1440 rezu ili da ides na 2 manja monitora.

E sad ako si siguran da ti je HD ok mislim da je taj AOC pristojan monitor ali nasao sam vec na dva mjesta da ima jako lose zvucnike, ne znam koliko ti je to bitno?

Ja sam isto u kupovini HD 27ice za "po doma" i najvjerojatnije kupujem Asus mx279h. Skuplji je od tog AOCa ali su mu zvucnici pristojni sto mi je bitno jer zelim smanjiti guzvu na stolu i ima 5god. garancije pa baci oko i na njega, reviewi su dobri.

Razumijem, ali ja sam debelo početnik, tako da mislim da će mi za početak biti dovoljno. Razmišljao sam o tome da dam malo više novaca za veću rezoluciju, ali neznam koliko ću ja to moći iskoristiti jer realno ja bih se uspio snaći i na 24" monitoru.

Ma iskreno da ti kažem, zbunjen sam jer mi monitori i njihov odabir nisu baš jača strana, neznam što bih trebao gledat, što su "trikovi" prodavača, a što ne. Zvučnici mi nisu bitni jer koristim slušalice.. Pa ovoga ako imaš neku preporuku monitora koji nije preskup, a kvalitetan bilo bi mi drago da ju podijeliš. :)

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
12 godina
neaktivan
mmoskon kaže...

mislim da ovaj aoc uopće nema zvučnike?

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Jao sorry, pomijesao sam ga sa i2769vm kojeg sam ja gledao a taj ima zvucnike!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozz, moze prijedlog best buy monitora do 1200/1300kn? Da je 23 ili 24 inca? Da li valjaju sta Philipsovi? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
imaš ovaj jeftino: Samsung monitor S24B150B, LCD/LED, 23.6"/24", 16:9, 1920x1080, D-Sub, DVI, HDMIili ako hoćeš IPS:LG monitor 23EA63V, IPS, LED, 23", 16:9, 1920x1080, D-Sub, DVI, HDMI
12 godina
neaktivan
Kalmageddon kaže...

Pozz, moze prijedlog best buy monitora do 1200/1300kn? Da je 23 ili 24 inca? Da li valjaju sta Philipsovi? Hvala!

Trazi LG IPS234V 23" LED IPS. Oko 1200kn je.

Što hladnije to bolje...
16 godina
Koji monitor kupiti

Molio bih preporuku 27" monitora ips panel. Za sada mi je u vidu LG 27EA73 ali citam o nekom sharpness bugu. http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=13124

Ima li mozda nesto drugo?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
yox kaže...

Molio bih preporuku 27" monitora ips panel. Za sada mi je u vidu LG 27EA73 ali citam o nekom sharpness bugu. http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=13124

Ima li mozda nesto drugo?Hvala

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12328

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-27-lg-ips277l-1920x1080-250-cdm2-50000001-14ms-black/62463

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 11:36 (Praedator).
16 godina

Hvala.Znaci taj je bolji tj da idem na taj?

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

moze preporuka do 1200 kn , u linksa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Planiram uzeti novi monitor nakon 6 god. starog acera p193w, koji mi je jako drag.

Moj uži izbor, a sad mi recite koji je najbolji; uloženo dobiveno. Sekundarno bi mi služio kao gaming pc/hdmi neka konzola, ali to mi je nebitno jer imam TV za to.

Bitno mi je kontrast boja. Što lijepše boje to bolje. Nebitni su mi odazivi u ms.

1. LED Samsung LS24B350TS navodno PLS matrica da daje odličan kontrast boja.. Taj mi je naj cool.

2. LED DELL S2340L IPS matrica. Zanimljiv mi je po specifikacijama

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ima li netko preporuku monitora do 1500 kn, 22-23", 2x HDMI?

Spojio bih ga na PC (internet, ponekad filmovi/serije) i na PS3 (gaming). Zvučnici nisu obavezni, ali bilo bi dobro da ima. 

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:52 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Planiram uzeti novi monitor nakon 6 god. starog acera p193w, koji mi je jako drag.

Moj uži izbor, a sad mi recite koji je najbolji; uloženo dobiveno. Sekundarno bi mi služio kao gaming pc/hdmi neka konzola, ali to mi je nebitno jer imam TV za to.

Bitno mi je kontrast boja. Što lijepše boje to bolje. Nebitni su mi odazivi u ms.

1. LED Samsung LS24B350TS navodno PLS matrica da daje odličan kontrast boja.. Taj mi je naj cool.

2. LED DELL S2340L IPS matrica. Zanimljiv mi je po specifikacijama

Ovog Samsunga nekoliko mjeseci koristim i samo riječi hvale imam za njega i toplo ti ga preporučujem, veliki plus je 5 godina garancije. Nisam koristio IPS monitor i ne mogu uspoređivati ali ovaj PLS je za mene ispao pun pogodak.

Vidim da su digli cijene jer kad sam ja kupovao bio je 150 kn manje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:49 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

moze neki za gaming pretezito MMO igre i surfanje , do 1300 kn

0 0 hvala 0
12 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 0:47 (roby27).
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav forumaši,nedavno sam kupio konfu i sam mi treba monitor.Htio bih na njemu gledati TV i normalno ga koristiti za računalo(znači da ima prijamnik).Gledam modele 27",FULL HD,IPS matrice i cijena MAX 2100kn.

Našao sam ovaj:http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-ledtv-27-lg-27ma53d-1920x1080-250-cdm2-10001-5ms-black/68068.Ispunjava kriterije i čini mi se dosta dobar.Možete li mi reći je li taj model dobar ili dati link nekog boljeg.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

koji od ova dva monitora uzeti?

1. LG IPS237L-BN

2. LG 23EA63V-P

hvala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Mozete li mi preporucit monitor od 120hz posto mi treba monitor za gaming =) ako je moguce sto jeftiniji ali da je 22"+?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sidras kaže...

Mozete li mi preporucit monitor od 120hz posto mi treba monitor za gaming =) ako je moguce sto jeftiniji ali da je 22"+?

Tvoje oko može vidjeti 24 slike u sekundi što znači da je sve više overkill. 60/75 Hz će ti biti sasvim dovoljno, vjeruj mi. :) Pogledaj samo par postova gore, sigurno je još netko tražio neki 22" monitor..

14 godina
neaktivan

Gledao sam neke klipove gdje se vidi razlika izmedu 60/75 i 120hz sad nemg svi primjetiti tu razliku al mslm da je razlika slabo primjetljiva al ipak se moze primjetiti =)...Zato me zanima sta da odaberem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice