- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel neko primjetil da mu se iphone usporil nakon instaliranja jailbreaka i par tweakova? konkretno 4s.
recimo surfam po webu i dođe mi poruka na watsapp-u. stisnem gore na banner, otvori se watsapp, ali onak bjeli ekran pa mu treba jedno 2 sec da ucita razgovor. pa prebacim na safari, i on je opet bjeli i pocne mi ucitavati stranicu ispocetka. i tak vecina app-ova. messenger, watsapp, safari, mail, twitter, instagram. dok recimo poruke, telefon i viber otvara instantno i ne ucitava se nista. jel ima ko kakva iskustva s tim?
Ios 7.0.6.
Men je to sve super i perfektno radilo na 5-ici, al mi u zadnjih mjesec dana nece zakljucat mob (a srednjoskolci znaju koliko ta tipka treba prilikom ispita hehe)
Molim informaciju, da li ima kakvih novosti oko jailbreaka ios 7.1-7.1.1 uredaja (iphone 5/5s)? Jel se zna otprilike kada bi mogao izaci neki jailbreak sw?

moj savjet nemoj. ja imam 4s na 7.0.6 JB i nisam zadovoljan. mob je radil 3 puta bolje na iso6 nego na 7. ili barem sacekaj da izađe jb za 7.1.1 ak ti je potreban.
Ne postoji downgrade! A sto se tice upgradea, po meni, slobodno sad vec i napravi, bit ce brzo iOS8 pa da se priviknes, a iOS8 sigurno stize na 4S (tj ne samo sigurno, vec sluzbeno).
Ne znam jesi li cuo sto se sve najavljuje za iOS8, ali sve samo najbolje :)
Zahvaljujem na vašim mišljenjima, donio sam odluku! :D
Lijepo da si nas obavijestio koja je to hahah. A i dojmovi
Lijepo da si nas obavijestio koja je to hahah. A i dojmovi
Odluka je da sam dignuo iOS 7.1.1 jer mi je i dosadio iOS 6 unatoč jb-u. Jednostavno me sedmica oduševljava u svakom pogledu, ima sve stvari koje su mi najkorisnije te sam prezadovoljan. Super radi a što se tiče jb-a, izaći će nekad u budućnosti ali za sada me to ne brine. U svakom slučaju hvala na mišljenjima, za sad me sedmica odlično služi i jako sam zadovoljan! :)

JB IOS 7.1.1 je izasao.
ak neko proba nek javi dojmove. ja ostajem na 7.0.6
JB IOS 7.1.1 je izasao.
ak neko proba nek javi dojmove. ja ostajem na 7.0.6
Nema razloga za update sa 7.0.6 na 7.1.1, sve minorne stvari... Prednost je ljudima koji su na novom softveru ili pak onim koji konacno zele na iOS7 (+ JB)
EDIT: Evo i download LINK
Stavljen jailbreak, iOS 7.1.1 iPhone 4S, ima par tweakova koji jos nisu update-ani ali to je samo pitanje dana kad ce izaci.
Sve mi radi normalno, bez zastajkivanja, ovi meni bitni tweakovi rade (Springtomize 3, Barrel, CCControl, Zeppelin, Winterboard <trenutno koristim temu Soft Remix, topla preporuka svima koji vole minimalisticke, ali uocljive promjene>).
U prilogu su aplikacije koje rade, i koje cekaju update, dosta korisna informacija :)
ja se jos premisljam da pređem na 7.1.1 posto mi mob steka sad dosta i dosta slabo mi baterija drzi. a vele da 7.1.1 popravlja probleme s baterijom. 4s.
kak si zadovoljan?
Sa baterijom?
A li-la, ni da ni ne, sa tom baterijom nikako na zelenu granu, to su puste price odkad je izasao iOS 7 baterija mi je u ku*cu, a na 7.1.1 ne vidim nikakvu razliku naspram 7.0-7.0.6 .
90% vremena WiFi, FB, Messenger, Viber bar 75% vremena, Asphalt 8, Real Racing 3 i FIFA 14 sve skupa oko sat i pol bar, pozivi i poruke prosjecno, i uz iskljucen Spotlight search i Parlax effect stim da mobitel punim nocu, skidam ga oko pola 10 svako jutro sa punjaca, sad je 23:05 i imam jos nekih 25%, i tako svaki dan.
Zadovoljavajuce, bar za moje potrebe.
uff ja ne igram nista. ali imam dosta razgovora oko 2 sata, par poruka, watsapp, dosta mail, malo fb, twitter i 20 min surfanja netom. baterija mi ne izdrzi do 3-4 popodne a odkopcam ga oko 10 sati. znaci punim ga minimalno 1 na dan. kad idem van 2 puta. te se jos i puni u autu dok vozim jer je onda spojen na bt. wlan,3g,gps te bt stalno on. ali otac ima isto 4s i heavy user je i njemu izdrzi jedan dan i ostane mu oko 30% dok ide spavat. jedina je razlika kaj on ima najnoviji software bez jb.
Jedino kaj ti mogu preporucit je ponovno formiranje baterije, znaci izmucit ga doslovno, da ti od 10 ujutro do 12-pola 1 dodje do 5-10% baterije, skini par teskih igrica, osvjetljenje na najjace i izmuci ga malo dok se ne ugasi, i onda ga punit do 100% bez prekida, sto duze to bolje.
Onda se vrati na svoje normalno koristenje, mozda se poboljsa, eto to je jedino sta mi trenutno pada na pamet.
Narode jel ima jos netko da je napravio jailbreak na 7.1-7.1.1 , kakva su iskustva , koje tweakove koristite ?
Jedino kaj ti mogu preporucit je ponovno formiranje baterije, znaci izmucit ga doslovno, da ti od 10 ujutro do 12-pola 1 dodje do 5-10% baterije, skini par teskih igrica, osvjetljenje na najjace i izmuci ga malo dok se ne ugasi, i onda ga punit do 100% bez prekida, sto duze to bolje.
Onda se vrati na svoje normalno koristenje, mozda se poboljsa, eto to je jedino sta mi trenutno pada na pamet.
ma navecer ionako kad legnem je ili kerpan do kraja ili 2-3% baterije. ali najcesce crkne i onda se puni do jutra. al eto neznam koji mu ej vrag. a star je oko godinu i pola a otac ima svoga vec dugo. preko 2 i pol godine ja mislim i baterija mu super drži.
mislim da cu tokom tjedna bacit gore 7.1.1 jer mi mob steka. najgorje mi je kad gledam nes u safariju pa mi neko posalje poruku. stisnem na poruku i dok on ucita, pa odgovorim i vratim se na safari a on opet frisko ocitava stranicu. e to mi je nekaj najgore.
znaci uopce ne pamti di sam stao s bilokojom aplikacijom vec svaku ucitava ispocetka. facebook zna nekad otvarat i po 15sekundi. twitter isto oko 10 sec. neznam koji mu je vrag.
Upravo sam ja napravio fresh instal na iOS 7.1.1. Za sad mi ne rade samo 2 tweak-a, al nadam se da ce update brzo
Javim dal ce baterija bolje drzat.
iPhone 5s
btw preporuka svima koji imaju iPhone 5s nek naprave update na iOS 7.1.1 Touch ID bolje radi

Banana. Isti K. digo sam ga upravo na 7.1.1 pa cemo vidjet kak ce se ponasat.
Jel ista bolje?
Ja sam primjetio VELIKO poboljsanje baterije, prije sam bio na 7.0.4 i baterija mi je ma kraju dana bila oko 10%, dok sam ga malo jace koristio ugasio se oko 7-8 navecer, a s punjaca sam ga odstekao ujutro oko 10h, a sad na 7.1.1 isto ga odstekam oko 10h i uz normalno koristenje, nevecer oko 22h imam 30-40%. Jos ga nisam bas jace koristio u ovih 2 dana koliko imam 7.1.1, kad budem javim. btw sve iste tweakove koristim kao i na 7.0.4 iPhone 5s

evo odkopcal sam ga oko pola 10. za sad imam 92% baterije. stime da nisam stavil beckup gore ni nikakva app-ove jer nisam stigao jucer. bas sad stavljam jb na njega pa cu potegnut gore backup pa cemo vidjet kroz par dana kak ce se ponasat. uglavnom ja sam svoga min punil jedanputa na dan. 4s na 7.0.6. u svakom slucaju javim kak bude
Evo da podjelim sa vama kako mi mobitel izgleda trenutno , meni se svidja , izmjenjujem par tema svakih 2-3 dana , al na ovoj sam vec skoro tjedan dana , SimpleCircles se zove , besplatna je .
Kaj vi mislite , koje vi koristite ?
iOS 7.1.1 iPhone 4S
ja sam do sad koristil soft remix ja mislim da se zvala tema. cist ok. malo da razbije dojam os-a.
Dada , znam za tu temu , ona mi je medju tih par koje izmjenjujem stalno , lijepa je dosta.
mucim muku sa timitunesom i ajfonom. nemogu vrati back up jer mi je c disk pun. tj itunes mi ga je zapunil. imam 1gb mjesta i kad pocne restore on mi zapuni i tu gigu i baci grešku. pa ja cu se
jel zna neto kako cu napravit na iphonu 4s nezeli mi pronac wi fi neradi uopce jel zna ako cu to poprvit