LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.554
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Čovjek govori o brzini i fluidnosti i u pravu je, G3 bez custom ROM-a ne radi dobro, imam ga i potvrđujem

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava

O čemu ti to. Evo danas se zaj... s G3.,išao isprobavat custom romove - isprobao AN HD 8 i Cloudy G3 2.0...Svi ovo custom romovi bazirani na stocku su isto sranje kao i stock rom. 

Jedini način da mob bude fluidan je da se isključe animacije - već pisao o tome par stranica prije., ovo sve drugo je mlataranje prazne slame.

Meni je osobno G3 s isključenima animacijama ono što tražim i očekujem od moba. 

Sad imam Cloudy G3 2.0 ali mi se čini da ću se vratit na službeni 20F koji je bio odličan po pitanju svega.

Imam mob pol godine i nisam pogriješio što sam ga kupio - svaki novi update je bio sve bolji i bolji i popravio je 99% stvari. Kum mi ima S5 i ne bi ga da mi ga daj đabe.

Jedini mobiteli bazirani na Androidu koji su mi trenutno zapeli za oko su Meizu MX4 Pro i LG Flex 2., svi ostali mobiteli nisu vrijedni spomena.,jer su u rangu s G3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 21:27 (R36).
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Ove godine je LG zezno vise sa softverom nego Samsung....

Od 90 stranica na 55 se prica o tome koji softver manje steka.

Od 90 stranica na 55 stranica pljuje ekipa po G3 koja ga ni nema...

Imam G3, kum ima S5 i G3 je po meni kompletno bolji mob. Fluidnost je na strani G3.

17 godina
LG G3 - rasprava

ja sam na f u 2 dana i bolji je od e po meni ,isto animacije imam iskljucene 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Največa se razlika na f osjeti na bateriji..osjetno je bolja nego na e

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ma ne pada mi na pamet isključiti animacije, ni meni S5 ne sjeda niti bih ga uzeo ponovo (imo sam ga), G3 jednostavno koju god kombinaciju napravim (stock ROM) ne radi dobro, probaj npr ući u dialer i brzo swipe-ati kroz tabove - trznut će, animacije mi trzaju, chat headsi od messengera trzaju, a na Z3 i M8, N5 ni traga tome.. pa čak i G2 duplo bolje radi

Ja sam mobitelom u svakom segmentu prezadovoljan, dakle sve mi je super al performanse nisu na razini kojoj očekujem da flagship radi.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ma ne pada mi na pamet isključiti animacije, ni meni S5 ne sjeda niti bih ga uzeo ponovo (imo sam ga), G3 jednostavno koju god kombinaciju napravim (stock ROM) ne radi dobro, probaj npr ući u dialer i brzo swipe-ati kroz tabove - trznut će, animacije mi trzaju, chat headsi od messengera trzaju, a na Z3 i M8, N5 ni traga tome.. pa čak i G2 duplo bolje radi

Ja sam mobitelom u svakom segmentu prezadovoljan, dakle sve mi je super al performanse nisu na razini kojoj očekujem da flagship radi.

Ajmo reći da samo na tome i trza kada se prvi put ulazi ali kad kontakti rade u pozadini trzanja nema.,ovo sve ostalo je ok.

Jer ima tko od Vas za preporučit koji custom rom??.,jer samo što se nisam vratio na 20F..

Da nadodam.,na 20 E i F puno bolje G3 lovi signal tj mrežu. Prije mi se u kuči konstantno mjenjao signal između 3G, H+,4G kao da mob nije znao na čemu bio kad nisam na WIFI.,a sad uredno lovi 4G.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 22:45 (R36).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da javim da sam uspio vratiti na v10n, znaci mob je savrsenstvo. Nisam ukljucivao art, animacije su na standardu. Cijeli dan sam skidao aplikacije, igrice, wifi hot (4g), lok. usluge ukljucene. Od 11 h ujutro se igram sa njim, rootao. Nisam vidio niti jedan lag. Tek mi je sad baterija pala na 15 posto. Ukupno ako je na punjacu bio 1h. I ono najbitnije, igrao sam stvarno "teske" igre, nisam osjetio ni trnuku zagrijavanja. Eto tko god htio vratiti na v10n, topla preporuka. Hvala svima na pomagnanju za dowgrade, al' je bilo grcenja i svega jer nikada to nisam radio.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
4mal kaže...

Največa se razlika na f osjeti na bateriji..osjetno je bolja nego na e

Ne kuzim kak nema te F verzije na LG PC Suite-u? samo E verzija. :/

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo ja sam isto ponosni vlasnik G3 tamo negdje od Božića. Prešao sam na njega s N5 i mogu reći da mi je G3 "popravio" sve nedostatke koji su me kod N5 smetale. Stvarno sam zadovoljan sa njim, u svim pogledima je bolji osim fuluidnosti koja je ipak nešto bolja na Nexusu i bateriji koja je skoro pa ista. Najviše me ta baterija razočarala, na N5 sam mogao izgurati od 3, do 3 i pol SOT i isto tako mogu na G3. Ne mogu prijeći 3:30 sata nikako. Prvo sam mislio okej novi je mob mora baterija doći na sebe ali nije. Onda sam instalirao lolipop ali stvar mi je jednaka kao na kit-katu. Smanjio sam svjetlinu negdje na 30% (naučio sam na tako malo još od Nexusa pa mi to nije problem), isključio sam lokaciju, onaj lg healt, instalirao Greenify i ništa..

Nisam ga još rootao ni instaliravao nikakve romove, zasitio sam se toga na Nexusu, jednostano ga želim korisiti takvoga kakav je . Mislim ne kažem da je baterija loša, izgura ona jedan dan bez problema, par puta čak i dva dana, ali ne razumijem kako većina uspjeva 4, 4:30 pa čak i 5+ sati izgurati, navodno sve "stock" . Meni je zadnje izbacio 20e, vidim da neki spominju da je na 20f nešto bolja baterija?

EDIT: upravo došao OTA update za 20f, javim kroz par dana da li se baterija stvarno nešto poboljšala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 16:13 (RiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
RiBoy kaže...

Evo ja sam isto ponosni vlasnik G3 tamo negdje od Božića. Prešao sam na njega s N5 i mogu reći da mi je G3 "popravio" sve nedostatke koji su me kod N5 smetale. Stvarno sam zadovoljan sa njim, u svim pogledima je bolji osim fuluidnosti koja je ipak nešto bolja na Nexusu i bateriji koja je skoro pa ista. Najviše me ta baterija razočarala, na N5 sam mogao izgurati od 3, do 3 i pol SOT i isto tako mogu na G3. Ne mogu prijeći 3:30 sata nikako. Prvo sam mislio okej novi je mob mora baterija doći na sebe ali nije. Onda sam instalirao lolipop ali stvar mi je jednaka kao na kit-katu. Smanjio sam svjetlinu negdje na 30% (naučio sam na tako malo još od Nexusa pa mi to nije problem), isključio sam lokaciju, onaj lg healt, instalirao Greenify i ništa..

Nisam ga još rootao ni instaliravao nikakve romove, zasitio sam se toga na Nexusu, jednostano ga želim korisiti takvoga kakav je . Mislim ne kažem da je baterija loša, izgura ona jedan dan bez problema, par puta čak i dva dana, ali ne razumijem kako većina uspjeva 4, 4:30 pa čak i 5+ sati izgurati, navodno sve "stock" . Meni je zadnje izbacio 20e, vidim da neki spominju da je na 20f nešto bolja baterija?

Nema ti smisla Greenify bez roota, jer da on radi bez roota moraš u Accessability uključiti jednu opciju za Greenify što je užasno glupo, uključi pa ćeš vidjeti zašto, ili to ili root.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Definitivno nešto nije u redu, ja sa svim opcijama uključenim natučem minimum 4 ipo sata on screena, imao sam Nexusa 5 prije G3 i razlika u bateriji je ogromna

1 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Evo napokon je dostupan i CyanogenMod 12 OFFICIAL Nightly! [XDA thread] [DOWNLOAD]  

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 13:47 (anarchyST).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

napokon rom koji obecava ! imao sam ga na S3-u zadnji put 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 17:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

Imam mob 4 dana..baterija curi ali bas ono..max 4 i par minuta sot..out of the box je softvare..gdje se iskljucuje taj hralth tj mkne s prvog ekrana i te animacije.v10l ili L je verzija..v10leur xx

Hvala

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 19:19 (mariolla79).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Taj izrez kod antene ti je za Azijsko tržište, tako da je vjerojatno original, ali ne za točno tu verziju moba koju ti imaš. 

