evo sad sam instaliro itunes i opet isto nema ipsw nigdje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad sam instaliro itunes i opet isto nema ipsw nigdje
evo da ti pomognem..nekako..znaci prvo si stavi fimewire i jailb u jednu datoteku..otvoris tamo taj jailbreak i kad ti bude pisalo browse odaberi aj fimewire..i dalje sljedi uputee
al problem je sto ja nemrem nis odabrat zato jer niceg nema kad odem na browse, samo se pokazu datoteke koje kad otvaram budu sve prazne.
Unaprijed se ispricavam sto ovako uskacem u temu.
Znaci danas sam kupio Iphone 4 i na njemu je iOS 4.1 i htio bi ga stavit na iOS 4.2.1. E sad ja skidam neki update koji sam naso na netu.(od 624 mb)
Jel mi neko moze ukratko objasnit update i kako se to stavi u itunes.
Hvala :D
jel bi mi mogo to netko napravit preko teamviewer-a?
evo rjesio sam problem s ipsw file-om problem je bio u internet explorer-u zato sto je on zip-o automatski fileove koje skidam a onda sam poslije probo s mozilom i onda je sve u redu.
Dali je iko Jailbeako iphone 4 na 4.3.1 ? Ja sad skidam failove i najvise me brine ova poruka This works with iPhone 4(AT&T) Jel to znaci da ga ja ne mogu jailbeakat??
Dali je iko Jailbeako iphone 4 na 4.3.1 ? Ja sad skidam failove i najvise me brine ova poruka This works with iPhone 4(AT&T) Jel to znaci da ga ja ne mogu jailbeakat??
evo ti odlican tut od odlicnog tipa... https://www.youtube.com/user/tysiphonehelp#p/u/1/bXaC44dxpZ0
Dajte mi recite kako se miče jailbreake? Što se samo vrati onaj backup koji se napravio prije njega i to je to? Jer mi se čini da mi malo više guta bateriju što mi se baš ne sviđa
Dajte mi recite kako se miče jailbreake? Što se samo vrati onaj backup koji se napravio prije njega i to je to? Jer mi se čini da mi malo više guta bateriju što mi se baš ne sviđa
Ako misliš vratit na najnoviji softver, onda u itunesu samo stisneš restore, i on će obavit postupak.
Ako misliš vratit na najnoviji softver, onda u itunesu samo stisneš restore, i on će obavit postupak.
Dali se onda puše podaci koje sam dotada ubacio mob(aplikacije/slike itd...)? Znam da appovi od JB-a sigurno nestaju, samo me zanima sa ostalima. Imam jednog pirata pa me zanima
Dali se onda puše podaci koje sam dotada ubacio mob(aplikacije/slike itd...)? Znam da appovi od JB-a sigurno nestaju, samo me zanima sa ostalima. Imam jednog pirata pa me zanima
Kad napraviš restore vratit će ti se na tvornično stanje, znači bez ičega. Mislin da možeš prvo napravit backup, pa onda restore, nakon restorea samo staviš taj backup na mobitel.
Iako ja bi za svaku sigurnost "ručno" napravia backup ako već nemaš.
U krajnjem slučaju morat ćeš ponovo radit sync u itunesu.
Netko je govorio nešto o nekoj aplikaciji koja otključava iPhone na sve mreže, jel bi mogli to linkat i objasnit?
Trebam unlock!
prvo mora bit jailbreak-an.
znam, jailbreakan mi je... dalje?
dalje je lako odes na cydiu i tamo u search upises ultrasnow i instaliras aplikaciju i to je to.
Netko je govorio nešto o nekoj aplikaciji koja otključava iPhone na sve mreže, jel bi mogli to linkat i objasnit?
Trebam unlock!
Ovisi ti o basebandu koji imaš (postavke > općenito > opis i tu pogledaš modem firmware) Inače program se instalira iz cydie i zove se ultrasn0w. Radi samo za određene basebande pa zato moraš vidit koji imaš.
Ako imaš neki koji se može odmah otključat instaliraš program, klikneš unlock i to je gotovo u minut.
A ako nemaš, onda moraš razmislit želiš li se odreć GPS-a, možda wifi, i još nekih sitnica pa stavit iPadov baseband (6.15) koji se može otključat.
sto ti pricas odrec se neceg pa ja imam ipadov i sve mi to radi.
sto ti pricas odrec se neceg pa ja imam ipadov i sve mi to radi.
Iman i ja, ali u nekin slučajevima, dosta njih se "pokvari" GPS, u manjem broju ne radi wifi, meni također sve radi. Ali bolje da mu kažen i upozorin ga nego da kasnije bude sra*a.
Koji baseband dobivam kad update-am na 4.3.1 i jailbreakam?
koji ti iphone uopce imas?
iphone 4, 16gb, t-mobile
onda netrbas stavljat baseband od ipada. koju verziju software-a trenutno imas?
onda netrbas stavljat baseband od ipada. koju verziju software-a trenutno imas?
4.3.1 upravo stavio, i firmware 4.10.01

Trebam unlock!
Ovisi ti o basebandu koji imaš (postavke > općenito > opis i tu pogledaš modem firmware) Inače program se instalira iz cydie i zove se ultrasn0w. Radi samo za određene basebande pa zato moraš vidit koji imaš.
Ako imaš neki koji se može odmah otključat instaliraš program, klikneš unlock i to je gotovo u minut.
A ako nemaš, onda moraš razmislit želiš li se odreć GPS-a, možda wifi, i još nekih sitnica pa stavit iPadov baseband (6.15) koji se može otključat.
A na koje se baseband-e moze otkljucati Iphone a da se ne gubi Wi-fi itd.
3G/3Gs - 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, i ovaj 06.15.00 od ipada
i iphone 4 - 01.59.00
3G/3Gs - 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, i ovaj 06.15.00 od ipada
i iphone 4 - 01.59.00
Treba mi za 4-ku-
Nije mi baš jasno to sto si za 4-ku napisao .
Treba mi za 4-ku-
Nije mi baš jasno to sto si za 4-ku napisao .
Samo taj baseband 01.59.00 se može otključat
taj baseband je bio u verzijama 4.0, 4.0.1 i 4.0.2 software
svi noviji ne mogu
Ljudi evo vec neko vrijeme nemogu instalirati appsync 4+ neznam koji je razlog..?
Javlja mi neke grške...
Zna li ko o čemu se radi ?
Znali neko koliko je sigurna ova Gevey turbo sim za unlock ?