Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.528
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
win4crazzy kaže...

freedom je meni do sad solidno radio, na dosta sam aplikacija pokupovo tako coinse, i ostale ogranicene piz*arije, neke sam cak i "kupio" pro verziju nekih aplikacija itd 
rootaj i probaj, nemas sta izgubit :D

ajd onda probat ću.

No ako nešto shebem napravit ću backup u lucky patcher za svaki slučaj. :D

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina

win4crazzy dal se i tebi desavalo da kad preko freedom-a kupis nesta da poslje ne mozes u google play? da ti nekakav error izbaci

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
Android borbeni komplet

prebaci si sve ono bitno na komp za svaki slucaj, davno sam rooto svoj tako da se ne sjecam, ali mislim da mi se nije nista obrisalo i da je root trajo doslovno 3 min

edit za kolegu iznad: samo u freedomu u opcijama stisni stop i trebo bi google play oept normalno radit :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 14:46 (win4crazzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

prebaci si sve ono bitno na komp za svaki slucaj, davno sam rooto svoj tako da se ne sjecam, ali mislim da mi se nije nista obrisalo i da je root trajo doslovno 3 min

edit za kolegu iznad: samo u freedomu u opcijama stisni stop i trebo bi google play oept normalno radit :D

Kolega s čim si rootao i može link,ja se već neko vrijeme zayebajem s kingo i root mi se prekida ili mob gasi pali.usb debug je uključen

EDIT:sad sam pročitao da se ne sjećaš mea culpa

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 15:48 (Ikarus01).
14 godina
Android borbeni komplet

framaroot 1.4.2 eto ostalo mi na mobu pa znam, pa probaj izgooglat i naci neki tutorial 

a download ti je ovdje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Koja je app "bolja" za čišćenje pametnog telefona:

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 11:05 (Gale92).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Power Clean
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nepotrebne su obe..

uredno počešljan i obuven

14 0 hvala 0
10 godina
Android borbeni komplet

Evo pošto sam kupio novi mobitel, zanimale bi me vaše preporuke aplikacija koje koristite;

Trenutno koristim:

• CamScanner (za skeniranje dokumenata - uslikaš mobitelom i onda on provuče svoje filtre i imaš sliku kao da si skenirao),
  • Clear-Focus (timer za koncentraciju/učenje - pogasi internet i zvukove, 25min radiš 5 minuta pauze, mogu se prilagodit vremena)
  • Drippler (najnovije obavijesti za aplikacije i igre),
  • Dropbox (pohrana podataka online...),
  • ES File Explorer (najbolji po meni file manager),
  • HZnet (za vlakove),
  • Pocket (spremanje članaka za čitanje offline-kasnije..) ,
  • Pushbullet (spaja više uređaja ili pc kompom, dijeljenje notifikacija i datoteka te puno toga),
  • Quickpic (bolja galerija nego stock),
  • SofaScore (za sportove rezultati),
  • Sync Pro (reddit čitač),
  • Tasker (automatizacija mobitela),
  • Twilight (za zatamljenje ekrana po noći- prije spavanja) 
  • WhatsApp...

Edit: dodan opis..

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 13:11 (Baldric).

1 0 hvala 1
13 godina
Baldric kaže...

Evo pošto sam kupio novi mobitel, zanimale bi me vaše preporuke aplikacija koje koristite;

Trenutno koristim:   CamScanner, Clear-Focus, Drippler, Dropbox, ES File Explorer, HZnet, Pocket, Pushbullet, Quickpic, SofaScore, Sync Pro, Tasker, Twilight i WhatsApp...

Ako ti je dobra baterija, snimi i Viber i Messenger ako imas Face, i vjerojatno imas free kontakt sa svim iz imenika.

Office mobile - original od Microsofta.

Adobe acrobat.

I Flashlight, ako nije jedna od ovih.

Neki player? Meni dobro radi BS Player.

I mozda navigacija.

Daj opisi malo svoje. Za pola ih prema imenu nemam pojma sto su.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Jel ima neka apk da mi mob zvoni samo
za određene kontakte a za druge da šuti(ne da ih blockira)
...biće bolje...
10 godina

Morat ćeš si polgedat aplikaciju liama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kebab.Llama , malo se kompliciranije postavi ali je moguće.

Cilj je da si postaviš profil na tiho i da staviš noisy contacts za kontakte koje želiš da ti zvone...

14 godina
Android borbeni komplet

Dal postoji aplikacije putem koju mogu preko pametnog telefona pomoću bluetooth veze upravljati računalom?

0 0 hvala 0
10 godina
13 godina
Android borbeni komplet

Dali postoji mogucnost da se slikaje sa long exposure ono par sekundi

Xperia Z2

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Slučajno sam naletio na odličan alat zareverse tethering koji omogućava da vaše računalo djeli svoju internetsku (LAN) vezu preko usb-a s mobitelom. Sve što trebate je ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345  + root. Radi odlično na mojem (root, 4.1.2). Neke aplikacije neće odmah radit pa treba još instalirati hack za wifi. Korisno ako ste u području koje je prekriveno samo LAN mrežom, a nemate mobilni internet.

Do not feed the trolls!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 23:55 (DragonWarrior).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet
Koju navigaciju bi mi preporučili da stavim na mob?

0 0 hvala 0
14 godina
tintin kaže...
Koju navigaciju bi mi preporučili da stavim na mob?

Nokia Here (free) ili Navigon (plaćanje)

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jesam li ja jedini ili? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

šta želiš reći sa slikama? da ti više background ikona nije crn na marketu? ako je to, meni je i dalje crn

uredno počešljan i obuven

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

šta želiš reći sa slikama? da ti više background ikona nije crn na marketu? ako je to, meni je i dalje crn

Ne. Zanima me imaju li i drugi forumaši "Knjige" i "Kiosk"... 

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Knjige bi trebali imati.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni su samo apps, games, movies i music.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jakic007 kaže...

Meni su samo apps, games, movies i music.

Isto tako i kod mene.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Treba mi pomoc oko Androida. Zanima me da li postoji aplikacija koja moze napravit enkripcju poziva. Da je instalirana na oba telefona i da kad razgovaram da je taj poziv enkriptiran.

0 0 hvala 0
12 godina
Android borbeni komplet
Ima u FBI-store
battlelog pukycro

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Treba mi pomoc oko Androida. Zanima me da li postoji aplikacija koja moze napravit enkripcju poziva. Da je instalirana na oba telefona i da kad razgovaram da je taj poziv enkriptiran.

Ako misliš na pozive preko mobilne mreže, takva aplikacija ne postoji, a ako misliš na pozive preko Wi-Fi/3G/4G probaj Red Phone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 9:16 (Marko :D).
14 godina
Marko :D kaže...

Jesam li ja jedini ili? 

Meni također nema tih stavki.... 

16 godina
Android borbeni komplet

Jel zna netko dobru web stranicu sa koje se mogu skidati aplikacije, sve koje su i na google playu ? (za APK Miror znam, jel ima još nešto)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice