LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.886
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: LG G2 tema
Puni do 100%, koristi ga dok ne dodje do 5%, pa onda neprekidno puni do 100%, najucinkovitije, meni pomaze

Ako imas rootan mob, iskoristi 'battery calibration' sa google playauz ovo gore
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
neaktivan

Kod G2 sam primijetio još nešto - da ga valja puniti još 20-30 minuta nakon što dostigne 100% na punjaču. Nakon toga početnih 100% traje puno dulje... I naravno, barem jedanput u mjesec dana ga isprazniti do kraja, na nulu, i pokrenuti punjenje uz battery calibration do100%.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan

Evo meni upravo držal na 100% nekih 1:50h, sot otprilike 20min + wifi. :D Full čudno.

13 godina
neaktivan
Upravo pisem ovaj post sa g2..da ne filozofiram puno jako sam zadovoljan...ma cudo jedno...ne zalim ni kune
juka
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Upravo pisem ovaj post sa g2..da ne filozofiram puno jako sam zadovoljan...ma cudo jedno...ne zalim ni kune

Jest, G2 im je pun pogodak, najbolji smart kojeg su do sada napravili. Bez problema se nosi čak i sa novim, ovogodišnjim flagshipovima a pritom je od njih jeftiniji za čak 250 €!

Gledajući realno, HTC One (M8) baš ni po čemu nije bolji od njega (jedino je stvar ukusa - metal jest možda ljepši ali se i brže haba), a S5 i pogotovo Sony serije Z su odavno izašli iz okvira smartova i pripadaju zapravo kategoriji glomaznih phableta. G2 je za moj ukus savršen - pogotovo dimenzije. Volim kada mogu držati i raditi jednom rukom, a G2 je taman tu na granici. Osim toga, ima odličnu autonomiju (i do 5 sati upaljenog ekrana na 90% svjetline), vrlo solidan ekran 5.2", fotografije sasvim zadovoljavajuće, brz hardver, odličan zvuk u slušalicama ali i pri razgovoru - znam da se ponavljam, ali nije mi žao ponovno napisati da sam s ovim mobitelom zadovoljan kao rijetko kad do sada, a promijenio sam ih popriličan broj u zadnje 2 godine. Inače, u dobrom sjećanju su mi još i Arc S, Xperia P i Htc One X... ali to je tema za neku drugu temu... 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
LG G2 tema

A pogledaj: dimenzije s5 vs lg || i usporedi dimenzije ekrana. G2 ima najveci ekran :))(tj..n3 ali je i ohohooo)

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

A pogledaj: dimenzije s5 vs lg || i usporedi dimenzije ekrana. G2 ima najveci ekran :))(tj..n3 ali je i ohohooo)

Da, o tome govorim. Samsung se u stvari orijentirao na Sonya, tj. njihov Z1/2 vidi kao izravnog konkurenta, a ne LG. Zato su i povećali dimenzije novog Galaxya te mu dodali vodonepropusnost. To je ono prvo što me odbilo od S5 - dimenzije, potom cijena (6000kn, ne pada mi na pamet) a zatim i objektivno ružan, monoton dizajn. Svaka čast na izvanrednom ekranu, ali ne vrijedi toliko novca. Pa čak i da je jeftiniji, ne bih ga kupio, upravo zbog (za mene) prevelikih dimenzija. Zato sam odabrao G2 (umjesto Htc-a M8, Sonya Z1 i S5). 

17 godina
odjavljen
LG G2 tema

LG je ove godine s LG G2 i Nexus 5 uso u prvu ligu i definitivno je pobjednik godine ako usporedjujemo s proslom.

Ama bas nista ne nude bolje 300€ skuplji konkurenti.

http://isvijet.com.hr

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Meni se također gasi na 2%..tj. prođe 30sec pa se ugasi..nije cudno nista...a kad mi je na 100% drzi mi tih 100% nekad i 30min SOT-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da se nadovezem...sve mi pase, jedino sam nasao jednu *manu* tj na auto brighnesst preslabo svjetlo u mraku,,,mozda je to samo meni ali na 30 posto mi ne savrseno za potpuni mrak
juka
13 godina
neaktivan
Da se nadovezem...sve mi pase, jedino sam nasao jednu *manu* tj na auto brighnesst preslabo svjetlo u mraku,,,mozda je to samo meni ali na 30 posto mi je savrseno za potpuni mrak
juka
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Da se nadovezem...sve mi pase, jedino sam nasao jednu *manu* tj na auto brighnesst preslabo svjetlo u mraku,,,mozda je to samo meni ali na 30 posto mi ne savrseno za potpuni mrak

Jest, to mu je mana - ekran mu jest nešto slabijeg osvjetljenja, a auto mu baš i ne funkcionira najbolje. No, ja ga držim na manual, kod kuće na nekih 70-80% a vani na 100%. 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo malo trivijalnih stvari....pretpostavljam da svi znate da G2 ima raspored ikona 5x5, i sad mi je palo na pamet da nisam vidio ni jedan drugi mob s tim rasporedom, svi maju 5x4....pa ak netko zna....pišite...

0 0 hvala 0
13 godina

Kod ikona stisneš "postavke" pa "prikazivanje veće veličine ikona"

Luc
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mogu reći da sam ja zadovoljan sa svjetlinom. Sviđa mi se što ovako spusti nisko po noći, jer draži oči niti išta. A što se tiče automatskog osvijetljenja po meni radi dobro bez ikakvih problema, ja zadovoljan.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel dobio tko na Tele2 update s knock codeom?

0 0 hvala 0
15 godina
Danyel kaže...

Jest, G2 im je pun pogodak, najbolji smart kojeg su do sada napravili. Bez problema se nosi čak i sa novim, ovogodišnjim flagshipovima a pritom je od njih jeftiniji za čak 250 €!

Gledajući realno, HTC One (M8) baš ni po čemu nije bolji od njega (jedino je stvar ukusa - metal jest možda ljepši ali se i brže haba), a S5 i pogotovo Sony serije Z su odavno izašli iz okvira smartova i pripadaju zapravo kategoriji glomaznih phableta. G2 je za moj ukus savršen - pogotovo dimenzije. Volim kada mogu držati i raditi jednom rukom, a G2 je taman tu na granici. Osim toga, ima odličnu autonomiju (i do 5 sati upaljenog ekrana na 90% svjetline), vrlo solidan ekran 5.2", fotografije sasvim zadovoljavajuće, brz hardver, odličan zvuk u slušalicama ali i pri razgovoru - znam da se ponavljam, ali nije mi žao ponovno napisati da sam s ovim mobitelom zadovoljan kao rijetko kad do sada, a promijenio sam ih popriličan broj u zadnje 2 godine. Inače, u dobrom sjećanju su mi još i Arc S, Xperia P i Htc One X... ali to je tema za neku drugu temu... 

Imam ti kod kuce Xperiu Z i G2 te ti mogu reci da Xperia Z nije ni blizu dimenzija phableta (makar G2 mi je daleko bolji uredaj).

Ako hoces mogu postati fotografije od G2 i Z jedan pored drugoga pa da dobijes realnu sliku velicine, a Z je uistinu malo veci, ni blizu kategorije "glomaznih phableta".

Jos samo jedna sitnica, imao sam Arc S oko dvije godine kod kuce i to je jedan od najvecih failova od Sony-a (tko god da je imao taj uredaj zna za problem s malom kolicinom memorije za pohranu aplikacija...pa cak i kada sve maknes na SD sto mozes i dalje se znalo desit da si svaki drugi update ne mozes instalirati).

Dvije godine sam se hebao s tim uredajem i bio sam poprilicno sretan cim sam ga frknio dalje.

U isto vrijeme sam imao i Samsung I9001 S+ koji je bio duplo jeftiniji, a radio je bez greske i puno brze te fluidnije od duplo skupljeg smeca zvanog Arc S.

Ovaj G2 ne mjenjam tako skoro, ali nesto sam upikirao fotografije od G3 i svida mi se poprilicno pa bi mozda to mogao biti moj iduci uredaj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sinoc sam stavio root. Pobrisao bloatware aplikacije. Stavio si malo manje navigacijske tipke. Koliku vi velicinu koristite navigacijskih tipki ja sam stavio 40

Jel potreban ovaj upravitelj zadataka ? Vidim da je unutra postavljeno da svakih 12 sati ocisti memoriju.

Sto je jos korisno napraviti nakon roota u xposedu ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 12:49 (Marko5552).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Korištenje baterije :

Bluetooh - 71% 

Ekran 13% - SOT s baterijom na 47% - 3.49min - što mi je odlično.

Vrijeme mirovanja 2%

Sustav Android 2%

Telefon u stanju mirovanja 2%

A ovo sve ostalo nije aktivirano...I sad mi baterija traje odlično...

A kad mi je

Bluetooth - 4%, Ekran 40% i ovo sve ostalo + dodatno upaljeno, onda mi je SOT s baterijom na 10% - 3.58min

Ispada da mi je bolja baterija s upaljenim bluetooth-om!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
R36 kaže...

Korištenje baterije :

Bluetooh - 71% 

Ekran 13% - SOT s baterijom na 47% - 3.49min - što mi je odlično.

Vrijeme mirovanja 2%

Sustav Android 2%

Telefon u stanju mirovanja 2%

A ovo sve ostalo nije aktivirano...I sad mi baterija traje odlično...

A kad mi je

Bluetooth - 4%, Ekran 40% i ovo sve ostalo + dodatno upaljeno, onda mi je SOT s baterijom na 10% - 3.58min

Ispada da mi je bolja baterija s upaljenim bluetooth-om!!

Auto manje trosi benzine s upaljenom klimom.

http://isvijet.com.hr
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Danyel kaže...

Ma, govorio sam o mom osobnom dojmu - meni je i ovaj G2 na samoj granici što se tiče dimenzija, a nemam baš malu šapu. Z1/2 su ipak znatno veći od ovoga (za moj ukus), isprobao sam Z1 i stvarno me ne zanima - meni je prevelik i sve što ne mogu normalno koristiti jednom rukom smatram phabletom. 

Što se tiče Sony Arc S, za mene nije bio smeće, pogotovo jer sam ga nabavio potpuno novog vrlo jeftino na njuškalu (oko 900kn, i to prije 1,5 godine). Imao je vrlo dobar ekran 4.3" (za moj ukus - odličan), solidnu 8Mpx kameru i uz malo dorade (custom rom i kernel) radio je sve sasvim zadovoljavajuće. Pogotovo mi se svidio njegov neobični dizajn i zato mi je ostao u dobrom sjećanju.

Za G3 ne znam - pročitao sam da će biti veći i teži od ovog, što me automatski odbija... Ako bude tako, ja i ovaj G2 bit ćemo jako dugo prijatelji... {#}

14 godina
odjavljen
Meni nebi smetalo da mi je mob 6", to mi je stvar navike i za par dana bi se totalno navikao
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Meni nebi smetalo da mi je mob 6", to mi je stvar navike i za par dana bi se totalno navikao

Pa i imaš ih, koliko hoćeš (npr. Mega, Note, i more kineza, itd.), samo što to nisu mobiteli već phableti i tableti... Što se mene tiče, nemam ništa protiv ako netko želi tegliti za sobom i držati na uhu televizor. Za mene je ovaj G2 granica funkcionalnosti.

14 godina
odjavljen
Nije to televizor, samo stvar ukusa

A meni treba phablet sa IPx7/8 certifikatom i sto boljim kamerom, kad ga bude bilo odmah ga uzimam
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan

Evo nakon svega baterija mi je trajala 5:01min - ostalo je još 10% baterije.

16 godina
neaktivan
R36 kaže...

Evo nakon svega baterija mi je trajala 5:01min - ostalo je još 10% baterije.

Da, baterija im traje dugo, jučer sam i ja probio 5 sati ekrana, doduše ostalo mi 3%. Žena gledala seriju na njemu sat vremena pri 100% svjetline, a potrošio samo 4-5% - fenomenalno {#}

15 godina
LG G2 tema

Kod mene je granica nekih 6" za smartphone i rado bi udomio nesto takvo, ali s autonomijom i baterijom kao na G2.

Za sada jos nisam nasao nista slicno pa mi je G2 daleko najbolji uredaj za sada.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pogledaj si LG G Pro 2, ima dobru bateriju i nesto bolju kameru nego na G2, te odlican 4k video
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

za koliko se moze nabaviti polovni lg g2 16gb?

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Oko 2200Kn
*Sony Xperia Z1 Compact*
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice