Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.674.101
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Android borbeni komplet
A bas sam neki dan trazio wormse pa nigdje nisam mogao pronaci. A gdje se mogu skinuti? Forum mobilism, Applanet? Sad cu pogledati video.
15 godina
Android borbeni komplet

Evo, za sve koje zanimaju Wormsi upišete na Google tražilicu i nađete, igra je ok, bar na Desireu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 22:17 (jurica_m).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obrisano :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 20:16 (nsoul).
16 godina
Android borbeni komplet

Pa nesmiju se{#} Osim ako ste željni kartona onda slobodno stavljajte...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koji je najbolji program za čitanje qr kodova?

I kako instalirati aplikacije,a da nisu izravni skinute i instalirane s marketa?

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 20:21 (tandara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Koji je najbolji program za čitanje qr kodova?

I kako instalirati aplikacije,a da nisu izravni skinute i instalirane s marketa?

http://www.appbrain.com/app/barcode-scanner/com.google.zxing.client.android

Otvoriš .apk s nekim od file browsera i instaliraš.

ja koristim http://www.appbrain.com/app/es-file-explorer/com.estrongs.android.pop.

i mislim da moraš u opcijama imat uključeno da dopusti instaliranje aplikacija koje nisu s android marketa.

a kad instaliraš nekaj kaj nije s marketa dobro je imat ovo http://www.appbrain.com/app/lookout-mobile-security/com.lookout.

skenira svaku aplikaciju koju instaliraš.

17 godina

Naivno jest možda, ali, toliko se reklamiraju besplatnošću na desktopu da je smiješno što na drugoj platformi imaju skroz drugačiji marketing u kojem daju nekoliko razloga zašto plaćati.

Razumljivo je da se svi trebaju financirati iz nečega, nisam toliko ekomomski ograničen, ali ovo je mjenjanje politike firme koja ih je i učinila popularnim.

Ali Stoja je dobro objasnio, iPhone je učinio sasvim normalnim plaćati aplikacije te se to odrazilo ovdje.

Pretplata je inače 9$, nije ni to previše, da imam bolju podatkovnu tarifu možda bih i uplatio.

Hvala na drugim opcijama.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
Dobra vecer, zna netko neki kvalitetan Tetris? Ima ih gro, ali ne znam koji valja.
:D
15 godina
Vecer! Ja sam na Applanetu nasao Tetris od EA, od svih ostalih, nekako mi se najvise svidja. Potrazi malo, samo ne znam radi li Applanet radi vec spomenutih problema s odrzavanjem aplikacije. Ugl, preporucam.
15 godina
Pozdrav! Evo jedne igre koja mi je jedna od boljih koje sam probao na Desire. Igra se zove Turbo Fly 3D. Vi ste brza letjelica i vodite trku s drugima, skupljate rakete i pucate na protivnika da bi ga prestigli, utrkivate se po raznim stazama, na zemlji, nebu, osvajate bolje letjelice i tako. Preporucam.
15 godina
protjeran
Proz0r kaže...
Dobra vecer, zna netko neki kvalitetan Tetris? Ima ih gro, ali ne znam koji valja.

Tetris Evolution

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Jazzer kaže...
FX_09 kaže...
Jazzer kaže...
crux01 kaže...
el sam ja glup, ali kako se gase aplikacije??igre imaju opciju exit no npr. opera, preglednik, power amp i jos tisucu drugih app. na svojoj xperiji ima samo gumb back i onda ide back....sve mogu samo minimizirati i onda mi zauzima ram

Ne gase se i ne zauzimaju RAM na način da bi te to trebalo brinuti. Android to handla sam i da sad ne ulazim u detalje nek ti bude dovoljno to što ako nema opcije za exit onda je valjda netko to tako učinio s razlogom, a ne zato da bi svak ko ovaj tren padne s kruške imao što za pitati ;). Bez uvrede ali postaviti takvo pitanje ne daje puno opcija za usporedbu osim pada s kruške {#}

Postoje apovi koji se daju ugasiti ako je to izričito potrebno zbog načina na koji app funkcionira, npr TweetDeck ili Skype (kod Skypea nemaš klasični exit nego napraviš sign Off tj. odlogiraš se...) ali za veliku većinu za to nema potrebe,

Vezano uz tvoje pitanje prije, ako baš želiš imati legalnu verziju aplikacije koja se inače plaća Market sustav se da i prevariti appom koji se zove Market Enabler, ali funkcionira isključivo ako imaš root-an uređaj. Postoje i alternativni marketi koji nemaju ograničenja s obzirom na zemlju iz koje dolaziš, npr. SlideME, Yamm, AndAppStore ili LEaf OpenMarket (Google: alternative android market ili slično za pretragu).

Eto opcija ko u priči, a za gašenje appova ne brini :).

gase se sa task killerom. A ti Jazzer ne glupiraj se i ne pametuj bezveze, potrebno ih je gasit jer neke trose promet, a sta je jos vaznije zauzimaju ram i usporavaju mobitel sto rezultira i u vecoj potrosnji baterije.

Gledaj, s obzirom na tvoj odgovor, nemaš pojma o tome kako Android funkcionira i što se tiče Androida vrtićke si dobi. Task killeri su totalni nonsens - a u mnogo slučajeva i kontraproduktivni i štetni. Laički opisano: zamisli to kao da svoje računalo stalno gasiš vađenjem utikača iz struje... Ako želiš svoju memoriju radnu memoriju držati pod kontrolom koristi(te): AutoKiller - on ne gasi aplikacije nasilno već mijenja standardne Android postavke za upravljanje memorijom. Ovo sam naučio isto tako pogrešno predspotavljajući da niti ta aplikacija nema smisla, a da nije bilo Stoje sa foruma ko zna kad bi i ako bi uopće znao za to. Dozvoli da ima pametnijih od tebe kad se radi o nekim stvarima.

Za one koji žele znati više (ti ako i ne želiš definitivno bi trebao pročitati ovo prije nego počneš tuđe znanje nazivati glupavim, a svoje gluparije savjetom):

http://android-developers.blogspot.com/2010/04/multitasking-android-way.html

http://forum.ppcgeeks.com/htc-droid-incredible/122809-another-look-android-memory-management-why-task-killers-not-bad.html

AutoKiller:

http://andrs.w3pla.net/

problem je u tome sta si rekao covjeku da je pao s kruske, moglo je i bez toga, lijepo je pitao. Sto se tice ovoga, znam za to, i to objasnjavam ljudima vec godinama otkad je izasla vista(pa win7) jer su blebetali da koristi puno rama. Nisam znao da je tako i kod androida, ako je tako, onda ne znam, valjda mi se ucinilo da mi se baterija brze praznila dok nisam gasio aplikacije sa task killerom i jos vaznija stvar je da se mobitel drasticno uspori i to je cinjenica(barem na mojem mobitelu).

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 13:14 (FX_09).
16 godina
Android borbeni komplet

Pa u principu da, što je manje memorije utrošeno na čuvanje aplikacija u pozadini, to onda više cachira ostale aplikacije i sistem je brži. A ako se memorija prekrca aplikacijama očito može doći do usporenja. Kod mene je problem što meni nakon 5-6 dana ne resetiranja moba iscuri sva memorija, čak i kada sve aplikacije pogasim, i onda je mob spor za poluditi a multitasking nemoguć jer odmah gasi aplikacije jer nema memorije...

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pokero/Facebooko-ljupci! :)

Izašao je Zynga Facebook Poker za Android, aplikacija.

Nisam baš previše prije igrao taj poker (uopće), ali sad bih mogao, ovo lijepo izgleda... :)

I, evo već na prvoj rundi osvojim nešto! :)

EDIT: Izgubio sve u drugoj... :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 23:44 (Šef).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

pozz ekipa imam jedan problem :)

rooto sam xperiu x10 sa z4root i instalirao sam setcpu 2.04 ver 

swe je primilo kako spada - ali mi neda da ocam proc više od kolko ide tj 998mhz ,gledo sam na YT-u da ovaj program podrzava OC od 100 do 150 mhz

zasto meni ide skala samo do 998 fala unaprijed  ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

pozz ekipa imam jedan problem :)

rooto sam xperiu x10 sa z4root i instalirao sam setcpu 2.04 ver

swe je primilo kako spada - ali mi neda da ocam proc više od kolko ide tj 998mhz ,gledo sam na YT-u da ovaj program podrzava OC od 100 do 150 mhz

zasto meni ide skala samo do 998 fala unaprijed  ;)

Sad pogledaj u onu temu u kojoj si postavio isto pitanje...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
trebas ugradit novi hladnjak i povecat voltazu...ajde nemojte biti toliki geekovi i OC-at mobitele :)
Jahao sam pješice.
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...
trebas ugradit novi hladnjak i povecat voltazu...ajde nemojte biti toliki geekovi i OC-at mobitele :)

A treba i bolju pastu staviti, ja čekam da izađe vodeno hlađenje pa se bacam na posao{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ja jesam... :)

Nego, eto što se desi kad staviš novi ROM, friško, bez ADBlocka...

Naiđeš na ovaj oglas...

http://www.mojoptimus.hr/  :)

17 godina
Stoja kaže...
luka_cro kaže...

A treba i bolju pastu staviti, ja čekam da izađe vodeno hlađenje pa se bacam na posao{#}

ajde dosta sarkazma !

zasto ne OC at ako te to nista nekosta :P

vec su pocele dolaziti zahtijevnije 3d igre na smartovima

so way dont wee juice up litle bit ;) hehe

p.s uskoro cemo gledat sistem req za nadolazeče igre :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 0:57 (4mal).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja bi htio samo zamoliti da mi neko preporuci neki gameboy emulator i stranicu di mogu skinut pokemone za njega. bio bih jako zahvalan :D

p.s. ja imam htc wildfire pa mu je malo rezolucija slabija

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 3:19 (klosnijelos).

0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
luka_cro kaže...

Ja jesam... :)

Nego, eto što se desi kad staviš novi ROM, friško, bez ADBlocka...

Naiđeš na ovaj oglas...

http://www.mojoptimus.hr/  :)

Shazame, otvori se?

grozno.

lg arena. to je sve sto imam reci.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zanima me kada koristim mobilnu navigaciju (i go my way, copilot live itd...) ili cardio trainer i trazi me da dopustim gps. Zanima me naplacuje li se gps?

molio bih odg sto prije jer mi danas treba, hvala

Svađe na netu su kao utrke retardiranih. Da i pobijediš, i dalje si retardiran!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
famas kaže...

Zanima me kada koristim mobilnu navigaciju (i go my way, copilot live itd...) ili cardio trainer i trazi me da dopustim gps. Zanima me naplacuje li se gps?

molio bih odg sto prije jer mi danas treba, hvala

gps se ne naplaćuje

MAKSIMOVIC
15 godina
Pozdrav! Ako ti mobitel sam po sebi ima GPS, nece ti trositi nista. Ak imas Desire, ides na Settings pa na Location i tam stavis kvacicu pod opciju Use GPS satellites. Ako ti nije ukljucena, kao u tvojem slucaju, navigacija te sama pita hoces li ju ukljuciti. Ti, naravno, odgovoris potvrdno.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo moj borbeni komplet:

Dolphin HD browser-

Crazy Penguin catapult-sama riječ govori, zanimljiva igra

Buble-libela

QR code generator/bar code reader

ThinkFree Office-čitač office dokumenata

Astro- file manager

3g watchdog- pazi da ne prekoračite 3g promet

Google sky map-nebeska mapa

Sims 3

NFS Shift

SystemPanel- task manager

Angry birds

Air control-igra u kojoj spuštate avione

Navigon-navigacija

Range (R)over

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja imam SE X10, znaci ne naplacuje mi se ?

0 0 hvala 0
15 godina
famas kaže...

Ja imam SE X10, znaci ne naplacuje mi se ?

Ne naplaćuje ti se.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zanima me jos koja je navigacija najbolja za SE x10, full vezija. Prvenstveno mi treba Zagreb i okolica.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Motonav

:)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice