iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.627
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
markot kaže...

Ljudi evo vec neko vrijeme nemogu instalirati appsync 4+ neznam koji je razlog..?

Javlja mi neke grške...

Zna li ko o čemu se radi ?

ni meni nije htio nes updejtat i inst... valjda zato jer sam jos uvijek na 4.2.1

fuck tha police.... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

evo ja jedva uspio rijesit svoj ipod touch.mora sam instalirati whiteD00r.

ugl.cydia-u imam pa jel mi neko moze reci kako da prebacim pisme na ipod ali ne preko itunesa vec kao normalni mp3 player

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

evo ja jedva uspio rijesit svoj ipod touch.mora sam instalirati whiteD00r.

ugl.cydia-u imam pa jel mi neko moze reci kako da prebacim pisme na ipod ali ne preko itunesa vec kao normalni mp3 player

MediaMonkey

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...

ovo je nesto kao itunes?

meni treba nesto da na ipod mogu prebaciti pisme bez ikakvog posrednika,samo copy-paste

15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

ovo je nesto kao itunes?

meni treba nesto da na ipod mogu prebaciti pisme bez ikakvog posrednika,samo copy-paste

Ne znam proceduru copy-paste, mislim da ne radi na taj princip, možda netko drugi zna

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...

Ne znam proceduru copy-paste, mislim da ne radi na taj princip, možda netko drugi zna

nadam se da ce natko brzo doc s rijesenjem.ako treba skinuti piratluk,nek mi se javi u pp

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ja sam upravo restorao svoj i4 sa 4.3.1 na 4.2.1 zato sto i nije bilo neke prevelike promjene , samo sam primjetio da mi je mob bio cak i sporiji .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

imam mali problem kod update i restore.. imam sada 4.2.1 i JB i unlock za koji sam moramo baseband na ipad 6.15. i sad kad zelim update na 4.3.1 izbacuje mi unknown error (3194) a takoder i kod restore-a

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markot kaže...

Ljudi evo vec neko vrijeme nemogu instalirati appsync 4+ neznam koji je razlog..?

Javlja mi neke grške...

??

15 godina
neaktivan
markot kaže...

Javlja mi neke grške...

??

Probaj dodat drugi repo po Sources u Cydiji

www.sinfuliphonerepo.com/

i prek njega instaliraj appsync 4+

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

bok. imam jedan problem. imam iphone 4 (16gb)

ios4.3.1.

1. sam ga jb-ao i tad sam skinuo ifile i malo ga sj...

tj sve se izbrisalo osim par app-a koje sam prije imao

tad sam u njega isntaliorao 4.3.1. legalan kojeg hoću "rostore" na onaj jb-an i javlja mi se error 3194

za ssh nemam pojma jel se spremio ili ne

nestrpljiv sam. heeeeeeeeelp

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 19:44 (vargich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kak funkcionira ovo sa SHSH? Spremio sam si to na mail i šta sad s tim?

[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Kak funkcionira ovo sa SHSH? Spremio sam si to na mail i šta sad s tim?

I sad ako bi htio napraviti downgrade na tu verziju iOS-a sa koje si uzeo SHSH , odes na komp na kojem su spremljeni , otvoris iTunes i napravis shift-restore na tu verziju , as simple as that :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
neaktivan

Imam 4.1 jailbreakan. Jel bi mi bio netko voljan objasniti kako mogu ažurirati na 4.2.1. jailbreakan bez gubitka ikakvih podataka?

Takodjer spremio sam SHSH blobs preko TinyUmbrella. Sad me zanima kako mogu vratiti na stariji firmware u slučaju ako nisam zadovoljan sa trenutnim firmwareom preko toga?

Hvala

15 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Imam 4.3.1 jailbreakanu verziju, ako ga updeatam na 4.3.2 hoće li mi se izbrisati jailbreak i aplikacije?

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Hoce iako aplikacije mozes backupirat! Nevidim razloga da ides na veci firmware
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan

jel zna itko postupak mijenjanja fonta ali bas system fonta ne samo u Notesu?

15 godina
neaktivan
skajzak kaže...

jel zna itko postupak mijenjanja fonta ali bas system fonta ne samo u Notesu?

AKo je jailbreakan, imaš program na Cydiji, imao sam ga ali ne znam kak se zove. Uglavnom, nije baš nešto, slova su drugačijeg(šireg fonta) pa ti zato više prostora zauzme npr na BUG-u i onda ti slova idu po slikama itd.

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
15 godina
neaktivan

da ima JB. probat cu ovim linkom povise {#}

15 godina
neaktivan
skajzak kaže...

nadam se da je uspjelo{#}

15 godina
neaktivan
neonka kaže...
skajzak kaže...

nadam se da je uspjelo{#}

nisam jos probao, nikao uhvatiti vremena {#} i popodne cu probati, vjerujem da nece biti nikakvih problema {#}

EDIT: odradeno sve brzo i bez ikakvih problema. jos jednom hvala neonka {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 19:00 (skajzak).
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Imam jedno pitanje,kupio sam iphone 3g preko oglasa verzija 3.1.2 jailbreakan,sad neznam jel jailbreak podrazumijeva i unlock no rekao mi je decko od kojeg sam kupio da prima sve mreze(kartice) no ja stavim svoju vip i nema mreze(nevazeca sim),jel treba gdje aktivirati ili putem neke aplikacije ili ..glupo mi je kupio sam ga ali ne mogu koristiti svoju vip karticu.bio bih zahvalan na pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wisin kaže...

Imam jedno pitanje,kupio sam iphone 3g preko oglasa verzija 3.1.2 jailbreakan,sad neznam jel jailbreak podrazumijeva i unlock no rekao mi je decko od kojeg sam kupio da prima sve mreze(kartice) no ja stavim svoju vip i nema mreze(nevazeca sim),jel treba gdje aktivirati ili putem neke aplikacije ili ..glupo mi je kupio sam ga ali ne mogu koristiti svoju vip karticu.bio bih zahvalan na pomoci

Pogledaj dali imaš aplikaciju Cydia, ako imaš otvori, kad se učitaju podaci odi na Manage > Sources > Edit > Add  i tu upiši repo666.ultrasn0w.com/, zatim se vrati nazad u Cydiu na Manage Sources nađi ultrasn0w i instaliraj

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

hvala ti kralju spasio si me...ako moze jos jedno pitanje..sad sam si skinuo itunes na komp,citao sam da ce mi trebati podaci od korisnika koji je vec skidao aplikacije na taj mobitel..jel to istina i da li se moze otvoriti novi racun ili tako nesto...hvala ti jos jednom flying dutchman

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samo otvori iTunese klikni na bilo koju free aplikaciju poslije toga ce ti se otvorit forma za registraciju, samo slijedi wizard, na jednom dijelu ces imat odabir bez kreditne kartice, i zatim na iphonu kroz app store, upisi podatke username i password
Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 11:43 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan

jos jednom hvala za sve

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ako mi netko moze pomoci kako da zaustavim da mi aplikacije skidaju novce sa racuna..skinuo sam neku aplikaciju koja blokira edge-3g ali ocito neuspjesno,jos mi je sve disabled pod apn...neznam vise sta da radim 100kn mi ode za tjedan dana

0 0 hvala 0
15 godina
wisin kaže...

ako mi netko moze pomoci kako da zaustavim da mi aplikacije skidaju novce sa racuna..skinuo sam neku aplikaciju koja blokira edge-3g ali ocito neuspjesno,jos mi je sve disabled pod apn...neznam vise sta da radim 100kn mi ode za tjedan dana

postavke-općenito-mreža-i sve isključi

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
Iphone Jailbreak

jel ko probao 4.3.3 ja možda sutra updejtam i jb

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice