Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.675.184
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Android borbeni komplet
Proz0r kaže...

Isprobavam :) Izgleda da ne ide, sad sam na 729 stavio. Neće bootati, zapne na HERO. Hvala Bogu da recovery ima opciju mountanja USB Storagea na komp dok je mob spojen preko USB-a :D Upravo se bootao, idem se igrati malo :D

Pazi ti da ti mob ne otkaže poslušnost  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Haha pazim, pazim... Editirao sam prethodni post, baš je jako brz. Wakea se bez problema, mnogo brže, čak, nego prije.

EDIT: Malo zatrzava tu i tamo, iako mislim da će to nestati kroz naredne sate korištenja. Mislim da bih mogao Titanium backupati sve aplikacije, wipeati, flashati FV 1.7.2 i FK 12 i restoreati, baš me zanima koliko bi tek brzo išao tada :P Preovisan sam o brzini...

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 1:48 (Proz0r).
15 godina
protjeran
Mislim da sam skuzio zasto ne mogu instalirati vise appove.. dok sam bio na FV 1.5 napravio sam ext particiju u koje sam apove spremao i naravno kad sam flashnuo FV1.7 ta mi je particija ostala a neke sam appove poslije instalacije fv 1.7 prebacio na sd karticu sa apps2sd-om.. mislim da se sad mob zbuni prilikom instalacije nekog appa jer nezna gdje ce spremiti taj app, na sd karticu(koristenjem apps2sd) ili na sd karticu(na ext particiju).
sad me zanima moze li se kako disableati opcija apps2sd ili da je ostavim i zbrisem ext particiju jer ocito dolazi to konflikta..
uff sve sam ovo napisao na herou, pa vjerojatno ima koja greskica ;)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
Android borbeni komplet

jel bi mi mogo netko otprilike reć kolko internet prometa na mobitelu troši teamviewer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Dali mi može netko savjetovati neku dobru i zabavnu igru koja bi se igrala izmedju 2 mobitela? I sretan Božić svima!

fifa 2010 ???

touch racing nitro, igrao sam jos malo, igra je sweet.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel bi mi mogo netko otprilike reć kolko internet prometa na mobitelu troši teamviewer?

Pa zmjeri sam. Stavi neku aplikaciju za mjerenje prometa pa mjeri.

Ljudi izasao je novi louncher ADW ex. iphone like lijepe animacije. Definitivni vrijedi probati.

:)
16 godina
Android borbeni komplet
Gdje ima za skinuti taj adw ex? Prekopao sam obican market i applanet i nigdje ga nema.... :/
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam ga skinuo s applaneta. Kad trazim adw dobijem 18 rezultata i ADWLauncher EX je zadnji.
A jel ima kakav dobar program s kojim bi mogao naci mobitel ako ga izgubim ili bude ukraden?
17 godina
neaktivan
logic kaže...
mar123 kaže...

Pa zmjeri sam. Stavi neku aplikaciju za mjerenje prometa pa mjeri.

Ljudi izasao je novi louncher ADW ex. iphone like lijepe animacije. Definitivni vrijedi probati.

Odlican je,ima dosta mogucnosti i brzina mu je dobra

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima neko preporuku za widgete,treba mi za bookmarks,people? Tu nema widgeta na adw

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...

Ima neko preporuku za widgete,treba mi za bookmarks,people? Tu nema widgeta na adw

Launcherpro plus, ima sve to{#} Samo zbog toga nemogu nikako na adw preći...

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
chingy-os kaže...

Launcherpro plus, ima sve to{#} Samo zbog toga nemogu nikako na adw preći...

Da to bogami fali na adw,ako to bude bit ce zanimljivo

17 godina
neaktivan

A i nema ih na marketu. Bezveze vam je razlog. Meni na X10i je louncher pro steka sve u 16 a ADW leti. I ovaj ADW ex se nekad zblokira.

:)
16 godina
logic kaže...

A i nema ih na marketu. Bezveze vam je razlog. Meni na X10i je louncher pro steka sve u 16 a ADW leti. I ovaj ADW ex se nekad zblokira.

A čuj, očito ovisi od uređaja do uređaja, kod mene launcherpro rastura, a adw zna blokirati...očito mu x10 više paše...

Stoja
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni osobno nekako ADW više paše, a vrte mi se podjednako brzo. Samo da pitam, na novom ADW-u, kako mogu imati 5 ikonica na onoj traci uz donji rub ekrana ako maknem Desktop Dots?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dejo6 kaže...
Ja sam ga skinuo s applaneta. Kad trazim adw dobijem 18 rezultata i ADWLauncher EX je zadnji.
A jel ima kakav dobar program s kojim bi mogao naci mobitel ako ga izgubim ili bude ukraden?

sms commander!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E jel ima kaki people widget koji radi na zeam luncheru :S ja nasoa par al nijedan mi ne radi a u opisu pise da je za zeam lucner :S

inace stavio sam 2.3 i non snese rom i ajme prebrz je mob naspram sense roma :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

E jel ima kaki people widget koji radi na zeam luncheru :S ja nasoa par al nijedan mi ne radi a u opisu pise da je za zeam lucner :S

inace stavio sam 2.3 i non snese rom i ajme prebrz je mob naspram sense roma :D

Widget za cega? da prebrz je ROM pretpostavljam da se radi o Oxygenu, malo me zivcira samo taj graphics lag, al ok je inace, stavio sam si sada HD rom, i mob je super brz, al navikao sam sada na AOSP!

Pa nisam ja Harry Potter
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ako imas sad taj sense hd rom stavi people widget :) u biti stavis si par kontakata na screen da ih mos brzo birati i to mi je super pomoglo da razvrstam par ljudi s kojima se redovno cujem i brzo dojdem do njih, al nijedan widget za zeam luncher mi nije radio :/ sto se tice graphic laga mislim da sam procitao da je to nesto ispravljeno u RC3 il sam krivo vidio :/ anyway ostavit cu si malo 2.3 iako sam navikao na sense rom :)

inace meni osobno je sense rom odlicno radio tek nakon sto sam obrisao setcpu :/ a nisam imao ni previse kolokan proc al dok god mi je taj prog radio u pozadini imao sam gluposti da mi se aplikacije gase same od sebe dok radim nesto u njima i tako :S a sad u zadnje vrijeme ne znam zbog cega rom mi se usporavao svako malo i morao sam resetirati uređaj :S zato se i odlucih na ovaj 2.3 rom inace bi ostao pri onome starom :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 3:13 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Proz0r kaže...

Meni osobno nekako ADW više paše, a vrte mi se podjednako brzo. Samo da pitam, na novom ADW-u, kako mogu imati 5 ikonica na onoj traci uz donji rub ekrana ako maknem Desktop Dots?

Menu - ADW settings - UI settings - Main Dock - Main Dock Style - ukljuci 5 icons

16 godina
neaktivan

Hvala mrzech, radi!

GO Launcher

Nedavno mi je ADW otkazao poslušnost, nakon dugog pritiska na ikonu samo zavibrira i ne reagira, pa rekoh hajde da isprobam još neki dok to ne poprave. Naišao sam na izvrstan i besplatan launcher, GO Launcher. Iznenadio me svojom praktičnošću i brzinom. Izfotografirao sam sve redom, ali su mi neke stvari promakle, pa sam screenshotove tog uzimao s neta (označene su s ext.).

GO Launcher SS 1 GO Launcher SS 1

GO Launcher SS 2 (ext.) GO Launcher SS 2 (ext.)

Otvoren menu Otvoren menu

Ono što ga izdvaja od ostalih je App Drawer koji ima 3 taba. Sve aplikacije, nedavne aplikacije i pokrenute aplikacije. Zadnji tab je svojevrsni ugrađeni task manager koji funkcionira jako dobro.

Sve aplikacije Sve aplikacije

Nedavne aplikacije Nedavne aplikacije

Task manager SS 1 Task manager SS 1

Task manager SS 2 (ext.) Task manager SS 2 (ext.)

Dock je sličan LauncherPro-u, ali je meni ljepši, također ima i više stilova, osim defaultnog tu su i Christmas i Transparent (prozirni). Pritisak na ikonu rezultira ugodnom zelenkastom svjetlosti. Ikone reagiraju na geste i cijeli dock se može slide-ati kao u LancherPro-u kako bi se otkrilo još ikona. Takvih redova može biti do 3, osobno mi to ne treba, pa sam ugasio. Ima i loop funkcija, znači da se može beskonačno vrtiti na jednu stranu u krug (1. red, 2. red, 3. red, 1. red, 2. red...) koja se također može ugasiti, ako nekome to posebno znači.

Transparent stil Transparent stil

Christmas stil Christmas stil

Shortcut-ima u docku možemo i mijenjati ikonice! Evo ponuđenih, prva ikona je ona defaultna od tog programa (alarm, u ovom slučaju). Može se, naravno, staviti i vlastita slika za ikonu.

Default stil - ikone Default stil - ikone

Transparent stil - ikone Transparent stil - ikone

Christmas stil - ikone (nemaju veze s tim što predstavljaju) Christmas stil - ikone (nemaju veze s tim što predstavljaju)

Deinstalacija aplikacija se također može jako lako napraviti, bilo dugim pritiskom na ikonicu na home screenu čime se otvara pop-up iz kojeg je deinstalacija moguća, ili dugim pritiskom na bilo koju ikonu u App Draweru čime će sve ikonice dobiti X-ove iznad njih. Pritiskom na taj X deinstalacija započinje. Dok su ikonice u takvom stanju, mogu se i slobodno razmiještati uokolo po ladici, a ako se ikonica dovuče na gumb uz donji rub ekrana, doći će na ekran. Ako se pak dovuče na drugu ikonu, te dvije ikonice će se grupirati u folder čiji je izgled u ajfonovskom stilu. Nemojte zamjeriti što su na slici ikone čudnog izgleda, to je zato što se malo treskaju (opet ajfonovski stil), pa ShootMe nije mogao to uhvatiti kako treba.

Mrdanje ikonica uokolo Mrdanje ikonica uokolo

Folder (ext.) Folder (ext.)

Minusi su mu to što se ikonice ne mogu dovući na dock, već se ondje postavljaju dugim pritiskom na postojeće ikone, iako je to samo pitanje praktičnosti. Druga stvar je to što nema, pri izradi shortcuta, onaj folder Activities (u kojem se može postaviti npr. direktni shortcut na alarm) kao u ADW-u i LauncherPro-u, no to se da popraviti korištenjem iste te funkcije LauncherPro-ove grupe Activities koja se pojavljuje pritiskom na ShortCut, naravno, ovo radi samo ako već imate instaliran LauncherPro.

Što se sve može staviti za ikonicu? Što se sve može staviti za ikonicu?

Vidimo Activities od LaucherPro-a Vidimo Activities od LaucherPro-a

Sve u svemu, mislim da ću ostati na ovom launcheru. :D

Link na AppBrain

QR kôd QR kôd

EDIT: Slike dodane, napokon je sve kako spada :) Ako vas još nešto zanima vezano za ovu aplikaciju, pitajte.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 18:15 (Proz0r).
16 godina
Android borbeni komplet

Evo samo što 15 sekundi koristim go launcher mi se svidio xD. Vrlo je sličan onome sa miui roma samo što je ovdje pojednostavljen i za sada fluidniji.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, jako ga je lako zavoljeti :D Krenuh pisati prethodni post, a nisam ga ni 1 h koristio, na što me natjera :D

I još jedna stvar, slike dodane! ( ↑ prethodni post! ↑ )

17 godina

Dali vama radi applanet?i btw prozor kakav ti je to mob?na jednom ssu pise 190mb rama u drugom 400 wtf?

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Dali vama radi applanet?i btw prozor kakav ti je to mob?na jednom ssu pise 190mb rama u drugom 400 wtf?

Pogledaj ovaj dio teksta. ↓

Proz0r kaže...

Izfotografirao sam sve redom, ali su mi neke stvari promakle, pa sam screenshotove tog uzimao s neta (označene su s ext.).

A sad se vrati na te 2 slike i pogledaj što piše u opisu svake.

17 godina

Znaci ti imas 190mb rama?koji mob imas onda?

16 godina
neaktivan

HTC Hero kupljen u T-Mobileu, znači T-Mobile G2 Touch.

17 godina

i kak imas onda tolko ram tu pise

288 MB RAM, 512 MB ROM

http://www.gsmarena.com/t_mobile_g2_touch-2890.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 18:36 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan

Nisam ja rekao da imam toliko, nego toliko piše na slici da imam. Ne znam na koju foru niti koliko RAM-a zapravo imam.

16 godina
Android borbeni komplet
Mislim da tu pise koliko je rama slobodno za aplikacije ili nesto u tom stilu. Jer desire ima 576MB-a rama pa mi go launcher pokazuje da imam 415 MB-a ukupno...
Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice