iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.528
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Iphone Jailbreak
iH8sn0w je jasno dao javnosti do znanja da ne radi ni na cemu kao sto je Jailbreak, isto tako sto se tice downgradea, on ima gotov CLI koji iskoristava unknown loophole koji je otkrio i drzi ga podalje od javnosti, ne razvija ga, sto je mudra i pametna odluka, koliko god vam se to ne svidalo...Ceka se jailbreak za 5.1, ali ne od njega
"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
13 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pozdrav svima, trenutno sam postao član ovoga foruma isključivo jer sam neki dan kupio iphone 4s  verzija 5.0.1 (9A405).

Aparat je potpuno nov.Prvi put se susrečem s iphonom i htio bih ga jailbrekat.Zanima me možete li me detaljnije uputiti na koji način

da to odradim,a da nešto ne zeznem i s čime se sve moram upoznati da bi to odradio.Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 2:40 (digibau).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
digibau kaže...

Pozdrav svima, trenutno sam postao član ovoga foruma isključivo jer sam neki dan kupio iphone 4s  verzija 5.0.1 (9A405).

Aparat je potpuno nov.Prvi put se susrečem s iphonom i htio bih ga jailbrekat.Zanima me možete li me detaljnije uputiti na koji način

da to odradim,a da nešto ne zeznem i s čime se sve moram upoznati da bi to odradio.Hvala.

Prvo sto ti je za napraviti je ONEMOGUCIT iTunesima automatski update firmwarea, jer onda si u banani!!

Dakle kad god spajas na iTunes (preporucam da to radis samo na svom kompu) ne dopusti da skida ikakav update ni nis, jednom kad updatea, odnosno zaribas, nema nazad!

Dakle odi na greenpoisonove stranice (guglaj) i tam skini Absinthe (mislim da je za Windowse v0.4)

Pokreni program (pazi da ga pokrenes u admin modu), prije tog napravi Backup (na iCloud preporucam)

I slijedis upute na ekranu :)

Kad je sve gotovo (a znat ces to jer ce ti Aplikacija imenom Cydia bit instalirana), rebootaj iPhone, i dalje pitaj sto ti s Jailbreakom treba :)

I da, velika je vjerojatnost ako to radis prvi put da ne uspije iz prve il negdje zapnes, bez brige nis nemres sje***, sam polako, bez panike, tu smo da ti pomognemo, pitaj prije neg radis i tako :)

@Edge: S cim se ti to ne slazes sa mnom?? iH8sn0w ne radi na Jailbreaku, nit razvija ikako svoj loophole, procitaj njegovih 500 zadnjih odgovora na tweetowe, ako oces nadem ti bas linkove....Od njega se ocekuje Downgrade tek kad Apple izbaci patchiran Firmware za upcomin Jailbreak (koji nece on izbacit) za 5.1 ili visi fw, pozdrav :)

EDIT: Ako ti je to bas prvi put, najbolje je mozda da na youtubeu trazis "4S 5.0.1 Absinthe Jailbreak", i da pogledas par videa prije neg ista ides radit, i to u cijelom postupku, tak je najlakse, kad pratis nekoga kako radi :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 10:29 (Mojpismonosa).
13 godina
neaktivan
digibau kaže...

Evo ti cijeli toturial, ako ideš preko njega nećeš sigurno pogriješit:) Samo napravi backup prije nego šta krećeš sa jb-om:)

Sretno!:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
neaktivan

Hvala, danas ću se pozabavit s time pa vam javim što sam napravio.

13 godina
neaktivan

Zaboravio sam dodati da mi još nije aktivirana sim kartica zbog prijenosa broja i nemam u postavkama opciju VPN, dali to predstavlja nekakav problem prilikom jailbreaka?

Zanima me kada se napravi jb dali se gubi garancija na uređaj?

17 godina
neaktivan
digibau kaže...

Zaboravio sam dodati da mi još nije aktivirana sim kartica zbog prijenosa broja i nemam u postavkama opciju VPN, dali to predstavlja nekakav problem prilikom jailbreaka?

Zanima me kada se napravi jb dali se gubi garancija na uređaj?

Ne gubi se garancija, sad nisam siguran al mislim da moras imat SIM aktivan da bi ga mogao jailbreakat (nikada nisam probao).

VPN se nalazi u settings-general-network-vpn

ne gubi se garancija

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
David87 kaže...
mar123 kaže...
David87 kaže...
Evo izašo je Max Payne Mobile, ima samo 1.1Gb :)

jesi isprobo?

Jesam, al mislim da im je GTA malo bolje ispao nego Max Payne, mada nije loše {#}

kako su sredili kontrole, ciljanje?

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
David87 kaže...
mar123 kaže...
David87 kaže...
Evo izašo je Max Payne Mobile, ima samo 1.1Gb :)

jesi isprobo?

Jesam, al mislim da im je GTA malo bolje ispao nego Max Payne, mada nije loše {#}

kako su sredili kontrole, ciljanje?

Dual "pads" ljevo je: "gore dolje ljevo desno (wasd)"  i desno se nalazi: "kontrola za smijer kretanja" + pucanje + bullet time.

Osobno su kontrole vrlo precizne samo sto se ne moze igrati bez auto aiminga te smatram da su vjerno prevedene iz igrice, (Strafe ljevo-desno + bullet time je bio obavezan kod svakog coska :))

evo par screenshotova, danas cu vise igrat.

E da, sto se tice screenshotova nisu reprezentativni grafici, jel igrica koristi neku vrstu postprocesinga kojeg screenshot ne ulovi, boje su "toplije" u igrici ne znam kako bolje opisat. 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 14:37 (bistri).
16 godina
Iphone Jailbreak

imam problem s jailbreak-om iphon-a 3gs. nece uc u dfu mod, ja upalim redsnow, ukopcam iphone i ugasim ga i onda pratim onaj tutorial za ulazak u dfu i kad drzim power tipku pojavi se jabuka i onda se brzo makne i to je to, mrtav. i kasnije ga nemogu uopce upalit na power tipku nego moram drzat power i home tipku i onda se normalno upali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

imam problem s jailbreak-om iphon-a 3gs. nece uc u dfu mod, ja upalim redsnow, ukopcam iphone i ugasim ga i onda pratim onaj tutorial za ulazak u dfu i kad drzim power tipku pojavi se jabuka i onda se brzo makne i to je to, mrtav. i kasnije ga nemogu uopce upalit na power tipku nego moram drzat power i home tipku i onda se normalno upali.

Jesi siguran da dobro radiš? A i zvuči kao da si ušao u DFU mod, tako se inače ponaša u njemu(izgleda mrtav, a home+power za reboot)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Iphone Jailbreak

ali mi redsnow kaze da ga ne prepoznaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Opa uskoro iOS 5 za iphone 3g i iphone 2g :)))

Redd00r pogledajte na faceu

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Opa uskoro iOS 5 za iphone 3g i iphone 2g :)))

Redd00r pogledajte na faceu

Bas sam znatizeljan, zanimaju me prednosti i performanse u odnosu na Whited00r iOS5.1 (jer je za razliku od njega Red00r baziran na iOS4, ne iOS3 pa bi to moglo znacit i koje degradacije u performansama) iako ne vidim da se igdje spominje iPhone 2G kako si napisao :O vec samo iPod 2G i iPhone 3G, sto mi je u drugu ruku i logicno kad je iOS4 podrzan samo na tim uredajima, ne i original iPhone...No iPhone 2G ima Whited00r, cekaju se usporedbe :)
14 godina
iPhone Jailbreak

Mene je ovo dosta dugo mučilo i smetalo, pa evo za sve one koji imaju iOS4, jedan tweak za tipkovnicu koju možete sakriti dok pišete SMS pritiskom na balončić poruke

Cydia tweak: Smshidekeyboard

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 17:46 (David87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Evo malo vijesti o iOS 5.1 JB-u: Pod2g je objavio kako su svi exploiti potrebni za 5.1 JB prikupljeni te kako radi na bypassingu ASLR-a na bootup-u (googlajte, ni ja ne znam tocno sto je to) Uglavnom, nadamo se da ce sto prije izaci... http://jailbreakhow.net/5.1-untethered-jailbreak-ipad-3-3-iphone-4s-progress/
ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Stigla je nova verzija ProTube tweaka za gledanje youtube klipova.

EDIT:

Pod2G objavio novi status o iOS 5.1 JailBreaku. KLIK

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 11:36 (Edge).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
DmL kaže...
Evo malo vijesti o iOS 5.1 JB-u: Pod2g je objavio kako su svi exploiti potrebni za 5.1 JB prikupljeni te kako radi na bypassingu ASLR-a na bootup-u (googlajte, ni ja ne znam tocno sto je to) Uglavnom, nadamo se da ce sto prije izaci... http://jailbreakhow.net/5.1-untethered-jailbreak-ipad-3-3-iphone-4s-progress/

pod2g je upravo izjavio da je i s bypassom gotov, ceka se samo release novog Jailbreaking toola za SVE uredaje na 5.1 wohooo :D
17 godina
odjavljen
Mojpismonosa kaže...
DmL kaže...

pod2g je upravo izjavio da je i s bypassom gotov, ceka se samo release novog Jailbreaking toola za SVE uredaje na 5.1 wohooo :D

YEAH!!

Čekam već taj jailbreak mjesec i pol dana. Svaki dan potražim na google-u i čekam novosti!

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ovako narode imam iPhone 4S sa iOS-om 5.0.1 (9A406) te sam slijedio sve upute tutorijala sa Absinthom ali kada spojim uređaj jednostavno se ništa ne dešava tipka Jailbreak je još uvijek siva, molim pomoc, passcode lockove sam također isključio

EDIT: problem riješen :)

Mafija sused niš ja njima ne vjerujem xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 21:57 (Life's Good).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Tutorijal za Unlock svih iPhonea na hrvatskom jeziku !

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 11:59 (Edge).

4 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Stavio sam gore link:)

Jel to isprobano, radi li na našim karticama? Strah me sad kupovat bonbon karticu i prebacivat broj u bon bon, ako će za par dana apple napravit nešto da se to nemože tako koristit.

17 godina
odjavljen
Edge kaže...

Stavljen je Video Tutorijal.

Jos ne znam nikog od Hrvata da je probo, par ih pokusava, pa cemo vidjeti.

13 godina
neaktivan
Edge kaže...
Edge kaže...

Stavljen je Video Tutorijal.

Jos ne znam nikog od Hrvata da je probo, par ih pokusava, pa cemo vidjeti.

Nadam se da radi, ova gamad iz vipa skupa ko svetog petra kajgana a u bonbonu dobijem sve šta mi treba za 110 kn, a kod ovih moram 250 plaćat-.-

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imajte na umu vezano za taj novi unlock (imenom Loktar_Sun (SAM)):

1. Otkljucava bilo koji uredaji s bilo kojim Firmwareom (od uredaja koji podrzavaju iOS 5, za starije postoji vec unlock) i Basebandom (kolege su vas vec obavjestile o tom, ali to sum up)

2. Uredaj MORA biti jailbreakan, a uskoro ce i untethered Jailbreak za 5.1, pa oni koji su napravili update nece biti izostavljeni

3. (vjerojatno janvaznije) Ovaj unlock, kao prvi ovakve vrste, vezan je za SIM ID, sto znaci da ga otkljucavate "na broj", sto znaci npr. ako vam je iPhone zakljucan tvornicki na TMobile, vi ga ovim alatom otkljucate na recimo VIP, otkljuvacate ga samo na tu VIP karticu koju ste stavili prilikom unlocka, radi na principu SSH blobova, sto znaci sejvate ih sad za pojedini broj i u buducnosti cete vjerojatno moc na taj broj

Isto tako, ubacite li drugu VIP karticu (za koju niste napravili unlock, a mozete napraviti za njih beskonacno mnogo) nece vam raditi, morate je otkljucat, dok jos mozete!!

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Editiro sam tutorijal, stavljene su jasne i preciznije upute sa slikama. 

TUTORIJAL

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ljudi pomagajte,prosli tjedna JB ip 3gs,onda sam ostao bez mreze,pa sam onda svasta isprobavao. uglavnom uspio sam sada napraviti JB preko snowbreezea. 

e sada kada mi se mob digne gore u lijevom uglu gdje bi trebo pisati signal meni pise searching,a wifi ne mogu otvoriti(tj sivkasto je ),a pod modem firmware mi stoji prazno!?!

dal se da to rijesti ili da ga nosim u servis,hoce proci pod garanciju?

hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak
Jer izaso untethred jb za iphone 3gs

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Jer izaso untethred jb za iphone 3gs

Untethered jailbreak za 3GS postoji za SVAKI firmware OSIM 5.1 (zadnjeg), sve sa programom Redsw0w mozes Jailbreakat...A ako bas imas zadnji (5.1) jos uvijek postoji sansa da mozes imat Untethered Jailbreak ako imas old bootrom 3GS, ako ne samo tethered (palis ga prek kompa)...Sad ce u mjesec dana izac Unt Jailbreak za 5.1 za SVE uredaje ukljucujuci iPad 2 iPad 3 i iPhone 4S :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice