LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 516.968
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G4 - Rasprava

isto tako stara xperia z3 razmontira htc one m9 u multitaskingu

, i noviju xperiu z3+ http://www.xperiablog.net/2015/06/17/xperia-z3-shown-to-outperform-its-successor-the-xperia-z3-plus/

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Iz mojeg iskustva multitasking na m9 je primjetno bolji nego na z3/z2. Ne pomaže ni sonyjev delay pri pritisku multitasking puceta

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Mozes li svoju izjavu podkrjepit kojim dokazom, recimo kao video iz primjera, ili ce tvoja izjava ostat samo na " vjeruj mi na rijec" ;-)
12 godina
neaktivan
disco kaže...

Pa to se vec zna, S6 ima problema sa memory leakom, navodno ce se sredit sa updateom.

I to je izgleda boljka 5.01, dok G4 dolazi sa 5.1.1. Androidom.

Sony je vjerojatno jedini koji je to popravio već na 5.0.2. al je trebalo duže čekat na update nego kod ostalih

13 godina
MatijaT30 kaže...
Mozes li svoju izjavu podkrjepit kojim dokazom, recimo kao video iz primjera, ili ce tvoja izjava ostat samo na " vjeruj mi na rijec" ;-)

Nikom ja ne kazem da mi treba vjerovati, ali u mom koristenju nije bilo tako

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Jel ima bilo kakav način da se roota ovo čudo?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Baterija se nakon par ciklusa jako poboljšala..Rekao bih da je ipak bolja od S6, iako mi se na početku činilo da su tu negdje..

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

---------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 15:34 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Baterija se nakon par ciklusa jako poboljšala..Rekao bih da je ipak bolja od S6, iako mi se na početku činilo da su tu negdje..

I meni na prvih 20% navuče oko 1h screen on-a, ali onda počne rapidno opadati.. Na kraju završi s cca 3,5h obično, 4 je neki maksimum..

Postoji root ali uključuje otključavanje bootloadera i gubitka garancije kako stvari sad stoje.. Čeka se još da se to sve složi..

Nadam se da će uskoro doći neki kerneli dobri koji bi poboljšali situaciju s autonomijom jer mi je ovo nekako sve premalo...

17 godina
LG G4 - Rasprava

Meni je pak batka jako dobra na G4, u deep sleepu je bil 8h na 100%, nakon 50min. razgovora pala je na 99%..

Inače dobijem 5h SOT za 26h, surfanje wifi/3g, 12%...

4H SOT bi dobil ak bi nagural dva dana.. Ne znam, ne čini mi se baterija loša na G4 bar po viđenom..

Gledajući performanse na G4 i povlačeći paralelu sa M9 koji ima bolji gpu, razlike neke velike ne vidim, uglavnom igral Asphalt 8, MC5, NOVA 3, i te igre vrti u 30fps..

Dok je na M9 ista priča, Asphalt 8 i MC5 vrti isto 30fps..

Da je jači gpu bil bi bolji al ne vidim neki vidljiviji pad performansi u pogledu gejmanja na G4...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 16:48 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jesi iskljucio optimizaciju igara na G4?
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

za mene prosjecnog korisnika, ali opet koristio sam yt jedno 2h, face/messanger non stop + whatsapp kad god mi je internet ukljucen, dosta vise sam koristio 3g nego wifi, slikanje u manual mode, baterija rastura.

nisam ja ovo namjerno radio da sad namjestim nego je to izdrzalo moje koristenje,vjerojatno bi bilo puno manje da sam nesto drugo radio, te kad se mobitel ostavi preko noci baterija na koliko % je ostala toliko bude i ujutro.

npr. kod htc one x to je bilo nemoguce, pogotovo s 3g baterija to je srkalo bateriju max sam dobivao mozda 8/9 jer 3g je dosta grijao htc i baterija je jako brzo odlazila, dok to ovdje nije slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 12:31 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

G2 ili G4?

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

G2 ili G4?

pa jel ovo tema za G2 ili G4? 

ak si imalo pratio temu, prije par stranica sam napisao da sam uzeo G4.

13 godina
neaktivan
Iron13 kaže...
EchoOne kaže...

G2 ili G4?

pa jel ovo tema za G2 ili G4? 

ak si imalo pratio temu, prije par stranica sam napisao da sam uzeo G4.

Pa znam, samo šta svi ostali dobivamo između 3,5 i 4 sata, a ti preko 7.. pa eto pitam da nisi slučajno to za g2 postavio..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 13:36 (EchoOne).
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ne znam, automatic brightnes mi je stalno upaljen, tu i tamo upalim power saving, al ugasim cim mi postane pretaman ekran, ali uvijek se brightnes lijepo prilagodava na automatic i sve se normalno vidi. Nisam pretjerano zahtjevan korisnik, al opet nikad nisam ovo dozivio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

:) odlicna reklama

ja

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

lg pc suite nije kompatibilan sa 4kom wtf? pitame da koristim lg bridge koji ima bdw samo opcije za azuriranje i arhivu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

endurance test je prosao.

doso je na red danas heavy usage.

mobitel skinut s punjaca u 13:30, od 14h do 16h mi je bio upaljen 3g gledao se yt, messanger, gmail, facebook, ali duze vrijeme je bio zakljucan, nakon toga krece oko 17h neprekidno upaljen mobitel 3g i messanger, odmor malo oko 18h. te od 18:30 do sad nisam gasio display niti u jednom trentku, 3g upaljen, messanger sve do 20h, od 20h sam presao na wifi i do sad sam na wifi i dalje ne gasim ekran te baterija drzi i jako sporo se trosi. iskreno iznenadilo me to sto ga uopce ne muci biti upaljen bez prekida od 18:30 do sad s interentom, baterija drzi solidno uopce ju ne srce.

uglavnom kad god mi je bio ekran (display) upaljen bio je i 3g, tek u 20h sam presao na wifi.

ovo nije normalno doslo je do 7:20 sot, al nisam stigo screen shotat jer se taman krenuo gasiti... 

EDIT: nove slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 0:08 (Iron13).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Neznam kako to uspjevas, ja sam u par navrata imao skoro 5 sati SOT sto je isto odlican rezultat.

Ja jednostavno ne koristim mob. u tolikoj mjeri niti za to imam toliko vremena, ali mi ga dijete nekada uzme pa "pegla" Crossy Road i sl. pa se nekada nakupi toliko SOT-a u kombinaciji sa mojom upotrebom....uglavnom meni je baterija skroz OK.

Evo sada dok ovo pisem baterija mi je na 42%, a skinuo sam ga ujutro u 6:30 sa punjaca.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pa ja da ugasim mob nebi mi tolko izdrzo.

Daj nabaci cijeli screen shot te trake, bas me zanima. Ja mogu do 7h doc jedino ako ga u pauzi punin jos 9 puta po 15 posto..

1 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Iron13 daj full screenshot battery statsa

lijepo odskrulaj dolje malo da vidimo koje aplikacije si koristio

zatim na grafu skrolaj lijevo da ga se vise vidi i kakva mozebitna kratka punjena tokom dana (tipa ako si ga spojio na racunalo)..

takodjer ako ti je brightness na minimum malo mi znaci tvoj SOT

ugl jucer sam napunio G4 na 100%, vidjeti cu danas na kraju dana kakav ce biti (brightness mi je fixni na 50% konstantno)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 11:01 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...

Iron13 daj full screenshot battery statsa

lijepo odskrulaj dolje malo da vidimo koje aplikacije si koristio

zatim na grafu skrolaj lijevo da ga se vise vidi i kakva mozebitna kratka punjena tokom dana (tipa ako si ga spojio na racunalo)..

takodjer ako ti je brightness na minimum malo mi znaci tvoj SOT

ugl jucer sam napunio G4 na 100%, vidjeti cu danas na kraju dana kakav ce biti (brightness mi je fixni na 50% konstantno)

nope, nikakvo punenje tijekom dana, brigthness mi nije na minimumu, velim vam ne radim ja ovo namjerno da reklamiram ili sta ja znam, lijepo brigthness je uvijek na automatic i kad sam u zatvorenom znam lupit power saving zato sto mi je presvijetlo, al opet kad se i to upali sve je citko i lijepo.

slike grafa vam ne mogu dati jer sam ga napunio do 100% i resetiralo se, ali budem cim opet dode mi na 2/3% baterije.

koristim samo facebook, messanger, whatsapp, gmail, chrome, yt i trg. play kad treba nesto updatea-at i to je to, kamera manual + auto mode i to je to, rekao sam vec nisam zahtjevan korisnik, ali jucer je doslovno bez prestanka bio na 3g i messangeru i nista sporo ide to dolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 11:17 (Iron13).
12 godina
LG G4 - Rasprava

nakon 25h trenutno sam na 57% baterije,  SOT je na 1h11min..

smart bulletin, dual window, Bluetooth, nfc, GPS su disejblani cijelo vrijeme

WiFi i 3G upaljeni - u centru zagreba sam na tomato tako da je signal jak

od sinkronizacije rade viber i messenger

poziva i ostaloga nije bilo.. kameru nisam palio, redovito gasim programe iz recent tabsa

brightness fixni na 50%

još se nisam sreo s mobitelom koji će mi dati 4h SOT 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 20:48 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

meni nakon 15h sot mi je 2h15m baterija na 30%

osvjet. 50 fixno wi fi ukljucen i koristenje moba od svega po malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Baterija je sigurno bolja nego na S6, ali želim pohvaliti jednu stvar koja me oduševila u svakom pogledu.. a to je KAMERA, po meni najbolja kamera na tržištu trenutno.. Ja nemogu vjerovati koliko svijetla hvata, koliko detalja hvata..dinamički raspon je pohvalan za mobitel, a impresivno je da odlično pogodi boje i WB, vjerojatno zbog color spectruma..SVAKA ČAST LG

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Čekaj jabučare sa tvrdnjama kako je 8mp izvanredno i da je njihova kamera revolucionarna i najbolja 

17 godina
LG G4 - Rasprava

Baterija je ok na G4, većinom surfanje wifi/3g, s tim da nisam imal full signal na 3g, 3-4 crtice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Mobitel je generalno OK, daleko bolji nego sto je to bio G3 prosle godine u ovo vrijeme koji mi je testirao zivce na plazi i vrucini sa svojim spontanim gasenjima...G4 je bez mana i pitam se sto ce uopce donjeti prvi update ako sve tako lijepo radi.

Neznam koliko je to moguce popraviti, ali bih volio da LG poradi malo na kvaliteti videa i da to implementira kroz nekakav update...eventualno tu vidim nekakvu mogucnost poboljsanja.

Za fotke nemam nikakvih prigovora, kamera je zaista odlicna.

Meni je i baterija odlicna i gotovo svaki dan prije spavanja imam jos oko 30% baterije.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice