iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.758
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
G4ce kaže...

Zelim napraviti jailbreak za iphone 3gs verzija 4.1. Pronasao sam na siteovima da ako zelim JB iphone 3gs mobitel mora biti jb na verziji prije 3.1.2 da bi radilo. A sta ako ja nisam jb na verziji 3.1.2? sta onda ?

Prvo nam reci da li ti treba unlock (da mozes ubaciti SIM karticu drugog providera)?

15 godina
neaktivan
Za jailbreak ajde na iclarified pa tutorials pa iPhone traži green poison ili limerian i JB- as a za unlock se moraš strpiti još 3-4 dan
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 13:42 (zovitemebuha).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

nene trebam samo jailbreak...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Dali je Crime ili nije, pitanje je sad...

(za Jailbrake naravno)

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Dali je Crime ili nije, pitanje je sad...

(za Jailbrake naravno)

Jailbrake je legalan!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Legalno je i ne zove se jailbrake. Ako vam nije jasno, pogledajte naslov teme, tamo je dobro napisano...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.filesavr.com/iphone122215h11customrestore ovaj link ne radi i ne mogu skinuti da li neko moze ponovo da postavi...hvala

sta se dobije tacno kada se ovo sve uradi???...pozz

16 godina
neaktivan
bavarac kaže...

http://www.filesavr.com/iphone122215h11customrestore ovaj link ne radi i ne mogu skinuti da li neko moze ponovo da postavi...hvala

sta se dobije tacno kada se ovo sve uradi???...pozz

Moš mislit što svi znao gdje je taj link vodio. Custom restore za 3G je max što se usudim pogađat, možda 2.2.1, al ne bih se kladio. Budi precizan kad nešto želiš.

Što se tiče jailbreaka, odi na iClarified, imaš "Jailbreak wizard" stranicu (naglašavam da je to stranica sa uputama, wizard je stranica sa uputama!), gdje ćeš dobit upute kako jailbreakat svoj uređaj.

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja imam 3GS (ios 4.1 modem firmware 05.14.02) i na nekim forumima sam procito da za taj firmware jos nema jailbreak-a..pa zanima me jel to istina, i ako nije koji je nabolji program za to..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam isti takav iPhone s istim softverom i jailbreak radi s limera1n!
14 godina
neaktivan
Hvala..
15 godina

Iphone 3G(4.2.1) vodic za jailbrake

1. Trebate skinuti redsnow i ipsw file

http://cdn.nspwn.com/redsn0w_win_0.9.6b4.zip

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9853.20101122.Vfgt5/iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.ipsw

2. Napravite folder na desktopu i nazovite te ga pwnage ili kako zelitei kopirajte tamo ipsw i raspakirajate redsnow !

3. Restorajte iphone tako da otvorite itunes i drzeci shift stisnete na restore. Odite do foldera pwnage i odaberite ipsw file.(ako vec jeste na novom softwaru mozete preskociti korak ali onda moze doci do gresaka u jailbraku)

4. Kad itunes zavrsi sa updatom morate aktivirati iphone ako vam javi gresku tipa unable to connect to iphone ili tako nesto iskljucite uredaja iz kompa i resetirajte komp i ugasite i upalite iphone! nakon toga bi trebalo raditi!

5. kad se iphone aktivira pokrenite redsnow.exe tako da kliknete desni klik i run as administrator.

6. kliknite browse u redsnowu i odaberite opet ipsw file iz pawnage foldera kad ga prepozna kliknite next i on ce patchati kernel i ostalo sam

7. otvorit ce vam se postavke jailbraka tamo mozete odabrati hocete multitasking,homewallpeper(nepreporucam uspori mob totalno),battery percentge i tako dalje! Najbitnije je da stavite install cydia ostalo po zelji ja sam stavio jos multitasking i battery percentage!

8.kliknite next i dobit cete poruku da vam mobitel mora biti ugasen i spojen na komp pa tako i napravite

9. prije nego kliknete next stavite prst na power tipku(tamo gdje gasit/palite mob) nakon sto kliknete next morate pratiti uputstva za ulaziti u DFU mod znaci prvo stisnete i drzite power tipku 3 sec i bez pustanja power tipke stisnite i drzite home tipku 10sec nakon toga pustite power i jos drzite home skroz dok nepocne jailbrake to jest dok neude u dfu mod vidjet cete po redsnowu!

10. kad zavrsi kliknite finish i cekajte dok mobitel obavi ostatak i sam ce se rebootat i imate cete jailbrakan iphone 3g. Cestitam {#}

P.S ako vam nije nesto jasno slobodno pitajte!

Edit: Nisam odgovaran za eventualnu nastalu stetu prilikom koristenja vodica ili bilo kojeg njegovog dijela! ovo je samo jailbrake za unlock jos nista!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:30 (CroVandal).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo potvrđen je unlock za 3G i 3GS za verziju iOS 4.2.1 (za sve baseband-ove), za 28.11. tj. nedjelju...

iClarified

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 17:01 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pise sutra izlazi unlock za sve Iphone uredaje...

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo ipak je Funday/Sunday, izašao je unlock za 3G i 3GS,  za zadnju verziju iOS 4.2.1. i za sve basebandove

Tko voli nek izvoli

dev-team

iClarified

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 23:29 (Flying Dutchman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Evo ipak je Funday/Sunday, izašao je unlock za 3G i 3GS,  za zadnju verziju iOS 4.2.1. i za sve basebandove

Kad će za iPhone 4? Svi me pitaju za to.

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Bok ljudi, citao sam ovu temu ali nisam bas neki expert za iphone, tak da sad na kraju opet nista neznam, i trebao mi nekog da mi sad na kraju direktno veli sta trebam uciniti :)

naime imam iphone 3gs 16g

verzija 3.1.2 (7D11)

modem Firmware 05.11.07.

kupio sam ga vec Jailbreakanog  i unlockanog

dakle, htio bi neku verziju 4.*.* jer sam vidio da za dosta novih aplikacija treba jer se u protivnom nemogu skinut :)

unaprijed hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:43 (Tinci_4k).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinci_4k kaže...

Bok ljudi, citao sam ovu temu ali nisam bas neki expert za iphone, tak da sad na kraju opet nista neznam, i trebao mi nekog da mi sad na kraju direktno veli sta trebam uciniti :)

verzija 3.1.2 (7D11)

modem Firmware 05.11.07.

dakle, htio bi neku verziju 4.*.* jer sam vidio da za dosta novih aplikacija treba jer se u protivnom nemogu skinut :)

Kad povežeš iTunesom, samo stisni UPDATE i to je to...

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 21:25 (Plahi).
15 godina
Plahi kaže...
Tinci_4k kaže...

verzija 3.1.2 (7D11)

modem Firmware 05.11.07.

Kad povežeš iTunesom, samo stisni UPDATE i to je to...

Nema tipke update nego restore i nemoj to raditi jel ce ti mobitel otici na 4.2.1 i neces moci unlockat lagano bolje da editiras host file kao u mom vodicu za iphone 3g i skines ipsw 4.1 za iphone 3gs onda drzajuci shift stisni restore i odaberi ipsw! kad se restora na 4.1 i kad ga aktiviras preko itunsa stisnio set as new iphone! onda jailbrake sa limerain ili greenpoison i unlock po uputama http://tipsneeded.com/unlock-iphone-3gs-41-firmware/

EDIT:

Ima dolje link na vodic! napisao sam negdje svoj na hr ali nemam sad vremena trazit sutra cu tu napisat na hrv.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 22:30 (CroVandal).
14 godina
neaktivan

moze link na taj vodic :)

15 godina

Napisao sam tu negdje na forumu ali mi se neda traziti evo ovdje na engleskom vodic znaci prvo editiras host tako da ti dopusti da mozes staviti 4.1 i lagani jailbrake i unlock!

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7557

15 godina
neaktivan
Tinci_4k kaže...

moze link na taj vodic :)

Javi se na PM, skuhat cu ti ipsw...

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 0:57 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Molim za pomoć ako ima pomoći.

iPhone 3gs, OS 4.2.1, baseband 06.15.00, momentalno se stavio u DFU mode. Kada ga priključim na iTunes i pokušam napraviti restore, izbaci me van sa greškom 1015.

Sad je stalno u DFU modu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo probaj s recBoot, imas opcije exit DFU-mode

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 8:12 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone downgrade + jailbrake

Updetao sam iPhone 3GS 32Gb na zadnju verziju 4.2.1 preko iTunesa. Pošto se ta verzija ne može jailbreakat (barem sam tako shvatio) rado bih napravio downgrade na verziju prije (vjerojatno 4.1) i onda bih to jailbreakao. Unloack me ne zanima. Da li je to moguće i kako? SHSH nažalost nisam snimio prije zadnjeg updatea?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: iPhone downgrade + jailbrake
Skic kaže...

Updetao sam iPhone 3GS 32Gb na zadnju verziju 4.2.1 preko iTunesa. Pošto se ta verzija ne može jailbreakat (barem sam tako shvatio) rado bih napravio downgrade na verziju prije (vjerojatno 4.1) i onda bih to jailbreakao. Unloack me ne zanima. Da li je to moguće i kako? SHSH nažalost nisam snimio prije zadnjeg updatea?

Jer koristiš unlock, i reci koji ti je baseband gore, ako ti je 06.15.00, ništa od downgrade bez SHSH

Ako ti je neki niži baseband, probaj s ovim tutorialom

Link

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 12:25 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan

Baseband (Modem Firmware) mi je 05.15.04.

No je li zaista nemoguće jailbreakati 4.2.1?  Upravo sam nešto "naguglao" po tom pitanju preko RedSnowa pa baš sad proučavam.

15 godina
neaktivan

Preko zadnjeg redsn0w će ti trebat i ipad firmware, koji će ti dići verziju na 06.15.00

evo ti link pa si pogledaj

iClarified

14 godina
neaktivan

Ajmo ovako: pošto sam relativno nov u svemu ovom bojim se da našto ne napravim krivo... Što mogu u svojoj situaciji napraviti sa telefonom, a da bude što jednostavnije. Cilj je dobiti jailbreakani telefon verzije 4.x.tako da mogu besplatno instalirati aplikacije, igre...

I usput kako da znam da li je moj iPhone new ili old bootrom. Također što znači Tethered i Untethered?

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Tethered je jailbreak koji zahtjeva da se iPhone mora priključiti na računalo i ponovo jailbreak-ati svaki put kada se ugasi, znači opcija za izbjegavanje, a UnTethered je normalni jailbreak

Postao sam ti link s iClarifieda, imas tamo tutorijale pomoću redsn0w-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice