Evo da se pohvalim kao sto sam i rekao prije tjedan dana da cu se rjesit xperie z3 i opet nazad na moj dobri stari perfektni lg g3.Posto sam imao g3 od 7 mj. A z3 malo vise od tjedan dana pa opetbuzeo novi g3,naravno samo kaci pa da napisem moje iskustvo tih dvaju mobitela.
Displej.Tu g3 definitivno odnosi pobjedu.cist,prekrasan,velik ekran,sve u svemu 5 ali i od z3 je jako dobar,kutevi gledanja bolji od g3 ali nije tako cist ali je stvarno isto vrhunski.
Kvaliteta uredaja.G3 je stvarno super napravljen,nista ne skripi,cvrs je ali tu z3 odnosi pobjedu,jednom rjecju perverzija od moba,savrseno napravljen,osjecaj je takav da ga mogu bacit u zid a da njemu nece nist bit
Softver.Isti procesor,sve isto i tu z3 radi stvarno speglano dok g3 zna stucnut,sve u svemu meni nesmeta ali mi smeta sonijevo trokiranje filmova,bio 2 ili 3gb on trokira dok g3 guta sve
Kamera.Sony jako dobra ali se nemoze mjerit sa g3 isto tako i video
Baterija.Tu z3 rastura, blizu 8 sati sota,pre bolesno,tu g3 jako kaska
ZvukG3 ima stvarno kak zvuk ali pored z3 nema sta trazit,kvaliteta zvuka malo ispod htc m8
Meni osobno je bolje sjeo g3 ali i z3 je vrhunski mob ali g3 trenutacno naj vose nudi,naj kompletniji je barem za mene