Jel to mogu sam, bez obzira što je novi OS. Rekli su mi da ne ide s tim novim OS-om.
iPhone Jailbreak
- poruka: 3.121
- |
- čitano: 952.560
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozes, ide s novim os-om, nejde samo na 4s.
ici ce ti jailbreak ali za unlock nisam sig za 3gs ali za 4 znam da ultrasnow ne podrzava novi bb, po nekoj logici nebi trebao podzravati niti 3gs-ov
ne, to je na 3gs-u, al se stvarno ne preporucava jer se onda na njemu ostaje zauvijek a ima problema s tim...
Može ko pomoć... Uvjek tijekom jailbrejka mi stane na ramdisk... Pokušao sam namjestit kompatibilnost i ništa.
Ima li tko problema sa facebook aplikacijom nakon jailbreaka? Nakon jailbreaka mi uopce nedolaze notifikacije ni da sam dobio poruku niti nist....pa ako ima tko kakav savjet....
meni ne dolaze bez jailbreak-a

a i meni ti tak isto nekad ne dolaze nekad dolaze, i cuo sam da dosta ljudi tak...pokusaj si za poruke instalirat facebook messenger, on dobro obavjescuje o porukama

Pozdrav!
Imam iphone 4 4.3.3/4.10.01 kupljen u inozemstvu.Jailbreakan je redsnowom al je problem kaj mi moja sim kartica ne radi na njemu unatoč jailbreaku a nemam karticu od mreže kod koje je kupljen
Ima neko ideju kaj da radim?
Pozdrav!
Imam iphone 4 4.3.3/4.10.01 kupljen u inozemstvu.Jailbreakan je redsnowom al je problem kaj mi moja sim kartica ne radi na njemu unatoč jailbreaku a nemam karticu od mreže kod koje je kupljen
Da možda unlockaš???
da stvarno.pa kak se nisam sjetio.ipak se bavim iphonima već godinama
Hvala ti puno
da stvarno.pa kak se nisam sjetio.ipak se bavim iphonima već godinama
Hvala ti puno
Budući da rokam na xboxu pa nisam pažljivo čitao - NEMA unlocka za iPhone 4 na 04.10 basebandu. Moguć je samo hardverski unlock.
pitanjce:imam iphone 3g,planiram staviti upgrade na 4,jel istina da je dosta sporiji i da se ne isplati stavljati te novije,koji bi vi preporucili za 3g ???hvala
pitanjce:imam iphone 3g,planiram staviti upgrade na 4,jel istina da je dosta sporiji i da se ne isplati stavljati te novije,koji bi vi preporucili za 3g ???hvala
Stavio sam 4.0.1 curi na 3g i jako ga je usporilo.
Puno je bolje radio na zadnjoj verziji 3.x
Moja je preporuka da ne radiš upgrade, a ako hoćeš neke 'feature' koje ima 4.x, onda ga JB i stavi ih sam ;)
Ionako nećeš imati multitaskin, čak i ako staviš 4.x
da bi mogao besplatno skidat aplikacije koje se placaju trebam samo napravit Jailbreak ili jos nes??
da bi mogao besplatno skidat aplikacije koje se placaju trebam samo napravit Jailbreak ili jos nes??
da
ali nemas bas sve aplikacije ovdje su ti sve koje mozes skinut http://apptrackr.org/
jel je moguće koristit originalnu karticu ako se baseband podigne na 6.15.00
Pozdrav!
Evo htio bih samo reči da sam svoj problem uspješno riješio uz pomoć Gevey kartice.Naručio sam ju preko ovog oglasa i uz detaljne upute i support oglašivača unlockao sam svoj iphone 4 na 4.3.3 iosu i 4.10.01 firmwareu.
i ja sam danas pogledao na njegov blog, sve je gotovo i perfektno radi, sad ga samo trebaju objavit konacnoooooo
Imam jedno ptanje... ako ja jailbrejkam iPhone 3gs (iOS 5.0.1) hoću li moći normalno razgovarati i koristiti sim karticu?
Imam jedno ptanje... ako ja jailbrejkam iPhone 3gs (iOS 5.0.1) hoću li moći normalno razgovarati i koristiti sim karticu?
pa naravno da da
Pozdrav svima, ja sam Ivan i žešća sam njubara.
Molim vas za pomoć oko par pitanja koja nisu skroz na temu jailbreaka, ali smatrao sam da je bolje pitati tu nego otvarati novu temu:
1) Imam iPhone 4S s iOS verzijom 5.0, htio bih ga updateati na 5.0.1; vidim na netu da većina reviewa govori "5.0.1. brings more problems than it solves..." pa me zanima da li da updateam na novi softver ili ne? Jest da su samo neki iznimni slučajevi rekli da im je nova verzija još više opteretila potrošnju baterije, ali sam noob pa pitam.
2) Žena mi ima stari 3G (ne 3GS) pa me zanima da li da i njoj updateam softver na 5.0.1 ili da ostavim na staroj verziji kako je sad? Pitam zato jer znam da kad na npr. stari komp stavim Win7 radi užasno sporo (ili ne radi), bolje radi da se ostavio WinXP, pa se bojim da stari 3G ne bi imao dosta snage vrtjeti novu verziju iOSa?
3) Kad (ako) 3G prebacim na 5.0.1, da li ga mogu jailbreakati? Svi postovi oko jailbreaka spominju samo 3GS i 4G, nigdje ne piše 3G pa me zanima da li se i on može jailbreakati
4) Kamera na 3G-u je postala jako loša, mutna i slike nisu dobre. Da li imate iskustva s tim, rečeno mi je da otvorim kučište i očistim kameru, ne znam da li možda postoji jednostavnije rješenje (a da nije "odnesi ga na popravak" :) )
5) Čuo sam da se sva prebacivanja slika i muzike moraju raditi preko iTunes sync i da iPhone možeš syncat samo s jednog kompa (odnosno da imaš 5 pokušaja, da ne ulazim u to). Kod kuće imam jedan komp, da li ću imati probleme sa syncom ženinog i svog mobitela (2 moba / 1 komp), ili broj mobitela nema veze? Da li komp prepozna razliku kad ja spojim svoj mob i kad žena spoji svoj, da ne syncy iste pjesme / kontakte na oba mobitela?
6) edit: na poslu su mi syncali iPhone mail i kontakte s firminim mailom iz Outlooka, ali kontakti su katastrofa, nemam niti jedan broj mobitela nego samo fiksne brojeve i mailove pa me zanima da li znate koji fool-proof način za bedake kao ja da se prebace brojevi mobitela na iPhone s Nokije? Internet veli da se može preko Outlooka i preko appa ConCopy, da li netko ima iskustva s njima? Htio bih si i zbrisati sve ove loše kontakte koje sam dobio sa syncom, da li to mogu ako odem u Settings / Mail Contacts Calendars / Accounts - Exchange / i da tamo stavim "Contacts" na off? Kad to probam napraviti kaže da će zbrisati sve kontakte pa se bojim da ne zbriše i sve s kompa, nemam pojma
Unaprijed hvala na razumijevanju i pomoći!