iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 957.538
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Moze mi netko rec koji je jailbreak izasao posljenji (i da radi), te da li je onda nakon JB-a moguce skidati sa AppStore-a....

Sry kaj gnjavim, al ja cu sad prvi put JB-at iPhone (3GS, susjedov) pa da nekaj ne zaribam...

P.S.: Napravio sam backup u slucaju da nekaj krene krivo...

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Hvala vam svima što mi se trudite pomoći, ali riješio sam maloprije problem. Bilo je vrlo, vrlo jednostavno. Klik! Sada kada je "oživljen", preostaje mi da ponovno pokušam jailbreak. Dakle, prvo ide jailbreak, pa tek tada ga mogu otključati. Je li tako?

Ovo kada mi je upao u Recovery petlju se dogodilo kada sam pratio ove upute i nije se micao sa nesretnog "Waiting for reboot". Pih, koja glupost, a pomno sam pratio te upute.

EDIT: Što kažete da pokušam sa ovim uputama?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:44 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

U svakom slučaju,tvoj bb se nemože otključati pa moraš stavljat od ipada. Možda je onda jednostavnije pratiti upute na hrvatskom?

http://www.omizio.com/jailbreak/kako-otkljucati-unlock-iphone-3g-3gs-preko-redsn0w-a-i-ultrasn0w-a-na-ios-4-2-1-i-ios-4-1-06-15-00-baseband-win-upute/

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Iphone Jailbreak

Samo jedno pitanjce. Ti to mene malo pod*****aš? Ako ne, nemoj to shvatiti kao uvredu i ispričavam se, a ako da, tada...

U svakom slučaju, vidio sam i taj tutorijal i to je po meni manje-više sve isto. I isto tako su ti svi tutorijali po meni manjkavi. Čini mi se da ne postoji barem jedan pravi tutorijal gdje je to sve lijepo rastumačeno. I u tome tutorijalu na hrvatskome, taj dio gdje se spominje da se treba prije početka skinuti iPad firmware ne piše na ostalim tutorijalima.

Dakle, trebam li ili ne trebam skinuti taj iPad firmware? Nije malen (457 MB).

I da, pokušao sam maloprije i sa GreenPois0n-om, a on neće niti da prepozna da je mobitel u DFU modu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 0:44 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

http://jailbreak-me.info/index.php

prema ovome gore,otključati možeš jedino da staviš od ipada bb...a što time možeš izgubiti,pročitaj u prijašnjim postovima..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neonka kaže...

http://jailbreak-me.info/index.php

prema ovome gore,otključati možeš jedino da staviš od ipada bb...a što time možeš izgubiti,pročitaj u prijašnjim postovima..

E, a to stavljam u procesu jailbreaka? Problem je što kada pokušavam jailbreakati sa Redsnow0m zapnem kada se čeka na reboot (vidi sliku). Koliko sam shvatio taj program (Redsn0w) skida sam sa Interneta iPad bb. Zašto da ja skidam taj cijeli neki firmware od 457 MB, kada Redsn0w skine (valjda) samo ono što mu je potrebno? A što se tiče programa GreenPois0n, on neće niti da prepozna kada je mobitel u DFU modu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 1:05 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

firmware npr. 4.2.1 to se skida s neta,dok se ipad bb instalira iz programa pomoću kojeg jailbreakas u ovom slučaju redsnow

4.2.1 se skida iz tog razloga da dobiješ najnoviji firmware.

ja kad sam radio sa redsnowom,nije mi zapelo na rebootu. Probaj opet ići po onom tutorialu sa omizia šta sam ga stavio gore.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Već imam iOS 4.2.1. To sam instalirao prije koji dan. A koji si ti otključavao iPhone, ako mogu znati? Nemam volje za više ništa raditi, pa ću to nastaviti tijekom dana. Za večeras je dosta. Laku noć.

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ja sam otključavao 3g dobiven iz amerike..Unlock je bio moguć jedino sa ipad bb tako da sam njega stavio.

Držim ti fige da uspiješ.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ovaj je isto iz Amerike i ima u sebi AT&T SIM karticu. Jedino nisam još bio pokušao jailbreak sa izvađenom SIM karticom. Svi moji pokušaji jailbreaka su bili sa umetnutom SIM karticom. Ne znam je li to uopće igra neku ulogu kod jailbreaka. A danas nisam uopće pokušavao jailbreak.

16 godina
neaktivan
Pozz... Imam 3gsa... Htio bi sad staviti 4.2.1 ili 4.3.4... Sta mi preporucate? Unlock mi ne treba, a jailbreak bi bio pozeljan kao opcija... Bitna mi je brzina i stabilnost!

Moze li se nekako privatno pretrazivati u safariju bez jailbreaka? A ima li neki program kao activator al da nije potreban JB?
Molim odgovor... Hvala... ;)
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Pozz... Imam 3gsa... Htio bi sad staviti 4.2.1 ili 4.3.4... Sta mi preporucate? Unlock mi ne treba, a jailbreak bi bio pozeljan kao opcija... Bitna mi je brzina i stabilnost!

Ako želiš jailbreak,onda 4.2.1 jer za ovaj najnoviji još nema untethered jailbreak.

16 godina
neaktivan
Jailbreak mi nije nuzan, već samo kao opcija... ;)
A za ostalo? Koji je bolji za 3GS?
15 godina
Iphone Jailbreak

Ljudi šta je to sa apptrackerom.Nema pola aplikacija.Sve pobrisano. npr aplikacija "Vrijeme"

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 23:27 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Napravio sam jučer samo jailbreak. Pošto me je u procesu jaibreaka očito kočio postupak instalacije firmwarea za bb, odlučio sam samo označiti instalaciju Cydie i mogučnost prikazivanja baterije u postocima. I ostao sam blago razočaran jailbreakom tj. mogućnostima. Recimo, pošto iPhone 3G ne može snimati video, instalirao sam Cycorder i samo mi kada pokrenem program pokaže crni ekran i vrati se na "desktop". Pa sam instalirao Video Recorder 3G i kada ga pokrenem počne se učitavati i onda također izađe. Vidio sam da i neki ostali korisnici imaju takav problem. Dakle, jailbreak omogućava instalaciju aplikacija koje nije odobrio Apple i preduvjet je za otključavanje na sve mreže? I to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Dakle, jailbreak omogućava instalaciju aplikacija koje nije odobrio Apple i preduvjet je za otključavanje na sve mreže? I to je to?

+ Crackane aplikacije sa iTunesa

+ Neki dodatni tweakovi.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
Iphone Jailbreak

Otključan je!!! Ubacio sam maloprije samo iPad bb, a SIM karticu sam bio izvadio, firmware se instalirao bez problema i samo sam skinuo i pokrenuo Ultrasn0w i eto ga!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima itko 4.3.4 ili 4.3 na 3gsu? Kako radi?
16 godina
neaktivan
Itko?
A gube li se kontakti, poruke, mail accovi i biljeske nakon update softvera? Kako da sinkroniziram biljeske i kontakte? Hvala
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Itko?
A gube li se kontakti, poruke, mail accovi i biljeske nakon update softvera? Kako da sinkroniziram biljeske i kontakte? Hvala

Napravi back up i onda kad staviš novi softver samo povrati to što si sačuvao.

A ono pitanje za 4.3.4 ti ne mogu dat odgovor jer nemam taj firmware,a bome ni 3gs.

16 godina
neaktivan
Znaci backup, pa novi softver, a koja je funkcija povratak podataka? Restore? Ili ide Sinkronizacijom?
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

da,back up i kad staviš novi softver ponudi ti izbornik postaviti kao novi telefon ili restore from back up

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ide 4.3.3. I JB... ;)
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Da li netko osim mene ima problema s home tipkom na 4.3.2? (iPhone 4, 16GB, crni)

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Koji jailbrake programi ne traže stiskanje sleep tipke, pokidana mi je.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

jel može malo pomoći i savjet oko IB.

imam iphone 3G: v4.2.1 (8C148)

baseband 5.15.04

jailbreak sam napravio sa sn0wbreeze, al UltraSn0w ne može unlockat ovaj baseband.

mogu napraviti JB sa resn0w i dignut baseband 6.15.00 od ipada da bi napravio unlock,

e sad, pošto je redsn0w tethered JB, mogu li nakon toga napravit sn0wbreeze JB koji je untethered i onda unlock.

mogu li sa BB 6.15.00 itunesom napravit restore sa custom snowbreeze JB-anim IPSW. '

operater je T-Mobile HR 9.0, imam simpa karticu i ne može naći signal niti se spojit na mrežu.

jel to zato je je simpa pa treba pretplatnička t-mobile kartica ili nešto deseto...

unaprijed zahvalan na pomoći.

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 11:51 (mierda-del-torro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

operater je T-Mobile HR 9.0, imam simpa karticu i ne može naći signal niti se spojit na mrežu.

jel to zato je je simpa pa treba pretplatnička t-mobile kartica ili nešto deseto...

unaprijed zahvalan na pomoći.

Ne treba ti unlock za T-Mobile, tj. Simpu, automatski ti aktivira karticu poslije restore-a, pokreni Itunese, i prođi proceduru postavljanja novog telefona

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

trebao bi mi unlock za tele2.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

trebao bi mi unlock za tele2.

Dizanjem na baseband 6.15.00, moglo bi ti se dogodit za izgubiš GPS, ili Wi-Fi, što je bilo slučaja, ja sam na svom izgubio GPS, al mi to tolko nije bitno

Evo ti tutorial za dizanje na 6.15.00. preko redsn0w-a. Unthetered je tak da nema problema

Link

napomena nema downgrade basebanda, tak da razmisli hoćeš to napravit

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

sad sam ga restorao sa itunuseom na tvornički firmware.

simpa kartica je unutra al kaže da nije supported.

jel mora biti simpa koja je došla s njim kad je kupljen ili može bilo koja.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice