LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.610
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
Skylight435 kaže...

Nisam nikakav htc , samsung , iphone fanboy da me ne skuzite krivo kad sam isao kupovat mobitel gledao sam sve trenutne flagshipove kojk su bili na trzistu , i tako po svemu uzeo g3 ... Nemam predrasude prema niti jednoj marki mobitela al lg je kod mene dobio ogroman minus mislim da je oco zadnji koji sam IKAD uzeo ... Fala ljepa...

Smiri doživljaje....Tipkaš sam sa sobom....

11 godina
LG G3 - rasprava

Sta je tu problem, imas njuskalo, oglasi, prodaj i uzmi ono sto ti se svidja.

Meni G3 od 7.mj. prosle godine radi dobro i zadovoljan sam tako da bas i ne shvacam ovo tvoje nezadovoljstvo, ali dobro, ima nas svakakvih.

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Gospodo ja imam pravo na svoje misljenje bilo ono pozitivno ili negativno , ja sam rekao svaka cast onom koji nema ovih problema sa g3 i drago mi ke zbog istih , ali ja stojim iza ovoga kaj sam napisao ... 

2 6 hvala 0
13 godina
odjavljen
Skylight435 kaže...

Gospodo ja imam pravo na svoje misljenje bilo ono pozitivno ili negativno , ja sam rekao svaka cast onom koji nema ovih problema sa g3 i drago mi ke zbog istih , ali ja stojim iza ovoga kaj sam napisao ... 

Pa dobro al nemoras spammat, nije ti nitko nis rekao za misljenje

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
10 godina
neaktivan

Stoji isprika svima radi toga trebalo je sve ljepo u jedan komentar stavit , malo sam zivce izgubio jer ludim vise sa ovim mobom tako da isprike jos jedanput !!!

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Čitam da je bilo problema sa serverima za otključavanje G3, kakvo je sad stanje? Kako se najeftinije može otključati mob na sve mreže?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skylight435 kaže...

Stoji isprika svima radi toga trebalo je sve ljepo u jedan komentar stavit , malo sam zivce izgubio jer ludim vise sa ovim mobom tako da isprike jos jedanput !!!

Ja imam mob sa 2gb rama pa mi ne steka tolko koliko si ti frustriran.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
user3468 kaže...

Čitam da je bilo problema sa serverima za otključavanje G3, kakvo je sad stanje? Kako se najeftinije može otključati mob na sve mreže?

Za ispod 50kn:

http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

10 godina
neaktivan

Znaci ponavljam drago mi je zbog vas koji nemate problema , nije nikakva frustracija , nikakvo pretjerivanje ... Prije ovoga sam imao m7, xperiu z1 i lumiu 800 ,svaki od njih je imao svojih "bisera" nijedan nije radio savrseno ali stvarno sa g3 imam najvise problema a ponavljam to je trenutno ajmo rec medu top uredajima na trzistu  ... Platio sam taj mobitel iz svojeg depa i normalno da moram bit objektivan prema ocjeni istog  ...  Nazalost ovakav lag i hrpu nekakvih problema nisam imao sa nijedim od navedenih mobitela ... Ne pisem ovo iz nekakvog "hejta" prema ovom mobitelu ili prema Lg-u ... Napisao sam onako kako mislim da je najbolje i najizravnije bez nekakvog okolisanja ... Tema je rasprava oko g3 znaci kolko negativni tolko i pozitivni komentari ... Ja bi bio najsretniji da se vise otkloni ti problemi znam da ce mobitel kad tad zastucat ali da se konstano isti problemi javljaju bez prestanka to je vec glupost i po meni sramota za jednu takvu ozbiljnu firmu i njihov trenutni flagship ... 

13 godina
neaktivan
Chriss kaže...
user3468 kaže...

Za ispod 50kn:

http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

Hvala,

Mob je zaključan na Vip, ja imam bonbon..da li mi treba prvo vip kartica na kojoj funkcionira da ga mogu otključati ili samo stavim bonbon i upišem kod otključavanja kad me zatraži?

15 godina
Skylight435 kaže...

Znaci ponavljam drago mi je zbog vas koji nemate problema , nije nikakva frustracija , nikakvo pretjerivanje ... Prije ovoga sam imao m7, xperiu z1 i lumiu 800 ,svaki od njih je imao svojih "bisera" nijedan nije radio savrseno ali stvarno sa g3 imam najvise problema a ponavljam to je trenutno ajmo rec medu top uredajima na trzistu  ... Platio sam taj mobitel iz svojeg depa i normalno da moram bit objektivan prema ocjeni istog  ...  Nazalost ovakav lag i hrpu nekakvih problema nisam imao sa nijedim od navedenih mobitela ... Ne pisem ovo iz nekakvog "hejta" prema ovom mobitelu ili prema Lg-u ... Napisao sam onako kako mislim da je najbolje i najizravnije bez nekakvog okolisanja ... Tema je rasprava oko g3 znaci kolko negativni tolko i pozitivni komentari ... Ja bi bio najsretniji da se vise otkloni ti problemi znam da ce mobitel kad tad zastucat ali da se konstano isti problemi javljaju bez prestanka to je vec glupost i po meni sramota za jednu takvu ozbiljnu firmu i njihov trenutni flagship ... 

Ok g3 je krs i tocka...nemoras vise pisat litanije...

13 godina
user3468 kaže...

Hvala,

Mob je zaključan na Vip, ja imam bonbon..da li mi treba prvo vip kartica na kojoj funkcionira da ga mogu otključati ili samo stavim bonbon i upišem kod otključavanja kad me zatraži?

Možeš i sa bonbon karticom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 15:18 (Chriss).
13 godina
neaktivan
Hmm zanimljiv je ovaj moj g3
Doceko ja dan da mi ht posalje kod za otkljucavanje, kad ono kod je isti kao sto sam kupio s gore navedenog linka, no u njihovim uputama pise da u mobitel treba stavit sim karticu drugog operatera na kojoj je iskljuceno trazenje pina i da kad se mobitel s tom karticom upali trazit ce unlock kod i uneses i to to, no evo odma problema, ovaj moj kad sam mu stavio vipovu karticu koja nema pin, upali se i ne nudi nista za upisat kod, i tamo di bi trebalo bit naziv mreze pise telefon kodiran i na signalu naravno X.
Posaljem ja njma mail, odgovore da mobitel mora u servis jer je u tom slucaj moju verziju g3 potrebno softwerski otkljucat te da ce bit cijeli vracen na tvornicke.
Jeej glupost ziva i njihovo zakljucavanje.
Stim da cu ja njega poslat u servis i trazit novi uredaj na os ovu nasumicnog gasenja:) a ovog nek si zadrze.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

baterija cini mi se evo da javim dojmove,rucno sam nadogradio na 20 h i mogu rec da je dosta fluidniji,to je to manje vise,skoro kao g2

Zao mi je sto citam gore da nekima ne valja,ali sve su to nijanse u top klubu.ja ga jedino mogu mijenjat kad izade g4 ili iphone 7,prije toga nevjerujem jer ne dobivam nista bolje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ej stari nisam rekao da je krs daleko od toga mobitel ima i svojih prednosti koje mi se svidaju na njemu , display , kamera mi je odlicna , zvucnik je stvarno ok , dizajn mobitela mi je super ... Mobitel ima odlicnu perspektivu samo da se rijese ti problemi i ja sam prvi najsretniji od vas svih ... 

13 godina
Skylight435 kaže...

Ej stari nisam rekao da je krs daleko od toga mobitel ima i svojih prednosti koje mi se svidaju na njemu , display , kamera mi je odlicna , zvucnik je stvarno ok , dizajn mobitela mi je super ... Mobitel ima odlicnu perspektivu samo da se rijese ti problemi i ja sam prvi najsretniji od vas svih ... 

Odi na Z3 ili M8 i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Meni mobitel na 20h doslovno letii....baterija supac

17 godina
LG G3 - rasprava

mene je ugodno iznenadio dobio sam 2.5h SOT-a stim da je sinkroniziran sa satom(sto jede bateriju abnormalno ali to je i za ocekivat)

a bez oko 4h uz mid haevy use , stvarno su se potrudili ! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Kad ce na vip v20h vec vise

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

20h stavio, i za sad sam zadovoljan. Potvrdjujem kolege iznad, najbolji lollipop do sad od lg-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pisalo je negdje u uputama mislim na unlockcode247 da ako ti mobitel ne nudi upisivanje koda, da postoji kod koji uneseš u dialer pa preko servisnog menija uđeš u tu postavku. Ne sjećam se kombinacije, ali tako sam ja svog otključao. Vip, doduše.

13 godina
neaktivan
Ma nema sanse ide 2945#*855# pa otkljucavanje, al kad upisem kod kaze da je neuspjelo.

No rijesio sam, iskemijo sam sam kad od ovi nike koristi a ne salje mi se na servis bas sad.

Uglavnom mobitel je inace brendiran na ht i nosi oznaku MCC 219 i MNC 01, to je onaj dio 219-01 poslje verzije FW, tako da sam ja naso na netu na str. http://www.mcc-mnc.com da je od VIP CRO MCC 219, a MNC 10, to promijenio restarto mobitel i ubavio tomato karticu i vojla dobio signal i sve radi ispravno.

Inace da bi promijenio MCC i MNC treba uc u skriveni meni na mobu, 3845#*855# odabrat settings, otic na version info i odabrat NT CODE polje, tamo ce pisat od koje operatera je trenutno kod mene je bilo upisano 219,01 e tu promjenite ylza kojeg treba operatera u mom slucaju VIP Cro, dakle 219,10 i to je to restart moba i sve radi ko zmaj.

Je da bas nije otkljucan da mozes mjenjat sve kartice koje oces, al bez problema radi na operateru kojeg trebas.

10 godina
neaktivan

Jeste vi sigurni da koristite lg g3 ???

13 godina
neaktivan

Naravno da sam siguran, ali je HT nesto posteno skemijo s zakljucavanjem na svoju mrezu, i trazli da ga dostavim u MESC kako bi ga softverski otkljucali. Kolko sam uspio saznat to su smrdali samo s privim serijama g3 koje su se prodavale u HT.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 19:56 (PC - stručnjak).
15 godina
PC - stručnjak kaže...

Naravno da sam siguran, ali je HT nesto posteno skemijo s zakljucavanjem na svoju mrezu, i trazli da ga dostavim u MESC kako bi ga softverski otkljucali. Kolko sam uspio saznat to su smrdali samo s privim serijama g3 koje su se prodavale u HT.

Kupio sam ga u t-mobile-u prvi tjedan kako je došao kod nas i nisam imal problema sa otključavanjem, otključao ga preko unlockcodea247 ili kak već i sve ok...

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
13 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
PC - stručnjak kaže...

Kupio sam ga u t-mobile-u prvi tjedan kako je došao kod nas i nisam imal problema sa otključavanjem, otključao ga preko unlockcodea247 ili kak već i sve ok...

Ma nemam pojma šta su ovog mog upropastili, al ajde, ugl ima još koji imaju isti problem, al evo riješio sam kako sam gore opiso i sve 5, ubit mobitel se sad ponaša kao da je zaključan na vip, a pošto je meni trebalo za tomato znai sve 5 sve šljaka :D

A i ovo je dobra fora, nisam nigdje uspio nač na netu, pa sam išo logikom stvari jer MCC je Mobile Country Codes, a MNC Mobile Network Codes, pa na G3 iz hr MCC ce bit uvijek 219 jer je to oznaka za HR, dok MCC za HT je 01, VIP 10, a TELE2 02.

I kad mu stavis HR VIP registrira se na VIP s vip sim i to je odlicna fora.

Jbg. malo se vodio logikom i pokusajima pa sta bude.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 22:14 (PC - stručnjak).
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako rješavate problem backupa? G3 nije rootan, a backup preko pc-suita ne radi na Lollipopu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Napravio CSE flash v20h, cini mi se bolje radi, i fora sto su stavili ove dolje virtualne tipke stock od 5.0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Uspješno i brzo sam otključao 2kom G3 iz Vipa preko unlockcode247.

Stavio sam odmah twrp recovery, rootao ga, i stavio novi bumped v20h.  Javim dojmove kad se malo izguštam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Uspješno i brzo sam otključao 2kom G3 iz Vipa preko unlockcode247.

Stavio sam odmah twrp recovery, rootao ga, i stavio novi bumped v20h.  Javim dojmove kad se malo izguštam.

root na looiju jel mozes onda tweker stavit onaj za g3?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice