iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 952.607
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

@ Ramo: iTunes App Store account without a credit card

Najnoviji firmware je 3.1.3 a za JB proguglaj malo Spirit Jailbreak.  Ja sam danas jailbreakao ipod touch 2g s njim bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
Ramo kaže...

Da, izgleda da ta opcija ne postoji. Pokusao i na telefonu i na kompu, ali moram izabrati kreditnu karticu, nema opcije bez kreditne... Evo i slika.

A zanima me ima li itko odgovor na moj drugi dio pitanja, o jailbreaku?

Neznam mora biti, možda se postupak promijenio.. odi na google sigurno ima način.

Imaš jailbreak za 3.1.3 (Spirit) ali nije moguć i unlock, ovo za 2G neznam

17 godina

Znaci ako updateam, i napravim jailbreak, svejedno necu moci koristiti mobitel, tj imat cu "ipod"? Barem dok ne dodje unlock? A posto su oba dosla s JB, pretpostavljam i da su oba zakljucana... Sto mi je najbolje napraviti?

16 godina
probaj sa blacra1nom ako ti je na 3.0
15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Znaci ako updateam, i napravim jailbreak, svejedno necu moci koristiti mobitel, tj imat cu "ipod"? Barem dok ne dodje unlock? A posto su oba dosla s JB, pretpostavljam i da su oba zakljucana... Sto mi je najbolje napraviti?

Ramo, nemoj ici na Spirit posto imas 3.0. Svi koji imaju tako stare firmware u stvari imaju srece jer mogu updateati firmware sa vec crackanim firmwareom i ostaviti baseband na starom. Odi na 3.1.2 koji je isti kao i 3.1.3, a za njega vec postoje custom firmwarei.

Evo ti linka za download http://www.iphoneheat.com/2009/10/download-iphone-os-3-1-2-custom-firmware-ipsw-files-for-iphone-3gs-3g-2g/

Skini odgovoarajuci, pritisni SHIFT dok klikas na itunesima na update i odaberi custom firmware koji si downlaodao. On ce se updateati i dobit ces mob sa cydijom.

17 godina

Znaci skinem ovo, spojim, instaliram i trebalo bi sve raditi? Hvala, pokusat cu, javim kako je proslo. I sad, tamo pise da se s tim istim firmwareom moze updateat i 2g, znaci isto napravim i na njemu i to je to?

A uzeo sam ovaj activated firmware, pise da je to ovaj unlockan, ispravite me ako grijesim.

EDIT: Uradio update na 3.1.2, sve radi odlicno, napravio unlock, sve 5. Hvala svima koji su pomogli. Jos jedno pitanje, postoji li ijedan drugi nacin prebacivanja muzike i ostale multimedije na iphone osim ovog glupog itunesa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 18:30 (Ramo).
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja ti preporucam da jednostavno nadogradis na 3.1.3, skinit spiritjailbreak i sve ce ti odlicno radit samo se strpi malo do unlocka, ja sam jailbreako i radi mi mreza i imam operatera 3g interneta,nije samo ipod,s tim jailbreakom s tim neces imat problema jer ja imam 3.1.3 na 3gs-u koji je doso takav i mogu zvat i slat poruke, ni ne rusi se ni nis

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
ako nekog zanima nek se javi u inbox,dosao je novi JB za sve vrste iphonea i ipoda...100% radi..
netreba unlock!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...

ja ti preporucam da jednostavno nadogradis na 3.1.3, skinit spiritjailbreak i sve ce ti odlicno radit samo se strpi malo do unlocka, ja sam jailbreako i radi mi mreza i imam operatera 3g interneta,nije samo ipod,s tim jailbreakom s tim neces imat problema jer ja imam 3.1.3 na 3gs-u koji je doso takav i mogu zvat i slat poruke, ni ne rusi se ni nis

Kako mozes preporuciti nekome tko ima 3.0 firmware da dize na 3.1.3 i jailbreaka sa Spiritom kad je custom firmware pet puta bolja opcija? Covjek ima stari baseband i nema razloga da ga dize na novi samo zato da si ga zakljuca.

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

sam je reko da oce dizat, pa nek dize onda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...

sam je reko da oce dizat, pa nek dize onda

Ako digne sa custom firmwareom nece dici baseband, samo firmware, a to je najbolje rjesenje za one koji imaju srecu da imaju stari firmware.

17 godina

Dobro, napokon sam sve rijesio, radi super, sad me zanima za ubuduce, sto mi je bolje, instalirati originalni firmware pa jailbreakat, ili isto ovako, skinuti i instalirati custom firmware?

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Dobro, napokon sam sve rijesio, radi super, sad me zanima za ubuduce, sto mi je bolje, instalirati originalni firmware pa jailbreakat, ili isto ovako, skinuti i instalirati custom firmware?

Custom, definitivno. Jer ti baseband ostaje na staroj verziji.

15 godina
neaktivan
molim vas za pomoč! instalirao sam preko cydie Installousa, ali kad udem u njega piše mi error!? Zašto?
15 godina
neaktivan
connection error
16 godina
provjeri wifi/3g a pokusaj i reinstall
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jel neko jailbreako 3GS (3.1.3) sa spiritom?

Edit: kupio sam iphone prije Božića, ali ga do sada nisam jailbreako

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 12:15 (cuspajz).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja,radi,nebrini i slobodno jailbreakaj. :D

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Pa da.. Masa ljudi.. Ja sam jos na 3.1.2 sa blackra1nom.. i ne planiram stavljati 3.1.3.. ceka se 4.0..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja sam jailbreako 2gs na 3.1.3 bez problema radi sve normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
cuspajz kaže...

Pa da.. Masa ljudi.. Ja sam jos na 3.1.2 sa blackra1nom.. i ne planiram stavljati 3.1.3.. ceka se 4.0..

ja sam takodjer na 3.1.2. sa blackra1nom i cekam 4.0 :)

mislim da ce bit ok

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Sad sam prvi put napravio jailbreak? Imam 2 pitanja

- kad hoću instalirat nešto dali odem u cydiu?

- jel mi može neko reć jel imaju ovakve aplikacije: blutut ( da mi blutut radi ko na svakom normlnom mobitelu) gps s kojim netrebam bit spojen na internet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odi u cydiu, zatim search i onda upisi install0us i instaliraj ga, zatim upisi app sync i to instaliraj verzija 3.1 to ti je najbitnije( za sada) e sada odi na kompu apptrackr.org i tamo sada imas aplikacije koje te zanima(igre,navigacija, kamasutra..LOLSmijeh) ja ti preporucuje da sa torrenta skines navigaciju, moj izbor navigon.. pokrenes itunes, zatim add file to library i kliknes na navigon koji si spojio i zatim stisni sync.. i da.. bluetooth: u cydiu upisi ibluenova i to instalira.. i onda sasvim normalno prebacuje. ajd kad to inst. javi se pa da ti kazem sto da jos instaliras.. sto ce ti pomoci..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 20:34 (Kruno_21).
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Odi u cydiu, zatim search i onda upisi install0us i instaliraj ga, zatim upisi app sync i to instaliraj verzija 3.1 to ti je najbitnije( za sada) e sada odi na kompu apptrackr.org i tamo sada imas aplikacije koje te zanima(igre,navigacija, kamasutra..LOLSmijeh) ja ti preporucuje da sa torrenta skines navigaciju, moj izbor navigon.. pokrenes itunes, zatim add file to library i kliknes na navigon koji si spojio i zatim stisni sync.. i da.. bluetooth: u cydiu upisi ibluenova i to instalira.. i onda sasvim normalno prebacuje. ajd kad to inst. javi se pa da ti kazem sto da jos instaliras.. sto ce ti pomoci..

Napravio sam što si rekao.

Jel ima neko preporuku za jos neke korisne aplikacije sa cydie?

15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Kruno_21 kaže...

Napravio sam što si rekao.

Jel ima neko preporuku za jos neke korisne aplikacije sa cydie?

WinterBoard - program za iPhone teme

17 godina
Kruno_21 kaže...

Pa ima nas jos koji su tek nabavili iphone, i napravili jailbreak, pa bi bilo dobro napisati sto dalje. Ja sam sredio izgled (winterboard + teme), nabavio hrpu igara, call manager instalirao, install0us + dosta aplikacija sa njega, e sad, zanima me kakvih jos alata ima, aplikacije i igre mogu sam naci, koji nama pocetnicima mogu olaksati zivot na pocetku. Dakle neke aplikacije koje vi odmah instalirate nakon jailbreaka, poput winterboarda, neceg za normalan bluetooth, i takvih stvari, koje poboljsavaju neke propuste...

Mene osobno najvise zanima ima li koji dobar program koji omogucava multitask? Igram s Barcom ligu u real footballu 2010, i onda me usred utakmice netko zovne i igra se ugasi... A ovo je kao smartphone? Smijesno. Primjetio am da nije u svim igrama tako, ali svejedno...

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Mene osobno najvise zanima ima li koji dobar program koji omogucava multitask? Igram s Barcom ligu u real footballu 2010, i onda me usred utakmice netko zovne i igra se ugasi... A ovo je kao smartphone? Smijesno. Primjetio am da nije u svim igrama tako, ali svejedno...

• Backgrouder - multitasking
  • AptBackup - backup svih programa sa Cydije. Kad reinstalirate iPhone (ili update firmwarea) samo instalirate tu aplikaciju i stisnete restore. Ostale aplikacije iz cydije se automatski restoriraju
  • Custom Home Button - daje mogucnost da na double click Home Buttona napravite sto god zelite, ne samo 4, 5 stvari koje su uobicajeno moguce
  • Torrentula - Torrent program na iPhoneu
  • iFile - MyComputer (ili Finder na Macu) za iPhone
  • Insomnia - drzi programe upaljenima i nakon odlaska u sleep mode (npr. za Skype)
  • Netatalk - za korisnike Mac racunala otvara AFP na iPhoneu pa mozete browsati po fileovima iz Findera (mozda cak i na Windowsima, nisam probao)
  • SBSettings - must have program. Daje izuzetno puno mogucnosti iPhoneu do kojih se dolazi tako da predjete prstom po samom vrhu telefona lijevo ili desno.
  • ScreenSplitr - ako imate kabel za spajanje na TV mozete sve sto je prikazano na iPhone ekranu prikazati i na tv-u. Hello igranje na velikom ekranu.
  • SpringBack - radi backup svih ikonica na ekranu (i onih koje su skinute sa Installousom)
  • VoIPover3G - s tim mozete telfonirati putem Skypea i kad ste na 3G, nema vise restrikcije
  • Winterboard - customiziranje izgleda ekrana i ostalih stvari

Sad cu nabrojati neke koje se placaju, ali se radi o malim iznosima i po meni ih se isplati platiti:

• Action Menu Plus Pack - dodaje history na clipboard, pa se moze sve zalijepiti sto se kopiralo danima, ne samo jedan tekst.
  • Attachment Saver - omogucava da sve attachmente koji stignu mailom mozete snimiti na disk
  • Firewall - vec je sve vise i vise trojana, pa da ih mozete kontrolirati
  • iSmart Dialer - omogucava pretrazivanje address booka i zvanje, tekstanje ili mailanje na nacin kao i obicni mobiteli sa numerickom tipkovnicom (kucate 1211 za npr. "beba")
  • iWepPro - program za razbijanje WEP lozinki ako ste negdje bez interneta, a netko od susjeda je zakljucao mrezu samo WEP-om
  • MyWi - pretvorite svoj iPhone u router za internet. Sa ovim programom iPhone postaje bezicna mreza na koju se svi vasi kompovi mogu spojiti i ici na internet preko njega. Korisno kad ste izvan kuce i imate laptop (ili iPad bez 3G recimo).

Dosta?

17 godina

Super, sad vec imam neku predodzbu :-). Odlicno, ima nekoliko stvarno korisnih programa.

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jel vi kad skinete neku aplikaciju sa installousa, i onda preko itunesa odete "Sync Iphone" jel vam se ta aplikacija prikaže pod apps u Itunesu?

Jos jedno pitanje: kada skinem aplikaciju sa apptrackr.org kako da je dodam u itnues, kada skinem sa torrenta onda mogu dodat (imaju format .ipa)

0 0 hvala 0
16 godina
facewithascar kaže...
  • Backgrouder - multitasking
  • AptBackup - backup svih programa sa Cydije. Kad reinstalirate iPhone (ili update firmwarea) samo instalirate tu aplikaciju i stisnete restore. Ostale aplikacije iz cydije se automatski restorirajuSBSettings - must have program. Daje izuzetno puno mogucnosti iPhoneu do kojih se dolazi tako da predjete prstom po samom vrhu telefona lijevo ili desno.
  • iWepPro - program za razbijanje WEP lozinki ako ste negdje bez interneta, a netko od susjeda je zakljucao mrezu samo WEP-om
  • MyWi - pretvorite svoj iPhone u router za internet. Sa ovim programom iPhone postaje bezicna mreza na koju se svi vasi kompovi mogu spojiti i ici na internet preko njega. Korisno kad ste izvan kuce i imate laptop (ili iPad bez 3G recimo).

Jako me zanimaju gore navedene aplikacije, ali ih ne mogu naći ni u AppStore ni na iTunes niti u Cydiji ili installousu.

Možeš li molim te poslati precizniji link ovdje ili na pp?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice