LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.545
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
LG G3 - rasprava

Evo da se pohvalim kao sto sam i rekao prije tjedan dana da cu se rjesit xperie z3 i opet nazad na moj dobri stari perfektni lg g3.Posto sam imao g3 od 7 mj. A z3 malo vise od tjedan dana pa opetbuzeo novi g3,naravno samo kaci pa da napisem moje iskustvo tih dvaju mobitela.

Displej.Tu g3 definitivno odnosi pobjedu.cist,prekrasan,velik ekran,sve u svemu 5 ali i od z3 je jako dobar,kutevi gledanja bolji od g3 ali nije tako cist ali je stvarno isto vrhunski.

Kvaliteta uredaja.G3 je stvarno super napravljen,nista ne skripi,cvrs je ali tu z3 odnosi pobjedu,jednom rjecju perverzija od moba,savrseno napravljen,osjecaj je takav da ga mogu bacit u zid a da njemu nece nist bit

Softver.Isti procesor,sve isto i tu z3 radi stvarno speglano dok g3 zna stucnut,sve u svemu meni nesmeta ali mi smeta sonijevo trokiranje filmova,bio 2 ili 3gb on trokira dok g3 guta sve

Kamera.Sony jako dobra ali se nemoze mjerit sa g3 isto tako i video

Baterija.Tu z3 rastura, blizu 8 sati sota,pre bolesno,tu g3 jako kaska

ZvukG3 ima stvarno kak zvuk ali pored z3 nema sta trazit,kvaliteta zvuka malo ispod htc m8

Meni osobno je bolje sjeo g3 ali i z3 je vrhunski mob ali g3 trenutacno naj vose nudi,naj kompletniji je barem za mene

tomas
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G3 - rasprava

Z3 u svemu bolji ali ti je ipak bolji g3 :D

11 godina
Kolega moj ti si si nesta zabrijo
tomas
11 godina
LG G3 - rasprava

Kolega ti si sebi izgleda nesta zabrijo

tomas
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Bas ti pase ovaj nadimak na profilu

tomas
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li sam dobro skuzio? Otkljucavate G3 da bi mogli staviti gore "root-ani" ili kako vec to zovete firmware? Jer zakljucani G3 radi samo preko LG PC Suitea ili preko WiFi-a? Ako baljezgam, molim ispravite me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ma ne otkljucavaju po potrebi,a root rom za sada samo preko kk..daklem nema jos root skripte sto me dosta chudi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 10:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
user3468 kaže...

Uspješno i brzo sam otključao 2kom G3 iz Vipa preko unlockcode247.

Stavio sam odmah twrp recovery, rootao ga, i stavio novi bumped v20h.  Javim dojmove kad se malo izguštam.

root na looiju jel mozes onda tweker stavit onaj za g3?

Na koji tweaker misliš, ako na xposed onda to nemože jer ne radi na loliju još..

4mal kaže...

Ma ne otkljucavaju po potrebi,a root rom za sada samo preko kk..daklem nema jos root skripte sto me dosta chudi..

Rootao sam preko kitkata, zatim stavio bumped recovery, instalirao bumped lilipod rom flešanjem iz recoverya.. Tako sam zaobišao zaključani bootloader.

Prelazim sa S5 na G3, na S5 sam imao dobro tweakani stock rom sa custom kernelom... Mogu reć da je G3 možda zericu tromiji u nekim stvarima, međutim vjerujem da bi sa tweakanim romom mogao biti dosta bolji.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li je netko dobio službeni update na v20h?

0 0 hvala 0
13 godina
petra_1122 kaže...

Da li je netko dobio službeni update na v20h?

Nope, bas sam pogledo i nista jos... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imate tu 20h LINK

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
orke kaže...

Imate tu 20h LINK

bomba

dosta jednostavan proces, ne znam zas sam nes vise ocekivao

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
13 godina

Neki su tu na forumu naručili Itian-a ...

http://m.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_55836.html

15 godina
neaktivan
Skylight435 kaže...

Da me nebi krivo shvatili mobitel je na zadnjem updejtu , ima 6 aplikacija dodatnih instalranih, nema cleanera , speed boostera i takvih sranja, memorije slobodno kolko te volja nekih 30-tak pjesma na mobitelu i par slika ... eto da nebi bilo ...

Čemu si išao na zadnji update kad toliko ljudi ovdje priča da ima problema sa njim ? Trebao si ostati na KK dok se ne ispegla Lollipop i gotovo. LG je htio ovdje malo uraniti pa im je lollipop malo lošiji, ali ako češ pravo pa neki jos nisu ni dobili lollipop tako da opet to mozes shvatiti kao plus koji nije obvezan. Ne treba blatiti bilo koji mobitel zbog njegovog softwera, I ja sam odmah odletio na lollipop čim je izašao ali eto zbog problema sam se vratio na KK i to je to.

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Meni je npr 20e Lollipop nadogradnja bila sasvim OK, vidim izašla je i 20h i dosta ju hvale

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
maks0806 kaže...

Nema veze da li je slobodan ili ne, sa dodatnim softverom proizvođaća ili ne, g3 radi loše za svoje specke, a uzmimo u obzir da je zadnji od svih flagshipa izašo i da je g2 brži od njega, ne ide mu to na ruku. Čak i s5 bolje radi od njega. Nije loš mob ali od direktne konkurencije je. Kad vidim da mogu za istu cjenu imati mob koji je puno brži, why not?

G3 svakako ima svojih prednosti, kamera, dizajn, lijep display (iako nije bez mana), lijep UI.. ali ako telefon koji je flagship sa tim speckama trza i zastajkuje, po mom mišljenju to sve pada u vodu

Ovdje ima ljudi koji govore da im G3 ne trza, ja stvarno neznam kako ne vide trzanje i zastajkivanje..pa čim sam mu 20f flashao, prošao čarobnjak za postavljanje, uđem u app drawer i eto ti dilej, zatrza odma

MARKOZD15 kaže...

Meni je npr 20e Lollipop nadogradnja bila sasvim OK, vidim izašla je i 20h i dosta ju hvale

Ja više stvarno ne kužim tvoju priču. Malo ga pljuješ, malo ti je dobar, malo ga prodaješ, pa daj se odluči. Razapinjao si mobitel prije zbog nekog svog lagga neprimjetnog sad ti je 20e dobar, u 20f je opet bio neki lagg kod tebe. Ok shvaćam da svako ima svoje mišljenje, ali ti svoje mjenjaš ko gaće :D

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Mijenjam mobitele jer volim sve i svašta isprobavat, ako nekome ne paše njegov problem, na 20f nadogradnji lagga, na 20e radi solidno i ima lagga tu i tamo, 20h nisam probao

Ja nigdje nisam popljuvao G3 , po meni i dalje najisplativiji mobitel 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

20h je sasvim ok,laga skoro i nema,sve je fluidno

nego dali se isplati mijenjat za samsung s5,znam da je sve to podjednako,ali vrag mi neda mira(imam 32gb model)

0 2 hvala 0
13 godina
Ne isplati ae uopce...
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Niti slučajno, imao sam oba i G3 je klasa za sebe, S5 je ništa posebno

2 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
gogvel kaže...

nego dali se isplati mijenjat za samsung s5,znam da je sve to podjednako,ali vrag mi neda mira(imam 32gb model)

Ja sam imao s5, i sad se prebacio na G3.

Nakon sta sam ugasio animacije na 20h laga uopce nema.. Zasad sam super zadovoljan sa mobitelom i nebi se vracao na S5.

Na s5 sam imao kitkat,  a stavio sam jucer lolipop i uopce mi se ne svida..sve neke kricave oku neugodne boje, kao da je upaljen kids mode :-) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 10:46 (user3468).
15 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Neki su tu na forumu naručili Itian-a ...

http://m.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_55836.html

Osobno sam uzeo bijeli i radi bez greške

16 godina
LG G3 - rasprava

Ja rpeporucam Xiaomi 10400 mAh....Sonyeve baterije 4x2600 unutra, radi perfektno, 21$ sa merimobiles, free shipping atigne za tri tjedna

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo meni stigao 20h OTA pred sat vremena, mob nije kupljen kod operatera, 32gb verzija. Javim dojmove za koji dan, iako mi se na prvu čini nešto brzi. Mada se razmišljam da napravim Factory reset. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
user3468 kaže...
gogvel kaže...

Ja sam imao s5, i sad se prebacio na G3.

Nakon sta sam ugasio animacije na 20h laga uopce nema.. Zasad sam super zadovoljan sa mobitelom i nebi se vracao na S5.

Na s5 sam imao kitkat,  a stavio sam jucer lolipop i uopce mi se ne svida..sve neke kricave oku neugodne boje, kao da je upaljen kids mode :-) 

Ne znam zašto ali mom oku je puno ugodniji ekran kod S5 nego na G3,!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 19:16 (volegradele).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, da li netko zna gdje se može kupiti original quick circle case? Tražim model koji zamjenjuje back cover i podržava wireless charging. Obišao sam većinu dućana koji su prikazani na lg.com/hr i nigdje nemogu naći. Gledao sam i na ekupi i nabava.net i tih par dućana koji imaju izložen case nemaju zalihu i ne znaju kada će biti dostupna. Imam feeling da ću se morati prepustiti ebayu iako to najmanje želim, jer tamo je sve samo ne original.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Ne znam sta su napravili sa 20h, ali mobitel leti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RiBoy kaže...

Evo meni stigao 20h OTA pred sat vremena, mob nije kupljen kod operatera, 32gb verzija. Javim dojmove za koji dan, iako mi se na prvu čini nešto brzi. Mada se razmišljam da napravim Factory reset. 

You lucky bastard. Također mob nije kupljen kod operatera i 32Gb verzija, ali mi ne da nikakav update (ni OTA ni preko LG PC Suite-a) i dalje sam na 20f

13 godina

eo ovako,imam problem s mobitelom i neznam kako ga rješiti,stalno mi se pokazuje da su na mobitel spojene slušalice,a nisu,čak nisam danas ni ukopčavao slušalice,probao sam i cse novi rom ali ništa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice