Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.444.949
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Android aplikacije, igre i problemi
xDISORDERx kaže...

je li može objašnjenje? zašto je loše jednom mjesečno očistiti keš i ostalo smeće?

Na čemu? ARTu? To ti se na Dalviku briše pomoću rebootanja.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

kažeš da je ccleaner nepotreban pa me zanima zašto? kako onda čistiš keš i ostale nepotrebštine?

ne razumijem tvoj prethodni post nimalo

uredno počešljan i obuven
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 22:31 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

kažeš da je ccleaner nepotreban pa me zanima zašto? kako onda čistiš keš i ostale nepotrebštine?

CCleaner je dobar u slučajevima kada ti se sustav uspori, za riješavanje manjih problema s browserima ili oslobađanje prostora na disku...

12 godina
neaktivan

znam zašto ccleaner služi i koristim ga, nisi mi ništa odgovorio što sam kolegu pita..

po treći put zanima me zašto određeni useri misle da je nepotreban ikakav cleaner i na koji način čiste keš i ostale nakupine, ako nemaju nijedan cleaner?

0 0 hvala 0
14 godina
xDISORDERx kaže...

znam zašto ccleaner služi i koristim ga, nisi mi ništa odgovorio što sam kolegu pita..

po treći put zanima me zašto određeni useri misle da je nepotreban ikakav cleaner i na koji način čiste keš i ostale nakupine, ako nemaju nijedan cleaner?

Čistači cachea su dobri sve dok ne rade automatski nego su podešeni na ručno.

Dakle, svi oni koji ne opterečuju dodatno task manager Anroid OS-a.

Za naprednije korisnike, cache se može u Recoveryu očistiti. No praktičnije je koristit Clean Master ili CCleaner.

Priča s raznim aplikacijama koje "ubrzavaju" rad glumeći task killere često ubiju sam OS više nego što pomognu.
Ne miješati jednostavne čistače cacheaTask killer aplikacije. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
12 godina
neaktivan

sve to znam..

al uspio sam pronać pravi odgovor koji mi je objasnio da je ccleaner ili bilo koji drugi beskorisan, a to je da se keš može očistiti i u storage settings samog androida

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 23:59 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

CCleaner i svi drugi alati su glupost. Razlog tome je jako jednostavan, jeftine uređaje će usporavati, a bolji uređaji imaju pristup ARTu ili su već na Lollipopu. Inače, cache se čisti rebootom. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

može neka preporuka za neki lagani document preglednik(pdf, word,..) al  da nije i uz to editor dokumenata.

trenutno koristim office suit, ne leži mi najbolje, previše opcija koje ne koristin

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
xDISORDERx kaže...

može neka preporuka za neki lagani document preglednik(pdf, word,..) al  da nije i uz to editor dokumenata.

trenutno koristim office suit, ne leži mi najbolje, previše opcija koje ne koristin

Ako imaš ES File Explorer, on ima dobar ugrađeni viewer.

12 godina
neaktivan

nema opciju za otvaranje pdf, worda i slično

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 17:29 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
17 godina

Imam LG L70 D320N. Na gsmarena pise da taj mob ima 4 GB interne memorije i 1 GB RAM-a. Kod mene mob ima 1,5 GB interne i 1 GB RAM. Zasto?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jer ti 2,5 gb koristi za systemske aplikacije i slično..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 19:14 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
17 godina
xDISORDERx kaže...

Mislim da nisi upravu. Kad idem na Postavke-Aplikacije na Preuzeto piše

Interna pohrana: 1,3 GB iskorišteno 182 MB slobodno (uključuje sve aplikacije i ostalo);

Pokrenuto 648 MB iskorišteno 276 MB slobodno (RAM).

Po ovome, znači, imam 1,5 GB interne i 1 GB RAM. 

14 godina
kemal_r kaže...
xDISORDERx kaže...

Mislim da nisi upravu. Kad idem na Postavke-Aplikacije na Preuzeto piše

Interna pohrana: 1,3 GB iskorišteno 182 MB slobodno (uključuje sve aplikacije i ostalo);

Pokrenuto 648 MB iskorišteno 276 MB slobodno (RAM).

Po ovome, znači, imam 1,5 GB interne i 1 GB RAM. 

4 GB ukupno ugrađene flash memorije koju tvoj mobitel posjeduje/ima/vidi.

Najveći dio otpadne na sam operacijski sustav (Android) i predinstalirane aplikacije koje ne možeš ručno obrisati (osim ako nemaš root ovlasti).

Od tih već smanjenih 4 GB, dio ti otiđe na cache i tebi kao korisniku ostaje upravo toliko koliko ti piše.

Primjerice, ja od svojih 16 GB ukupno raspolažem s 12.45 GB.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
odjavljen
xDISORDERx kaže...

Ja koristim Polaris office 5, predobra stvar koja mi je došla s mobom, ali to nigdje ne vidim za skinuti. 

14 godina
Deawood kaže...
xDISORDERx kaže...

Ja koristim Polaris office 5, predobra stvar koja mi je došla s mobom, ali to nigdje ne vidim za skinuti. 

Ne vidiš dobro 

Google Play

13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Deawood kaže...
xDISORDERx kaže...

Ne vidiš dobro 

Google Play

To nije to ;)

Polaris 5 je nekakvi eksluzivni kao, samo preinstalled dolazi, ali se može apk skinuti.

14 godina
Deawood kaže...
sudy_freak kaže...
Deawood kaže...
xDISORDERx kaže...

Ne vidiš dobro 

Google Play

To nije to ;)

Polaris 5 je nekakvi eksluzivni kao, samo preinstalled dolazi, ali se može apk skinuti.

Sorry onda.

Ja sam davno (dok je bilo akcija) na Playu ubo OfficeSuite 8 Pro + PDF i od tada je jedini Office app koji koristim.

17 godina
neaktivan

Pozdrav,

došao mi je update na novu ver. androida za HTC ONE M8. Nakon update-a neke aplikacije na WI-FI konekciji ne rade, tj. ponašaju se kao da nisu spojene na internet. Prebacim se na mobilni internet sve radi normalno? Jel imao netko ovakvih problema i kako ih riješiti??

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

to češ jedino moći riješiti down gradeom ili eventualno hard resetom

L.P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozz,

Imam ZTE Blade L2 (android kit kat), i problem (da ga tako nazovem) sa notifikacijama aplikacija. Kada upalim data connection notifikacije regularno dolaze (gmail, aplikacije domacih portala da ne reklamiram, rezultati, tapatalk i sl.), medjutim kada upalim WiFi notifikacije ne dolaze. Trazio sam po google, sam cackao, medjutim rjesenje nisam pronasao.

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, evo od jučer imam čudan problem na mobitelu. Kad upalim mobitel na task menageru mi ostanu aplikacije koje sam gledao prije nego sam ugasio mob, nikada mi se to prije nije događalo. Dali tko možda zna što bi moglo biti?

Mobitel je Nexus 5 i Android 5.0.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Pozdrav, evo od jučer imam čudan problem na mobitelu. Kad upalim mobitel na task menageru mi ostanu aplikacije koje sam gledao prije nego sam ugasio mob, nikada mi se to prije nije događalo. Dali tko možda zna što bi moglo biti?

Da ne brineš, to je normalno sa Androidom 5.0.x. Čak štoviše to je jedan od featureova da ostaju zapamćene posljednje pokretane aplikacije i nakon reboota.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
16 godina
midzan21 kaže...
Point-X kaže...

Da ne brineš, to je normalno sa Androidom 5.0.x. Čak štoviše to je jedan od featureova da ostaju zapamćene posljednje pokretane aplikacije i nakon reboota.

Ozbiljno? Pa to mi se nije prije događalo. Jbg mislio da je ovaj virus kaj je neki dan bio na temi.

15 godina

ekipa trebam pomoc, zna li netko multiplay igre tipa quiz up, tj. poblize nesto da mozemo igrat cura i ja na 2 uredaja ona protiv mene... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DodoNJa kaže...

ekipa trebam pomoc, zna li netko multiplay igre tipa quiz up, tj. poblize nesto da mozemo igrat cura i ja na 2 uredaja ona protiv mene... 

Brain Wars

Ili ako ste više skloni znanstvenom radu, Spin the Bottle (if you know what I mean).

14 godina
neaktivan

Jel zna netko gdje su spremljeni wallpaperi od Apex Launchera? Tražio sam na Google-u, ali ništa korisno nisam pronašao. Konkretno me zanima ovaj wallpaper sa Android 5.0 Lollipop

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Jel zna netko gdje su spremljeni wallpaperi od Apex Launchera? Tražio sam na Google-u, ali ništa korisno nisam pronašao. Konkretno me zanima ovaj wallpaper sa Android 5.0 Lollipop

Pogledaj u android/data ili obb tu su cesto mape appova pa pogledaj tamo.

14 godina
neaktivan
someguy kaže...

Pogledaj u android/data ili obb tu su cesto mape appova pa pogledaj tamo.

Gledao sam i nema. Tamo se nalaze samo mape od Google aplikacija.

14 godina

Wallpaper

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice