LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.396
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema
zuper kaže...
LP!

Znam da je bilo dosta govora o tome, ali da ne gubim puno vremena tražeći po temi.
Koji je najjednostavniji način otključavanja mobitela? Našao sam preko stranice sim-unlock.net gdje se kupi kod za 9€ i preko skrivenog menija ukuca i otključa mob. Jel to to? Ima negdje jeftinije?

Znam da sam otključavanje svog VIP G2 platio cca 50kn, pa mislim da je cijena ok. Al da me ubiješ ne mogu se sjetiti od koga točno sam kupio taj kod. Moguće da je bilo sa cellunlocker.net

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
zuper kaže...
LP!

Znam da je bilo dosta govora o tome, ali da ne gubim puno vremena tražeći po temi.
Koji je najjednostavniji način otključavanja mobitela? Našao sam preko stranice sim-unlock.net gdje se kupi kod za 9€ i preko skrivenog menija ukuca i otključa mob. Jel to to? Ima negdje jeftinije?

Znam da sam otključavanje svog VIP G2 platio cca 50kn, pa mislim da je cijena ok. Al da me ubiješ ne mogu se sjetiti od koga točno sam kupio taj kod. Moguće da je bilo sa cellunlocker.net

I ja sam uzeo kod na sim-unlock za 9 € i bez problema otkljucao mob.

Pomalo, šegavo i vajka!
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

sta nije po novome da ti operater besplatno može tj mora otkljucati ako ti to zatrazis, naravno to vrijedi samo za pretplatu, ako si na bonove, moras cekati god dana od kupovine

osim ako ti se ne da cekati cca 2 tjedna u odnosu na dan/dva dok dobijes kod

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 23:33 (16OR).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel ko probao najnoviji Cyanogenmod stable? Mislim se stavit custom rom pa moze neko napisat dojmove ,bugove,baterija.. Vidim da vas ima sa Cloudy romom. Zahvaljujem

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel ko probao najnoviji Cyanogenmod stable? Mislim se stavit custom rom pa moze neko napisat dojmove ,bugove,baterija.. Vidim da vas ima sa Cloudy romom. Zahvaljujem

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozzz

Na mobu mogu uhvatit 2g  i na njemu mogu primati i slati pozive i ineternet koristit samo kad je signal skroz pun,a 3g neželi uopće uhvatit ,a na 4g radi sam internet  a pozivi i poruke ne. Pa ako zna neko šta bi moglo biti .

Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 9:57 (xxx22xxx).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xxx22xxx kaže...

pozzz

Na mobu mogu uhvatit 2g ali mogu pricat na mob i zvati sam ako je pun signal 3g nezeli uopce uhvatit a 4g to sam internet radi a pozivi i poruke ne pa ako zna neko sta bi moglo biti

Hvala 

wtf?

Ljudi su izmislili interpunkcijske znakove iz razloga da lakse komuniciraju pismenim putem.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
14 godina
LG G2 tema

Vratio se nakon godinu dana na G2, stock Lolipop, po meni ovo baš nije za hvalit se, vaše mišljenje? Ovaj kernel mi je čudan da guta toliko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imaš skoro dva dana korištenja sa 3 sata upaljenog ekrana, još 16 posto baterije. Meni se čini da je tu sve ok.

17 godina
LG G2 tema

Dal se napokon blizi izlazak 5.1.1 Lollipopa?

I kolko se more traziti i dobiti za 9mj star, perfektno ocuvan bijeli mob sa jos 15mj garancije, silikonskom zastitom i torbicom?

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ibirkic kaže...

Imaš skoro dva dana korištenja sa 3 sata upaljenog ekrana, još 16 posto baterije. Meni se čini da je tu sve ok.

Relativno je ok, ali dosta mi poždere baterije u stand by-u, sjećam se kad sam ga prije imao da mi je preko noći skinio 1-2% uvrh glave, sad to bude 5%.

16 godina
Armor kaže...

Dal se napokon blizi izlazak 5.1.1 Lollipopa?

I kolko se more traziti i dobiti za 9mj star, perfektno ocuvan bijeli mob sa jos 15mj garancije, silikonskom zastitom i torbicom?

Ja sam za isti takav dobio 1500 nedavno

15 godina
blackened_bm kaže...
ibirkic kaže...

Relativno je ok, ali dosta mi poždere baterije u stand by-u, sjećam se kad sam ga prije imao da mi je preko noći skinio 1-2% uvrh glave, sad to bude 5%.

Probaj sa factory resetom ;)

9 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima.

Ima li neko iskustva kod LG G2 F 320 korejski model sa brojem znakova kod pisanja poruka.

Naime sms poruka dok se upisuje od 80znakova je u redu,ali kad dođe do 00 tad se prebacuje automatski u novu ali mms poruku i odbrojava od 80.

Kako u postavkama promjeniti veličinu sms poruke da sadrži 160 znakova

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

E decki, frend mi je poklonio svoju bivsu maskicu. Sad me zanima vase misljenje jel original ili kopija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jozagloza123 kaže...

E decki, frend mi je poklonio svoju bivsu maskicu. Sad me zanima vase misljenje jel original ili kopija.

Ovisi što piše...

14 godina
LG G2 tema

ovih dana mi baterija curi enormno, sve ok i odjednom nešt popapa 40% u roku sat dva i onda se smiri sve i dalje normalna potrošnja (a mob stoji)

koja aplikacija je dobra da vidim kaj papa naglo bateriju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 10:33 (rapajic_st).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Nema onog sa druge

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jozagloza123 kaže...

Nema onog sa druge

Onda je vjerojatno fake, ali bome mi izgleda ko prava stvar ovako na slici.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
LG G2 tema

Kolege.... G2.... ima užasno slabu vibru, jedva da se i osjeti kad je mobitel u džepu. 

U postavkama je jačina vibracije na maksimumu.... ima lijeka ili?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Lijep pozdrav. Prilikom instaliranja dorimanx kernela nisam instalirao recovery (cloudy g2 3.3). Ne mogu ukljuciti mobitel te mi pise security error (brickan je). Pokusao sam ga vratiti ali mi bas ne ide. Moze li mi netko pomoci?

0 0 hvala 0
11 godina
Mozes probati sa Lg tools koji bi ti trebao vratiti original rom.
Pomalo, šegavo i vajka!
13 godina
teo7654 kaže...

Lijep pozdrav. Prilikom instaliranja dorimanx kernela nisam instalirao recovery (cloudy g2 3.3). Ne mogu ukljuciti mobitel te mi pise security error (brickan je). Pokusao sam ga vratiti ali mi bas ne ide. Moze li mi netko pomoci?

Mozes li ovo malo bolje objasniti ?

Prilikom instaliranja dorimanx kernela (znaci imas i android i recovery), nisi instalirao recovery (otkud ti cloudy 3.3 ? )

Probaj uci u recovery jer kernel (dorimanx --- kojeg si vjerojatno krivog skinuo) ti nece blokirati bootanje u recovery, download mode, samo bootanje u android.

Volume down + power, pricekaj lg logo, pusti naaaaaakratko, nastavi drzati...potvrdi 2put na YES ili sta vec pise..

prebaci pravi d802 kernel, dorimanx ili drugi i flash.

Ili

drzis volume up, spojis na pc (bez power tipke), skines lg flash tool 2014, kdz i flashas. Ili lf support tool.

ja
11 godina
LG G2 tema

Trebao bih kameru za Lg G2. Zna li netko gdje je kupiti?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Isao sam napravit update mobitela na lollipop i ostao je u fastboot modu . Jel ima netko iz osijeka da mi to moze sredit do 100 kuna  ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Isao sam napravit update mobitela na lollipop i ostao je u fastboot modu . Jel ima netko iz osijeka da mi to moze sredit do 100 kuna  ??? 

:) sutra sam u Osijeku

Jel imas kdz fajl i flash tool 2014 ?

ja
16 godina
LG G2 tema

pozz, zanima me di je najjeftinije zamijenit digitizer (puklo mi je staklo i prikazuje sliku normalno ali touch ne radi gornja polovica ekrana)
sam sam mijenjao na samsungu to vec pa ne vjerujem da ce bit problem i to ali neznam od kuda mi je najjeftinije narucit

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...
Rucipe kaže...

odnjeo sam u g zonu , kaze tip da je download mode mrtav i da ce probat spasit ga , jel mi mozes objasnit sta to znaci ? 

13 godina
Rucipe kaže...
bender_007 kaže...
Rucipe kaže...

odnjeo sam u g zonu , kaze tip da je download mode mrtav i da ce probat spasit ga , jel mi mozes objasnit sta to znaci ? 

Lik ce pogledati na xda i naci ce moju skriptu za vracanje download moda koju bi ti besplatno dao (naravno..) i naplatiti ti. Zatim ce dici android i jos vise ti naplatiti.

gzona :), smijurija g zona :)

Ima i medju mojim ranijim postovima.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 16:59 (bender_007).
15 godina
LG G2 tema

trebam pomoc, moram flashati original firmware ali download mode mu ovako izgleda i ne mrda s toga, ima neki tutorijal na youtubu kako flashati sa lg flashtoolom tot file ali nece mi ga uopce nac u device manageru da namjestim port na com41, neznam sta da radim vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice