.debug 2026 je iza ugla – ovdje je sve što morate

poruka: 5
|
čitano: 2.977
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ".debug 2026 je iza ugla – ovdje je sve što morate ".
18 godina
.debug 2026 je iza ugla – ovdje je sve što morate

Da li je na party dozvoljeno dovesti +1?

Checked-out since 1983

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: .debug 2026 je iza ugla – ovdje je sve što mor
.debug party je događaj zatvorenog tipa, a ulaznica na njega je akreditacija za .debug. Tako da na njega mogu doći isključivo posjetitelji .debuga bez +1 opcije.
Vinko Krištić | BUG Marketing
17 godina
Gdje je najbolje parkirati? Ima neka opcija cijeodnevnog povoljnog parkinga i transfer tramvajem ili još bolje par minuta pješice.

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
JackIsBack kaže...
Gdje je najbolje parkirati? Ima neka opcija cijeodnevnog povoljnog parkinga i transfer tramvajem ili još bolje par minuta pješice.

Na žalost, baš i nema, barem ne tamo u blizini. Ima uličnih parkinga u oklonim ulicama (2. zona), ima i divljih (tamo uz prugu u Gradišćanskoj), gdje se ne plaća - ali sve to je lutrija, vrlo upitno hoćeš li uloviti mjesto.

Ima garaža ispod Algebre (2,5 eura sat), ali čak i u njoj zna biti krcato. Možda otići prema istoku ili južno (preko pruge), pa u manjim ulicama pokušati pronaći neko mjesto, ne znam - nisam probao tu taktiku. 

Druga opcija (a da si u kvartu) je proći kroz Prilaz baruna Filipovića, ako ti se posreći (ali i tu imaš limitirano vrijeme, preko tri sata možeš dobiti kaznu). 

Istočni parking ZV je označen kao free zona (od kada se radi Paromlin), ali od tamo bi morao doći taksijem. Isto tako je free zona uz Arenu (možda i bliže nego ZV).

Ja osobno idem Uberom...

...
14 godina
Gdje je najbolje parkirati? Pa za cijenu koju placas mislim nude valet parkiranje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice