- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imam jedno pitanj....trenutacno koristim SturBurst i uz ap2sd particiju na kartici imam slobodno 500MB...E sad, zanima me posto sam S-ON jos uvijek, dali mogu koristiti
GingerVil 2.7 a da dobijem isto toliko porstora na memoriji ili moram radit S-OFF ?? hvala unaprijed ... :)
Može li mi netko preporučiti kvalitetnu aplikaciju za upravljanje nekim funkcijama PC-a preko mobitela?
Može li mi netko preporučiti kvalitetnu aplikaciju za upravljanje nekim funkcijama PC-a preko mobitela?
PhoneMyPC - najbolja
Alternative : LogMeIn Ignition, TeamViewer
Koristim teamviewer, ali phonemypc je najbolja koju sam probao dosad
PhoneMyPC - najbolja
Alternative : LogMeIn Ignition, TeamViewer
Koristim teamviewer, ali phonemypc je najbolja koju sam probao dosad
WOW ! Ovo je supeeeeeeeeer ! Bas sam nesto takvo trazio THANKS
Orb Caster nije los na Iphonu( ima i verzija za Andriju) -aplikacija koja streama video(slike,muziku) s kompa na vas mob
Kako ili s kojom aplikaciom napravit BACKUP svega na mobu i na sd kartici, npr kad želim updejtat software s Cyanogen 7.0.3 na novi 7.1, moram li onda ponovo usnimavat aplikacije, navigaciju, operu... ? Radi se o HTC Legen rootan
Titanium, MyBackup Root...?

Ne podržava ARMv6 arhitekturu, ARMv7 i više je ok.
chekiraj SnappzMarket
Jel uspio netko naći furdiburb cijelu verziju? Da mi pošalje link ili samo aplikaciju na mail. I da li ima emulator ini nešto slično za .jar igre/aplikacije?

btw. ono najavljeno dobivanje pristupa kupovini aplikacija je pometeno pod tepih or what?
super mi je kako uredno stoji navedeno da je Croatia jedna od zemalja u kojima se mogu kupovat aplikacije....
I ja sam bio tražio ali nisam uspio ništa za free pronaci.A ako skinem .apk trazi login li zadnju verzijuNe dira me to toliko jer skidam romove sa www.emuparadise.me
Npr ovo
Skinem na komp prebacim na mob i igram ništa lakše
A skini ih na komp pa prebaci na mobitel.
Najjednostavnije.
Što li je s applanetom? Je li već otišao u povijest ili ima još nade?
Što li je s applanetom? Je li već otišao u povijest ili ima još nade?
Oni kažu da ima, navodno i dalje rade na 3.0 verziji
Offline je već koji mjesec...Kako god. Nego, zna li tko za neku dobru aplikaciju čije se mogućnosti vežu uz navigaciju na planinama? Dakle, kao neka vrsta planinarskog gps-a? I da ima karte hrvatskih planina, staza i puteva...

Evo nastavak testova antivirusnih programa za android:
AVG
Dr. Web
Eset (NOD)
Lookout
Norton
Webroot
Za one koji nisu pogledali evo rezultata:
- Dr. Web: 22/22 (100%)
- BitDefender: 21/22 (95.5%)
- Webroot: 20/22 (91%)
- AVG: 19/22 (86.4%)
- Lookout: 19/22 (86.4%)
- ESET: 14/22 (63.6%)
- Norton: 1/22 (4.5%)
Evo nastavak testova antivirusnih programa za android:
AVG
Dr. Web
Eset (NOD)
Lookout
Norton
Webroot
Za one koji nisu pogledali evo rezultata:
- Dr. Web: 22/22 (100%)
- BitDefender: 21/22 (95.5%)
- Webroot: 20/22 (91%)
- AVG: 19/22 (86.4%)
- Lookout: 19/22 (86.4%)
- ESET: 14/22 (63.6%)
- Norton: 1/22 (4.5%)
E baš da se nadovežem na ovo, uglavnom mislio sam da će lookout bit bolji (nebitno). Sad me zanima, ako skinem dr.Web lite verziju, dobijam li isti nivo zaštite kao kod full verzije (mislim u pogledu zaštite od virusa, skeniranja, i nadogradnji na nove definicije).
Da, ja imam licencu za paid verziju, i jedina razlika je što paid ima i sms i call blocking
Ljudi, došao je Šime u Hrvatsku, juuuuuupi
!!!!!!!!!!!!
Svečano objavljujem kako na svom HTC DHD-u imam i Top Paid i Top Free i one Just in postavke !
Ljudi, KONAČNO, UŽIVAJTE I KUPUJTE, NAAAAAAVAAAALI NARODE!!!!!
KONAČNO !!
Ljudi, došao je Šime u Hrvatsku, juuuuuupi
!!!!!!!!!!!!
Svečano objavljujem kako na svom HTC DHD-u imam i Top Paid i Top Free i one Just in postavke !
Ljudi, KONAČNO, UŽIVAJTE I KUPUJTE, NAAAAAAVAAAALI NARODE!!!!!
KONAČNO !!
Na LG GT540 stalno ruši kad odem pod Just in