[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 602.376
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
mirzod kaže...
ja isao sv po ovim tvojim i insttaliro ono prije kdz updater i ja tako znas i dode ono naa ono instaliriranje festboota i ono prestane rdit kompjuter i sad na mobitelu se javljaa samo lg logo nista drugo neradi 

KDZ updater odradi sve do kraja? Uđi u fastboot mode i nastavi dalje po tutorijalu!

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253476 e vako radio sam ja po ovom tutorijalu ali znas kad ti instalira festboot i dodje tamo negdje skoro pa do kraja i pregrije si ti racunar i ugasi se 

i onda ja ugasim racunar i apsulutno se nis nedasava osim lg logo se pojavi 

ni power+camera niti i jedna druga kombinacija ne funcionise .... 

uredu ako nisi shvatio problem ili neznas rijesit problem samo kazi {#} 

ali ako mozes mi dati savijet kome da se barem obratim 

:)

0 0 hvala 0
17 godina
mirzod kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253476 e vako radio sam ja po ovom tutorijalu ali znas kad ti instalira festboot i dodje tamo negdje skoro pa do kraja i pregrije si ti racunar i ugasi se

Javljaj se u temu, a ne mi PP slati. Kompjuter ti se pregrije i prekine ti KDZ updater?! Sve je detaljno objašnjeno, samo prati korake. Ako zatreba, sutra prijepodne ti pomognem.

17 godina
[Tutorial]Automatsko instaliranje drivera LG GT540

Automatsko instaliranje drivera pomoću windows update!

1. Start menu >> desni klik na Computers >> Properties
  2. Na lijevoj strani odabrati Advanced System Settings
  3. Odabrati Hardware >> Windows Update Driver Settings
  4. Odabrati Yes, do this automatically (recommended) >> Save Changes
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eXit kaže...

Kakav vam je Zoe 4.0?Radi li ikakve probleme?

evo nakon dan korištenja restarto mi se par puta sam od sebe i baterija mi uzasno kratko traje u radu 4 sata ne moze izdržati 

17 godina

CWM recovery 6.0.1.3 - download

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Castel kaže...
eXit kaže...

Kakav vam je Zoe 4.0?Radi li ikakve probleme?

evo nakon dan korištenja restarto mi se par puta sam od sebe i baterija mi uzasno kratko traje u radu 4 sata ne moze izdržati 

meni dan ipo uz cesto cackanje... ponovi wipe i instalaciju.

17 godina

2.3.7 | CM7 | SDSL 4.0 FINAL - recovery / fastboot

Changelog 

-------

-Grift- na AOSP 2.0 već 10 dana radi mob stime da koristi Airplane mode. Meni je na službenom 2.1 eclair rekord 12 dana i nekoliko sati bez korištenja airplane mode.

-Grift- AOSP 2.0 -Grift- AOSP 2.0

Najbrži Eclair 2.1 Najbrži Eclair 2.1

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 11:21 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

ZOE 5.0 - 23. prosinca:

Updated Based ROM (SDSL v4) All Thanks to Miroslav_mm!
    New CM7 Theme (ICS by AChep).
    ICS Layouts Thanks AChep.
    ICS Transitions and Animations.
    New lockscreen and color pattern.
    ICS Keyboard Themed. Thanks brainmaster).
    Improved Speed, TouchScreen and Smooth.
    Calls more faster.
    Fixed black statusbar after boot.
    Fixed a bug after change language and reboot, doesn't change it.
    All system and user apps updated to 23/Dec/2012.
    Added ZDBox All in ONE toolkit.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jučer sam probao SDSL 4.0 FINAL dobro izgleda, dobro i radi, samo mi se u nekih 3-4 sata korištenja sam resetirao bar 5 puta. I to najčešće kod izlaska iz MENU ili kod zaključavanja. Slika se zamrzne, a u podlozi čujem po zvuku da se pali mobitel. Jel ima netko nekakvo rješenje. 

0 0 hvala 0
15 godina

da ga nisi clockao mozda?

13 godina
neaktivan

A to je? 

0 0 hvala 0
15 godina

podizao radni takt procesora. org je 600mhz, mozda si stavio na veci. a di tocno se to nalazi ja neznam jer lg nemam vec skoro god dana

13 godina
neaktivan

Skonto sam i ja to, sad ponovno probajem i ostavio sam CPU onakav kakav je došao sa instalacijom...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav drugari, koristim miroslavov aosp 2.0 par dana i mogu da kazem da je poprilicno stabilan i brz ROM, neke aplikacije prosto lete u poredjenju sa 2.1 stock ROMom. Sinoc mi se desila cudna stvar: prijatelj me je pozvao i umesto incoming call screena dobijam crn ekran i deformisan zvuk (posumnjao sam na njegov dps equiizer), no to se resilo hard restartom (divljackim vadjenjem baterije :D). Jedina realn zamerka je trajanje baterije, no to je problem svih modovanih romova, koliko sam skapirao. 

BTW Napomena za neke kojima ne radi sve kao na tutorijalu:

- Meni se lge modem zove malo drugacije na win7 64bit

- Automatic windows update mi nije uradio posao za drajvere - instalirao sam manuelno ove sto je neko uploadovao

- Kdz mi nije rekao da je finishirao stavljanje 2.1 fastboot (prosto je stajalo zauvek ono param 215 itd.), ali se ipak instalirao i ja sam otisao u fastboot mode

Hvala Najbrzem za tutorijal, i za trud svakako.

Pisite svoje utiske za najnovije romove, bas me zanima. Pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako dodati klasični Theme Chooser, nisam ga dobio sa AOSP 2.0. Ne mislim dodavati nikakve launchere, nego samo temu.

15 godina

na AOSP nema theme chooser

13 godina
neaktivan

Znam da nema, samo me zanima može li se dodati? Jer to je klasična aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 23:01 (Motican).
17 godina

Novi boot.img za sve koji koriste SDSL 4.0, popravljen bug za pozadinsko osvjetljenje.

Naravno download linkovi su sada promijenjeni za SDSL 4.0 koji sadrži novi boot.img.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 11:23 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji je bolji ovaj SDSL 4.0 FINAL ili AOSP v2.0 i zašto ako je netko probao oba molim da napiše.

0 0 hvala 0
17 godina
marijelo kaže...

Koji je bolji ovaj SDSL 4.0 FINAL ili AOSP v2.0 i zašto ako je netko probao oba molim da napiše.

AOSP je Android Open Source Project odnosno "čisti" ROM
SDSL je CM aka ClockworkMod ROM odnosno ROM s dodacima.

Dobra su oba, sada ovisi šta preferiraš. ROM za nezahtjevne korisnike (AOSP) ili za zahtjevne (SDSL ili Zoe).

14 godina
neaktivan

Imam jedan jako cudan problem, naime napunim bateriju i pise mi 100% i nakon nekog vremena koristenja (par sati ) baterija mi je vec na minimumu i ugasi se onda ga  prikopčam na punjac i pocne mi se punit sa 60  - 70 % i kaze da se napuni za 15 min i onda opet isto .  U čem je štos ?

0 0 hvala 0
17 godina
Castel kaže...

Imam jedan jako cudan problem, naime napunim bateriju i pise mi 100% i nakon nekog vremena koristenja (par sati ) baterija mi je vec na minimumu i ugasi se onda ga  prikopčam na punjac i pocne mi se punit sa 60  - 70 % i kaze da se napuni za 15 min i onda opet isto .  U čem je štos ?

Koji ROM? Koristiš wi-fi? Igraš se na njemu tj. puno ga koristiš? Neovisno o tome, može biti da je i baterija ispunila svoj radni vijek.

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Castel kaže...

Koji ROM? Koristiš wi-fi? Igraš se na njemu tj. puno ga koristiš? Neovisno o tome, može biti da je i baterija ispunila svoj radni vijek.

koristim AOSP 2.0, wi fi kristim, ne igram na njemu, samo idem na net, prije njega sam imao ASIS i baterija mi je drzala oko 2 dana, a i meni se sve vise  cini da je baterija dala svoje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:26 (Castel).
17 godina
Castel kaže...

koristim AOSP 2.0 wi fi kristim ne igram na njemu samo idem na ne prije njega sam imao ASIS i baterija mi je drzala oko 2 dana, a i meni se sve vise  cini da je baterija dala svoje 

Dešifriranje poruke u tijeku. Isključi wi-fi kada ne koristiš mob, premda bi on trebao automatski isključiti kada ide u deep sleep. Bio si sve wipe-ove uradio te instalirao ROM?

13 godina
neaktivan

KAKO DA ISKLJUCIM OVE DOSADNE PORUKE-REKLAME KOJE MI STALNO DOLAZE, ONO KAO VAS BROJ JE IZABRAN DA ZA SAMO ..., KUPITE TU I TU IGRICU ITD....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nažalost miroslav_mm diže ruke od našeg telefona. Najavio je da će odraditi još jedan update sa sitnim izmenana za AOSP i to je to. Možda eventualno bude još jedan update za SDSL zbog nekih sitnih bagova, mada je miroslav_mm rekao da je završio sa SDSL-om {#}

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Poz,

1) Ima li netko nekakav program za kalibraciju touch ekrana. Bez obzira koje romove koristio u vrhu i dnu ekrana touch mi reagira krivo za nekih pola cm. Ne znam je li se itko susreo sa ovakvim problemom i da li je to normalno , al eto ako ima tko kakav program za kalibraciju bio bih mu jako zahvalan...

2) Evo i meni se dogodi da mi mob zvoni a da mi je prikazan crni ekran i nemoze se javit, ili androidu treba 5-10s da prikaze ekran sa pozivom... Vidio sam da navodno ima veze sa 3g, kako to rijesiti? Zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 13:01 (likvidni).

0 0 hvala 0
17 godina
likvidni kaže...

Poz,

1) Ima li netko nekakav program za kalibraciju touch ekrana. Bez obzira koje romove koristio u vrhu i dnu ekrana touch mi reagira krivo za nekih pola cm. Ne znam je li se itko susreo sa ovakvim problemom i da li je to normalno , al eto ako ima tko kakav program za kalibraciju bio bih mu jako zahvalan...

2) Evo i meni se dogodi da mi mob zvoni a da mi je prikazan crni ekran i nemoze se javit, ili androidu treba 5-10s da prikaze ekran sa pozivom... Vidio sam da navodno ima veze sa 3g, kako to rijesiti? Zahvaljujem

1. U biti nema za custom ROM-ove program za kalibraciju ekrana, osim u AOSP 2.0 i SAMO na njemu može raditi!

2. Na kojem ROM-u?

17 godina

2.3.7 | CM7 | I.N.A.S.M™ | Zoe 5.0 - recovery / fastboot - za 3 dana linkovi

Changelog

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: