@ Ramo: iTunes App Store account without a credit card
Najnoviji firmware je 3.1.3 a za JB proguglaj malo Spirit Jailbreak. Ja sam danas jailbreakao ipod touch 2g s njim bez problema.
@ Ramo: iTunes App Store account without a credit card
Najnoviji firmware je 3.1.3 a za JB proguglaj malo Spirit Jailbreak. Ja sam danas jailbreakao ipod touch 2g s njim bez problema.
Da, izgleda da ta opcija ne postoji. Pokusao i na telefonu i na kompu, ali moram izabrati kreditnu karticu, nema opcije bez kreditne... Evo i slika.
A zanima me ima li itko odgovor na moj drugi dio pitanja, o jailbreaku?
Neznam mora biti, možda se postupak promijenio.. odi na google sigurno ima način.
Imaš jailbreak za 3.1.3 (Spirit) ali nije moguć i unlock, ovo za 2G neznam
Znaci ako updateam, i napravim jailbreak, svejedno necu moci koristiti mobitel, tj imat cu "ipod"? Barem dok ne dodje unlock? A posto su oba dosla s JB, pretpostavljam i da su oba zakljucana... Sto mi je najbolje napraviti?
Znaci ako updateam, i napravim jailbreak, svejedno necu moci koristiti mobitel, tj imat cu "ipod"? Barem dok ne dodje unlock? A posto su oba dosla s JB, pretpostavljam i da su oba zakljucana... Sto mi je najbolje napraviti?
Ramo, nemoj ici na Spirit posto imas 3.0. Svi koji imaju tako stare firmware u stvari imaju srece jer mogu updateati firmware sa vec crackanim firmwareom i ostaviti baseband na starom. Odi na 3.1.2 koji je isti kao i 3.1.3, a za njega vec postoje custom firmwarei.
Evo ti linka za download http://www.iphoneheat.com/2009/10/download-iphone-os-3-1-2-custom-firmware-ipsw-files-for-iphone-3gs-3g-2g/
Skini odgovoarajuci, pritisni SHIFT dok klikas na itunesima na update i odaberi custom firmware koji si downlaodao. On ce se updateati i dobit ces mob sa cydijom.
Znaci skinem ovo, spojim, instaliram i trebalo bi sve raditi? Hvala, pokusat cu, javim kako je proslo. I sad, tamo pise da se s tim istim firmwareom moze updateat i 2g, znaci isto napravim i na njemu i to je to?
A uzeo sam ovaj activated firmware, pise da je to ovaj unlockan, ispravite me ako grijesim.
EDIT: Uradio update na 3.1.2, sve radi odlicno, napravio unlock, sve 5. Hvala svima koji su pomogli. Jos jedno pitanje, postoji li ijedan drugi nacin prebacivanja muzike i ostale multimedije na iphone osim ovog glupog itunesa?
ja ti preporucam da jednostavno nadogradis na 3.1.3, skinit spiritjailbreak i sve ce ti odlicno radit samo se strpi malo do unlocka, ja sam jailbreako i radi mi mreza i imam operatera 3g interneta,nije samo ipod,s tim jailbreakom s tim neces imat problema jer ja imam 3.1.3 na 3gs-u koji je doso takav i mogu zvat i slat poruke, ni ne rusi se ni nis
ja ti preporucam da jednostavno nadogradis na 3.1.3, skinit spiritjailbreak i sve ce ti odlicno radit samo se strpi malo do unlocka, ja sam jailbreako i radi mi mreza i imam operatera 3g interneta,nije samo ipod,s tim jailbreakom s tim neces imat problema jer ja imam 3.1.3 na 3gs-u koji je doso takav i mogu zvat i slat poruke, ni ne rusi se ni nis
Kako mozes preporuciti nekome tko ima 3.0 firmware da dize na 3.1.3 i jailbreaka sa Spiritom kad je custom firmware pet puta bolja opcija? Covjek ima stari baseband i nema razloga da ga dize na novi samo zato da si ga zakljuca.
sam je reko da oce dizat, pa nek dize onda
sam je reko da oce dizat, pa nek dize onda
Ako digne sa custom firmwareom nece dici baseband, samo firmware, a to je najbolje rjesenje za one koji imaju srecu da imaju stari firmware.
Dobro, napokon sam sve rijesio, radi super, sad me zanima za ubuduce, sto mi je bolje, instalirati originalni firmware pa jailbreakat, ili isto ovako, skinuti i instalirati custom firmware?
Dobro, napokon sam sve rijesio, radi super, sad me zanima za ubuduce, sto mi je bolje, instalirati originalni firmware pa jailbreakat, ili isto ovako, skinuti i instalirati custom firmware?
Custom, definitivno. Jer ti baseband ostaje na staroj verziji.
Jel neko jailbreako 3GS (3.1.3) sa spiritom?
Edit: kupio sam iphone prije Božića, ali ga do sada nisam jailbreako
Ja,radi,nebrini i slobodno jailbreakaj. :D
Pa da.. Masa ljudi.. Ja sam jos na 3.1.2 sa blackra1nom.. i ne planiram stavljati 3.1.3.. ceka se 4.0..
ja sam jailbreako 2gs na 3.1.3 bez problema radi sve normalno
Pa da.. Masa ljudi.. Ja sam jos na 3.1.2 sa blackra1nom.. i ne planiram stavljati 3.1.3.. ceka se 4.0..
ja sam takodjer na 3.1.2. sa blackra1nom i cekam 4.0 :)
mislim da ce bit ok
Sad sam prvi put napravio jailbreak? Imam 2 pitanja
- kad hoću instalirat nešto dali odem u cydiu?
- jel mi može neko reć jel imaju ovakve aplikacije: blutut ( da mi blutut radi ko na svakom normlnom mobitelu) gps s kojim netrebam bit spojen na internet
Odi u cydiu, zatim search i onda upisi install0us i instaliraj ga, zatim upisi app sync i to instaliraj verzija 3.1 to ti je najbitnije( za sada) e sada odi na kompu apptrackr.org i tamo sada imas aplikacije koje te zanima(igre,navigacija, kamasutra..LOL) ja ti preporucuje da sa torrenta skines navigaciju, moj izbor navigon.. pokrenes itunes, zatim add file to library i kliknes na navigon koji si spojio i zatim stisni sync.. i da.. bluetooth: u cydiu upisi ibluenova i to instalira.. i onda sasvim normalno prebacuje. ajd kad to inst. javi se pa da ti kazem sto da jos instaliras.. sto ce ti pomoci..
Odi u cydiu, zatim search i onda upisi install0us i instaliraj ga, zatim upisi app sync i to instaliraj verzija 3.1 to ti je najbitnije( za sada) e sada odi na kompu apptrackr.org i tamo sada imas aplikacije koje te zanima(igre,navigacija, kamasutra..LOL) ja ti preporucuje da sa torrenta skines navigaciju, moj izbor navigon.. pokrenes itunes, zatim add file to library i kliknes na navigon koji si spojio i zatim stisni sync.. i da.. bluetooth: u cydiu upisi ibluenova i to instalira.. i onda sasvim normalno prebacuje. ajd kad to inst. javi se pa da ti kazem sto da jos instaliras.. sto ce ti pomoci..
Napravio sam što si rekao.
Jel ima neko preporuku za jos neke korisne aplikacije sa cydie?
Napravio sam što si rekao.
Jel ima neko preporuku za jos neke korisne aplikacije sa cydie?
WinterBoard - program za iPhone teme
Pa ima nas jos koji su tek nabavili iphone, i napravili jailbreak, pa bi bilo dobro napisati sto dalje. Ja sam sredio izgled (winterboard + teme), nabavio hrpu igara, call manager instalirao, install0us + dosta aplikacija sa njega, e sad, zanima me kakvih jos alata ima, aplikacije i igre mogu sam naci, koji nama pocetnicima mogu olaksati zivot na pocetku. Dakle neke aplikacije koje vi odmah instalirate nakon jailbreaka, poput winterboarda, neceg za normalan bluetooth, i takvih stvari, koje poboljsavaju neke propuste...
Mene osobno najvise zanima ima li koji dobar program koji omogucava multitask? Igram s Barcom ligu u real footballu 2010, i onda me usred utakmice netko zovne i igra se ugasi... A ovo je kao smartphone? Smijesno. Primjetio am da nije u svim igrama tako, ali svejedno...
Mene osobno najvise zanima ima li koji dobar program koji omogucava multitask? Igram s Barcom ligu u real footballu 2010, i onda me usred utakmice netko zovne i igra se ugasi... A ovo je kao smartphone? Smijesno. Primjetio am da nije u svim igrama tako, ali svejedno...
Sad cu nabrojati neke koje se placaju, ali se radi o malim iznosima i po meni ih se isplati platiti:
Dosta?
Super, sad vec imam neku predodzbu :-). Odlicno, ima nekoliko stvarno korisnih programa.
Jel vi kad skinete neku aplikaciju sa installousa, i onda preko itunesa odete "Sync Iphone" jel vam se ta aplikacija prikaže pod apps u Itunesu?
Jos jedno pitanje: kada skinem aplikaciju sa apptrackr.org kako da je dodam u itnues, kada skinem sa torrenta onda mogu dodat (imaju format .ipa)
Jako me zanimaju gore navedene aplikacije, ali ih ne mogu naći ni u AppStore ni na iTunes niti u Cydiji ili installousu.
Možeš li molim te poslati precizniji link ovdje ili na pp?