Jep..googlao...za korejsko trziste je maska..jel oni tu imaju kao tv antenu...super sam prosao..covjek mi dao za 90 kn..prije toga otvorio i poslikao mi kod da provjerim na spigenu..origigi...sad mi zao kaj nisam kupio bijeli radi maske jel je bijela..nego je zlatni tj meni vise kao sampanj boja..a i ta rupa nije toliko iritantan..opet bolje 90 kn nego 25 $ i 10$ postarine..ja zadovoljan

razorblade
14 godina
LG G3 - rasprava

Pitanje za vas koji imate Tele 2 verziju i stavili ste 20F preko OTA. Da li vam kada upalite uređaj piše "Current version is not available for user, cant find match code"? Također što vam piše pod Software version? Meni V20f-219-02. Mozda je problem sto nije EUR verzija? skidao sam stock verziju preko IMEI-a i dao mi je ovu V20f-219-02. Takoder preko LG Suita sam radio nesto poput restorea i dao mi je V20f-219-02. Ne bi smetalo da mi se ne pojavljuje Current version is not available for user, cant find match code kod paljenja, ne znam kako da vratim na originalnu EUR verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 11:25 (Command Prompt).

0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

Ja cu probati sutra ali cu ici preko suita direktno..pa cemo vidjeti..trenutni mi je 10leurxx

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mjenjanjem FW se ne mijenja taj dio 219 02 itd to je broj koji pokazuje brend operatera ubiti da je mob raden za vip ili tele 2 ili ht. Eur xx je europska verzija koja nije vezana uz operatera.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
LG G3 - rasprava

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Pitanje za vas koji imate Tele 2 verziju i stavili ste 20F preko OTA. Da li vam kada upalite uređaj piše "Current version is not available for user, cant find match code"? Također što vam piše pod Software version? Meni V20f-219-02. Mozda je problem sto nije EUR verzija? skidao sam stock verziju preko IMEI-a i dao mi je ovu V20f-219-02. Takoder preko LG Suita sam radio nesto poput restorea i dao mi je V20f-219-02. Ne bi smetalo da mi se ne pojavljuje Current version is not available for user, cant find match code kod paljenja, ne znam kako da vratim na originalnu EUR verziju.

Moj je kupljen u Tele2 i piše V20f-EUR-XX i nemam nikakvih problema.

"219-01 je oznaka da se radi o HT mobitelu, sta god flasho taj broj ostaje isti" - bar su tako meni ranije u temi rekli za V20a.

Jesi siguran da je mob kupljen u Tele2.

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ljudi, može netko reći par riječi o novoj v20f verziji? kakva je? kako radi? baterija?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

najbolja do sad IMO , baterija traje i traje , fluidnost isto do jaja , meni su u develop. animacije na 1x sve i nea ni jednog trzaja stime da mi je syncan mob stalno sa smartwatchom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ja sam na 20f, OTA update Tele2. Ne vidim nekakvu bitnu razliku naspram ostalih verzija koje sam dosad imao. Sve radi, baterija gura 24h uz više od 4h displaya bez ikakvih problema (osvjetljenje na manual, cca na 50%).

Ja zadovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Preko LG Pc Suite-a mi nudi samo 20e verziju, mob mi je T-Mobile. Kako se radi update preko OTA? Sto je to uopce?

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

OTA je Over The Air ili update putem wifi ili podatkovne mreze.

Dakle u settings, updates system update. Tamo provjeri dali ti nudi novu verziju.

Iako za t mobile jos nije pustena v20f. Cura mi ima t mobile i ona nije dobila update a ja sam ga dobio prije desetak dana (VIP).

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Po nekoj,"narodnoj logici", najviše glasova bi trebao dobiti neki od Samsungovih ili Appleovih uređaja, ali vidim da G3 vodi za debelu marginu. Pa kolko vas je ownera G3 u ovoj temi? Lol

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Akira kaže...

OTA je Over The Air ili update putem wifi ili podatkovne mreze.

Dakle u settings, updates system update. Tamo provjeri dali ti nudi novu verziju.

Iako za t mobile jos nije pustena v20f. Cura mi ima t mobile i ona nije dobila update a ja sam ga dobio prije desetak dana (VIP).

Meni stalno govori da nema nove verzije OSa. Pa sam morao preko LG PC Suitea update na 20e verziju. Znaci najbolje da cekam isto tako za 20f.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da isto pitanje, imam otkljucanu verziju uredaja s v10 softwearom,dobio nekidan  mogucnost nadogradnje na v20e i posto vidim da se dosta ljudi zali ne mislim jos nadogradivat.

I sad bas vidim da su neki ljudi dobili v20f verziju,al da ima problema s rezolucijom ikona i kad je 100% napuni na punjacu svake 2 min se pali ekran.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice