LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.497
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G3 - rasprava
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

kako dobro kad 90% vas ovdje dobiva 4-5 sati SOT? prelose...

Jedna do dvije osobe to dobiva sa Battery saverom, 0 svjjetlina i takve stvari... ti isto vjerujes u svasta... 

Nije istina.

Ja možda najviše trošim telefone ovdje, i imao sam uredno 4:15, location na battery saving i sve na HSDPA+, Google Now uključen

Identičan SOT samo manji standby na Nexusu 5 imam i sada.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I meni se cini da na stocku normalnim koristenjem nemozes izvuc vise od 3h SOT. Na custom romu vjerojatno mozes oko 4h SOT dobit. Takva su moja iskustva u ovih tjedan dana sto ga imam.

Ono sto mene zanima je koliko vama baterije potrosi preko noci? Na cloudy romu sam i sinoc mi je otislo 8% dok na galaxy s5 bi mi 2% otislo. Na G3 nemogu nac statistiku sto se ukljucilo i kada pa neznam tocno koliko je bia deep sleep, a koliko awake...

0 0 hvala 0
16 godina
frunc kaže...

I meni se cini da na stocku normalnim koristenjem nemozes izvuc vise od 3h SOT. Na custom romu vjerojatno mozes oko 4h SOT dobit. Takva su moja iskustva u ovih tjedan dana sto ga imam.

Ono sto mene zanima je koliko vama baterije potrosi preko noci? Na cloudy romu sam i sinoc mi je otislo 8% dok na galaxy s5 bi mi 2% otislo. Na G3 nemogu nac statistiku sto se ukljucilo i kada pa neznam tocno koliko je bia deep sleep, a koliko awake...

Skini wakelock detector

Vjerojatno location i Google Now.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

Jedna do dvije osobe to dobiva sa Battery saverom, 0 svjjetlina i takve stvari... ti isto vjerujes u svasta... 

meni display stalno na 0% sa automatskim osvjetljavanjem

13 godina
SimeKZ kaže...
RuskeGTT kaže...

Ja sam na KitKat-u(Stock) imao 4.5-5+h a nisam uključivao battery saver i svjetlinu nisam držao na nuli nego automatici,...

Isto tako, koristilo se sve... kamera, yt, face, whatsapp, viber, pozivi, net, igrice,...

Takav SOT sam izgubio ili na zadnjem KitKat update-u ili nadogradnjom na Lollipop, ne sjećam se sad, uglavnom palo je na neka 3h+-.

Isto tako, preko noći bi izgubio 0-1% baterije, sad je to puno više...

15 godina
neaktivan

Dok netko ne provede uz mene 2 dana da ja vidim svake sekunde koliko on koristi mobitel i da na kraju ima toliki SOT, ja u to ne vjerujem. Ja imam G3 sad preko pola godine, isporbao sam od KK pa skoro sve verzije lollipopa i eto sad Custom ROM, probao sam milijun različitih načina korištenja ovog mobitela, do ekstremne situacije gdje sam ga koristio na 30 % osvjetljenja, sa poisključivanim svim stvarima maksimalno, i nikada nisam dobio više od 3 sata i 30 minuta SOT-a. 

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
goranbm kaže...

Dok netko ne provede uz mene 2 dana da ja vidim svake sekunde koliko on koristi mobitel i da na kraju ima toliki SOT, ja u to ne vjerujem. Ja imam G3 sad preko pola godine, isporbao sam od KK pa skoro sve verzije lollipopa i eto sad Custom ROM, probao sam milijun različitih načina korištenja ovog mobitela, do ekstremne situacije gdje sam ga koristio na 30 % osvjetljenja, sa poisključivanim svim stvarima maksimalno, i nikada nisam dobio više od 3 sata i 30 minuta SOT-a. 

Tako je.... u tih 4-5h SOTa ne vjerujem nikako jer imam mobitel od kad je izaso i nikad nisma dobio vise od 2:45min -3h maksimalno i to kad sam ga bas morao cuvati jer mi je cijeli dan trebao.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
LG G3 - rasprava

ne moze se usporedivati na koji nacin netko koristi mobitel.

ja ispod 4h sot nikad nisam imao, istina uvijek custom rom, ali nije sad bitno..

evo primjer, napunim ga navecer oko 10, skinem s punjaca i u krevetu malo prosurfam po netu gdje je mrak ili ukljucena samo nocna lampa, tako da display bude taman jer je uvijek na auto 80%, i potrosim 10% baterije u sat vremena sot-a.. pa sad racunaj koliko bi imao sota da cijelu noc surfam..

kad sam vani naravno osvjetljenje nekoliko puta jace jer automatika radi, i onda brze pada.. nisam nesto puno vani tako da je to uglavnom unutrasnje koristenje, tako da ekran ne nabija osvjetljenje do jaja..

i opet ne igram igre i sl. djecje gluposti na mobu, koje uvjerljivo najvise zdere bateriju, tako da sam i tu na dobitku..

pretpostavljam da vi koji imate tako malo sot-a koristite mob cesto vani na auto osvjetljenju, ili na fiksno 100%, ili ubijate igre i sl.. ili imate instalirane neke munjene aplikacije koje non stop sisaju bateriju i kad ne rade, a da nemate pojma..

inace na g2 uz isto koristenje imam oko 1h vise sota nego na g3, a na z1 imam manje nego na g3, tako da ne vidim nikakav problem ili razliku u odnosu na konkurenciju, cak vrlo dobar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goranbm kaže...

SimeKZ kaže...
goranbm kaže...

Tako je.... u tih 4-5h SOTa ne vjerujem nikako jer imam mobitel od kad je izaso i nikad nisma dobio vise od 2:45min -3h maksimalno i to kad sam ga bas morao cuvati jer mi je cijeli dan trebao.

Isto tako ja vama ne moram vjerovati...

Šta mislite da lažem? Ne znam iz kojeg bih to razloga radio...

I meni sad teško ide preko 3.5h, do čega je, ne znam al svakako ga manje mučim, bez ikakve igrice će mi isto dati neka 3h.

Btw. Evo moj stari SOT...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?page=86&jumpto=4477941&sort=asc&view=flat

Istina, svi mi drugačije koristimo svoje uređaje, al opet, uz 40min igranja, 40min yt-a,...(od 5h+) ne može se reći da je slabo iskorišten SOT.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 19:33 (Chriss).
15 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ali HTC sensation nije imo 5,5 ekran sa QHD rezolucijom. Ti dobijes 2,5-3h SOTa... pa to je odlicno, nije to Z serija od Sonya da se mozes zalit. Ja sam jucer od 13h koristenja dobio 1:25min SOTa... sta da ja onda kazem.

Nije sensation imao ni 3000 mAh battery nego upola manju (1520 mAh) + što je on 4 godine star uređaj, dok je g3 1 godinu, znači apsolutno nema isprike nikakve za takvo očajno trajanje baterije i nikako ne možeš reći da je to odlično trajanje baterije.

5h sot-a sa xperija je danas vrlo dobro, preko 6 je odlično.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ima neko CM12 na G3 i jel radi sve kak treba? mozda neki tutorail na YT ako neko zna? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
digitall kaže...

ne moze se usporedivati na koji nacin netko koristi mobitel.

ja ispod 4h sot nikad nisam imao, istina uvijek custom rom, ali nije sad bitno..

evo primjer, napunim ga navecer oko 10, skinem s punjaca i u krevetu malo prosurfam po netu gdje je mrak ili ukljucena samo nocna lampa, tako da display bude taman jer je uvijek na auto 80%, i potrosim 10% baterije u sat vremena sot-a.. pa sad racunaj koliko bi imao sota da cijelu noc surfam..

kad sam vani naravno osvjetljenje nekoliko puta jace jer automatika radi, i onda brze pada.. nisam nesto puno vani tako da je to uglavnom unutrasnje koristenje, tako da ekran ne nabija osvjetljenje do jaja..

i opet ne igram igre i sl. djecje gluposti na mobu, koje uvjerljivo najvise zdere bateriju, tako da sam i tu na dobitku..

pretpostavljam da vi koji imate tako malo sot-a koristite mob cesto vani na auto osvjetljenju, ili na fiksno 100%, ili ubijate igre i sl.. ili imate instalirane neke munjene aplikacije koje non stop sisaju bateriju i kad ne rade, a da nemate pojma..

inace na g2 uz isto koristenje imam oko 1h vise sota nego na g3, a na z1 imam manje nego na g3, tako da ne vidim nikakav problem ili razliku u odnosu na konkurenciju, cak vrlo dobar..

brisi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 23:35 (RuskeGTT).
15 godina
neaktivan
Chriss kaže...
goranbm kaže...

SimeKZ kaže...
goranbm kaže...

Isto tako ja vama ne moram vjerovati...

Šta mislite da lažem? Ne znam iz kojeg bih to razloga radio...

I meni sad teško ide preko 3.5h, do čega je, ne znam al svakako ga manje mučim, bez ikakve igrice će mi isto dati neka 3h.

Btw. Evo moj stari SOT...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?page=86&jumpto=4477941&sort=asc&view=flat

Istina, svi mi drugačije koristimo svoje uređaje, al opet, uz 40min igranja, 40min yt-a,...(od 5h+) ne može se reći da je slabo iskorišten SOT.

Niti sam ja rekao da itko tko tvrdi da ima toliko SOT laže, niti sam to pomislio, ali recimo meni ta tvoja slika što si stavio meni ne znači ništa, jer nisi stavio sliku krivulje pražnjenja, da ti se htjelo mogao li lagano držati mob na USB-u i polako ga puniti dok surfaš ili gledaš YT i slično (opet, ne kažem da si to radio). Svoje tvrdnje temeljim da svojim iskustvima trošenje baterije, i po iskustvima koje sam imao, meni je nepojmljivo da je netko imao toliki SOT, što opet ne znači da nije istina, niti ja to tvrdim. Ali znam da sam probao koristiti minimium minimuma, sa 40% osvjetljena ekrana i da sam dobio Malo preko 3 sata, sve što sam radio bilo je večernje surfanje par portala i tapatalk. Znači nije bilo ni igara, ni videa i opet jedva sam prešao ta tri sata. Jednom sam igrao pola sata Plants Vs Zombies u vlaku jel mi je bilo dosadno, i otišlo mi 20% baterije .... I sad da si imao iskustva kao ja, a ja tvrdim recimo ovo što ti tvrdiš, kakvo bi ti imao razmišljanje ? 

Eto dajte mi par savijeta što da se poisključuje i kako ste vi podesili svoj mobitel, i ja ću vrlo rado probati to i viditi da li i ja mogu izvući toliki SOT....

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 8:35 (goranbm).
10 godina
goranbm kaže...

Niti sam ja rekao da itko tko tvrdi da ima toliko SOT laže, niti sam to pomislio, ali recimo meni ta tvoja slika što si stavio meni ne znači ništa, jer nisi stavio sliku krivulje pražnjenja, da ti se htjelo mogao li lagano držati mob na USB-u i polako ga puniti dok surfaš ili gledaš YT i slično (opet, ne kažem da si to radio). Svoje tvrdnje temeljim da svojim iskustvima trošenje baterije, i po iskustvima koje sam imao, meni je nepojmljivo da je netko imao toliki SOT, što opet ne znači da nije istina, niti ja to tvrdim. Ali znam da sam probao koristiti minimium minimuma, sa 40% osvjetljena ekrana i da sam dobio Malo preko 3 sata, sve što sam radio bilo je večernje surfanje par portala i tapatalk. Znači nije bilo ni igara, ni videa i opet jedva sam prešao ta tri sata. Jednom sam igrao pola sata Plants Vs Zombies u vlaku jel mi je bilo dosadno, i otišlo mi 20% baterije .... I sad da si imao iskustva kao ja, a ja tvrdim recimo ovo što ti tvrdiš, kakvo bi ti imao razmišljanje ? 

Eto dajte mi par savijeta što da se poisključuje i kako ste vi podesili svoj mobitel, i ja ću vrlo rado probati to i viditi da li i ja mogu izvući toliki SOT....

kao prvo; koji rom koristis?

ako si na tvornickom stock-u onda nemam savjeta za tebe

15 godina
neaktivan

Evo trenutno sam na Cloudy 2.3. Do sad sam prošao sve stock izvedbe.

10 godina
LG G3 - rasprava

na cloudy 2.2 je bolja baterija nego na 2.3

a mozes probat i blisspop zadnji, trenutno sam na njemu, sve leti, i sad gledam imam 65% baterije i 2h sota, uglavnom surfanje i dopisivanje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
digitall kaže...

na cloudy 2.2 je bolja baterija nego na 2.3

a mozes probat i blisspop zadnji, trenutno sam na njemu, sve leti, i sad gledam imam 65% baterije i 2h sota, uglavnom surfanje i dopisivanje..

65 % baterije s 2 h sota, to je fenomenalno, bez problema će ti izdržat 3 dana bez punjaća. Idem ga isprobat jer mi je teško vjerovat u to.

12 godina
neaktivan

Koje muke kad flagship dobrih specifikacija ima očajnu bateriju za većinu korisnika. Al ovo je BUG forum pa pretpostavljam da oni koji tu dođu nemaju baš namjeru bit ''obični'' korisnik pa im se da zezat oko svih mogućih postavki i custom ROMova. Jer inače, kud je na G3 slaba baterija tu su još više zeznuli na G4. A šteta odličan mobitel inače...

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

ja sam zadovoljan s baterijom, na stocku v20h

meni ide na zivce redraw nakon unlocka, ono sekund dve trebam pricekat nakon otkljucavanja inace nije tecno

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Razmišljam da si uzmem LG G3 3/32...mob mi se fakat ok cini. Al ono o cemu nisam razmišljao, a palo mi je na pamet, kako se mob nosi s padovima? Moj prastari iphone 3 je pao vec dosta puta, i osim malih ostecenja po kucistu, nikad nije bilo problema oko pucanja stakla. Kolko vidim, svi ovi novi mobiteli, pošto su malo veci i teži, cim ti padne, vec se maltene moš jebat i trebaš skeširat 1000kn za promjenu stakla. Vidio sam da ima nekih kao kucista za zaštitu, al onda više nemaš sleek i lijep mobitel, nego furaš tenka ...

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ne brini se za padove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav

Dali se itko je itko od vas naišao na sljedeći problem.

KAd je mob zaključan prilikom doslaska maila, poruke , propuštenog poziva itd.... na lock screen-u mi ne prikazuje obavijesti nego tek kad otljučama  ga.

LAmpica za obavjesti blinka i ukazuje na obavijest. radi se o G3 na Lolipop androidu.

Prvi g3 koja sma imao nije imao takve probleme.

Hi Folks!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Postavke -> Zvuk -> Zaključani zaslon - (prikaz svih obavijesti)

15 godina
BlackEagle kaže...

Mucho gracias

Hi Folks!
15 godina
BlackEagle kaže...

Opet mi ne prikazuje u gornjem dijelu ekrana nego na sredini. Jeli takav lollipop da nema notifikacije ili se mogu uključiti

Hi Folks!
13 godina
goranbm kaže...
 .... I sad da si imao iskustva kao ja, a ja tvrdim recimo ovo što ti tvrdiš, kakvo bi ti imao razmišljanje ? 

Pa nebih se dao u nekakvo razmišljanje oko toga, nekom daje 3h, nekom 5h SOT-a, čemu sumnje?

Zašto bi netko bio u krivu?

Isto kao i ostali problemi, nekome se puno grije, nekome ne,... nekome šteka, nekome ne,...

Smiješno mi je kad se ovdje ljudi prepucavaju i optužuju, netko npr. kaže "Šteka mi mobitel" a drugi odgovara:"Nemoguće, u mene sve šiba, lažeš/trolaš..."

Nebi da koriste identičan uređaj na identičan način...

Ovo se ne odnosi na tebe nego općenito na svađe u ovoj temi.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav svima,

Momci citam ovaj forum od prosle godine, nije bilo potrebe da bilo sta pisem ne razumem se toliko u telefone. Sad kad imam problem sa mojim telefonom, molim ako moze neko da mi pomogne. Osecam i vidim da polako pocinje da mi baguje, imam problema sa SD karticom, nece da ucita, izlazi mi na pocetni ekran da prvo bezbedno ugasim karticu pa da je uklonim, mogu je ostetiti. Sad ne znam u cemu je problem, ja sam tu da vam da sve ostale informacije oko softvera i svega ostalog sto vam treba, star je telefon 8 meseci i ne znam zasto je vec poceo da baguje.

Hvala.

Nikolas

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bit će da ti crkava SD kartica. Probaj od frenda ili neku drugu ubacit i pogledaj kak se ponaša. Ak nema promjene nema ti druge nego ga vratit na tvorničke postavke.

15 godina
LG G3 - rasprava

Zna li itko kako se rješiti PowerManagerService.Display wakelocka i čime je on prouzrokovan?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

Zna li itko kako se rješiti PowerManagerService.Display wakelocka i čime je on prouzrokovan?

To ti pokazuje koliko ti je dugo ekran bio upaljen, znaci sasvim normalna stvar, nista zabrinjavajuće.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice