Windows 7 beta 1 u opticaju

poruka: 110
|
čitano: 25.379
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 beta 1 u opticaju".
17 godina
protjeran
RE: Windows 7 beta 1 u opticaju
Tresla se brda, kad ono mali 7 od tate xp i mame na stereoidima viste. Nadat se da potomak nece bit retardiran kao mama.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Korky kaže...
Bit će da ti ne znaš čitati ili je možda čitanje sa razumijevanjem previše za tebe. Eto, da se citiram...

"Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći." - pod tim mislim, instaliranje Aera, ali da ipak mogu instalirati ostatak.

Jasnije? 
Al gle, to što ti želiš je besmisleno, jer os mora napredovati u dizajnu grafičkog sučelja...ne smije se ni tu zaostajati.
  OK, razumijem, ti bi to rado preskočio, al svako bi preskočio ono što se njemu ne sviđa. Zato služe opcije da možeš birati... (jedino što gubiš je nešto MB na hdd-u)
  Sigurno i drugim ljudima na Visti nešto smeta...i sad kad bi microsoft uvažio  sve primjedbe,  od OS-a ništa nebi ni ostalo. Nekima se Aero sviđa pa ga žele koristiti...
To je i meni bilo na vrhu liste problema sa Vistom... previše smeća se instalira i onda zauzima 15GB na disku. Ne želim disejblat aero, želim da se niti ne instalira (zato je Server 2008 bio savršen za mene - to i radi oko 20% brže)
Ako je Vista napredovanje u smjeru sučelja onda ne znam sa kime su se konzultirali? djecom u vrtiću? i koji je k***c sa "search"  na svakom mogućem djelu prozora i menija??

Samo da oni u Win7 malo sve skupa ubrzaju (jer je kopiranje fajlova još puuuno sporije nego u XP-u, alo Server2008 to rješava), smanje veličinu samog OS-a i malo bolje organiziraju to sučelje (npr. mrežne postavke, jer su u visti jednostavno katastrofalne)

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Korky kaže...
Core2Duo2 kaže...
        Neznaš staviti classic temu?   il je i to za tebe previše?
Bit će da ti ne znaš čitati ili je možda čitanje sa razumijevanjem previše za tebe. Eto, da se citiram...

"Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći." - pod tim mislim, instaliranje Aera, ali da ipak mogu instalirati ostatak.

Jasnije? 
Al gle, to što ti želiš je besmisleno, jer os mora napredovati u dizajnu grafičkog sučelja...ne smije se ni tu zaostajati.
  OK, razumijem, ti bi to rado preskočio, al svako bi preskočio ono što se njemu ne sviđa. Zato služe opcije da možeš birati... (jedino što gubiš je nešto MB na hdd-u)
  Sigurno i drugim ljudima na Visti nešto smeta...i sad kad bi microsoft uvažio  sve primjedbe,  od OS-a ništa nebi ni ostalo. Nekima se Aero sviđa pa ga žele koristiti...
Svrha OS-a je da omogući pokretanje hardvera i što stabilnije korištenje sustava. Vizualni izgled sučelja za krajnjeg korisnika uopće ne bi trebao imati previše veze s baznom verzijom OS-a. On može biti u zasebnoj aplikaciji, zajedno s ostalim aplikativnim softverom, tako da ga korisnik može prilagođavati vlastitom ukusu.
17 godina

Zasto nitko ne stavi screenshot u kojem se koristi Aero sucelje - dakle, sjene oko prozora, prozirnost....

Nije valjda da nema toga u Sedmici?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima Šime, ima! Isto je kao kod Viste + više boja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 1:51 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
Core2Duo2 kaže...
  Dobra ti je ova fora. :) Meni to šarenilo ne liči na napredak. Al' oke, ima vas svakakvih.
16 godina
neaktivan
Lightning kaže...
Ne želim disejblat aero, želim da se niti ne instalira (zato je Server 2008 bio savršen za mene - to i radi oko 20% brže)
 Server 2008 ima instaliran Aero, samo treba uključiti "desktop experience" i servis za teme.
17 godina

Što se mene tiće ja sam isprobao Windows 7 Beta i nemam ništ drugo nego samo pozitivna mišljenja.

1. Win 7 je brži od Viste

2. bolje koristi resurse

3. bolja podrška za hardver

4. sučelje mi je bolje nego kod Viste

5. novi boot sistem

Nemam što reći nego da je bolji nego Vista.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Što se mene tiće ja sam isprobao Windows 7 Beta i nemam ništ drugo nego samo pozitivna mišljenja.

Si probal kaj igrati? Kak tu stvari stoje? Koje codece koristi,da li od Viste?
17 godina

Ovako što se igara tiće meni najvažnije rade.

Jedino me punkbuster izbacuje na COD4.

Znači meni rade:

1. WOW

2. UT 3

3. NFS MW

4. Oblivion

5. RA 3

Ma da ne duljim dalje pa sve igre samo da punkbuster ne izbacuje 131132 i kick bilo bi još bolje.

EDIT: E da za kodeke - skini najnoviji K-lite + Mv2player - i to je to.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 6:12 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Laptop MSI 667 Mega Book Celeron M 1,8  1GB 667MHz, integr. Intel extreme 256MB, 120 GB, 15,4 w/s...

Evo i ja sam je konačno isprobao Windows 7 , mogu reći sve najbolje. Na navedenoj konfiguraciji W7 radi jako dobro,stim da se mora uzeti u obzir da se još uvijek radi o Beti. Kod navedene instalacije W7 napravio je amabašsve što se tiće instalacije, jedino sam morao ručno ubaciti Vistine drivere od wireles kartice. Cijela procedura trajala je cca 27minuta. Što se tiće drgif softwera sve što radi na Visti radi na Sedmici.

0 0 hvala 0
17 godina
Lightning kaže...
To je i meni bilo na vrhu liste problema sa Vistom... previše smeća se instalira i onda zauzima 15GB na disku. Ne želim disejblat aero, želim da se niti ne instalira (zato je Server 2008 bio savršen za mene - to i radi oko 20% brže)
Ako je Vista napredovanje u smjeru sučelja onda ne znam sa kime su se konzultirali? djecom u vrtiću? i koji je k***c sa "search"  na svakom mogućem djelu prozora i menija??

Samo da oni u Win7 malo sve skupa ubrzaju (jer je kopiranje fajlova još puuuno sporije nego u XP-u, alo Server2008 to rješava), smanje veličinu samog OS-a i malo bolje organiziraju to sučelje (npr. mrežne postavke, jer su u visti jednostavno katastrofalne)

Search na "svakom mogućem dijelu prozora i menija" je odličan feature. Pogotovo za enterprise korisnike koji barataju s gro dokumenata. Ne mogu se ti dokumenti toliko dobor organizirati da ti ne treba search.

Još da naprave bolje postavljanje labelsa uz dokumente bilo bi mrak :)
17 godina
neaktivan

kako je djeci malo dovoljno da se igraju. aero tu, search tamo i ovčice plešu. a što ja to dobivam novo sa prelaskom na novi OS i maltretiranjem oko instalacije i podešavanja novog OS. Za razliku od većine ovdje (kako se čini), ja XP instaliram samo kad kupim novo računalo, i tako zadnjih 8 godina. Nikad ga ne reinstaliram, dakle teza o nekoj sigurnosti i "stabilnosti" me ne zanima.

Da je MS ispoštovao obećano u unaprijedio FS, imao bi o čemu razmišljati. A ovako mi pokušavaju uvaliti šljokice koje moj Quad pretvore u Celeron. Malo sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upgradeao 6956 verziju 7ice na 7000 (beta1), sve prošlo ok. Aplikacije rade normalno (PS CS3, VS2008, SQL2005, Expression, KLite codec pack)

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa što se onda prijatelju moj uopće upuštaš u rasparavu?Ti ostani i na 98 ako hoćeš,mi ovdje raspravljamo o novim windowsima.Kada isprobaš onda komentiraj da li valjaju ili ne.

17 godina

Normalno da rade svi programi, pa Windows 7 nema toliko radikalne izmene kao Vista.

U osnovi je doteranija Vista, to je rekao i sam Microsoft, da su driveri sa Viste kompatibilni sa Win7

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

a kaj je sa novim "datotečnim sustavom"
koji je trebao zamjeniti sad već satari NTFS ???

Najbolji je Fat32 Smijeh

-Šalu na stranu - imam blagi osjećaj da će Win7 biti prava revolucija - biti će puni korisnih opcija kao vista(ko go kaže da vista nema opcija očito ih nikad nije pokušao ili ih nije uspio iskoristiti) - ja trenutno koristim Vistu Ultimate,a glavna stvar koja me privukla je zanimljivo sučelje - je da sam mogo koristit GlaSS2k i transformatore vake nake,al ja sam osobno želio imati najnoviji OS jer se sjećam kako je bilo kad sam 2004(imo sam nešto više od 10 godina) sa Win95 prešo na XP - odševljenje - za to vrijeme donekle napredan dizajn - a kada je vista izašla nisam želio čekati ni trena - odmah sam se zaputio na www.iso***t.com i downalodo Vistu Ultimate - početni dojam je bio Wow efekt zbog sučelja i svega tako modernog i dotjeranog - a i novih mogućnosti tipa Flip 3D itd...(Personalization mi se isto jako svidio).No back on topic - takodjer mislim da ce Win7 bit dobri jer c e biti brzi i na strojevima poput mojega (C2D 2.00GhZ 2GB Ram 8600GT Superclocked) raditi sasvim dobro - jedva čekam prvu ne beta verziju
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 9:59 (Zippo).
17 godina
neaktivan
funat kaže...

kako je djeci malo dovoljno da se igraju. aero tu, search tamo i ovčice plešu. a što ja to dobivam novo sa prelaskom na novi OS i maltretiranjem oko instalacije i podešavanja novog OS. Za razliku od većine ovdje (kako se čini), ja XP instaliram samo kad kupim novo računalo, i tako zadnjih 8 godina. Nikad ga ne reinstaliram, dakle teza o nekoj sigurnosti i "stabilnosti" me ne zanima.

Da je MS ispoštovao obećano u unaprijedio FS, imao bi o čemu razmišljati. A ovako mi pokušavaju uvaliti šljokice koje moj Quad pretvore u Celeron. Malo sutra.

Ha čuj, nisi ti kriv..   ne mogu svi biti entuzijasti i zanimati se za OS, čistiti registry i raditi povremene reinstall-ove radi održavanja 'čistog' sustava. Ako to jednostavno nije za tebe - nije. XP su solidni Windowsi za sve korisnike koji ne žele previše čeprkati po svom kompu i ne zanimaju ih nove stvari (dx10, enhanced security i sl.). Zašto da se jadan mučiš sa reinstalacijom ako ne želiš (ili ne možeš).
Teza o stabilnosti i sigurnosti te ne zanima hmmmm...    ok, to bi trebalo nešto reči o tvom odnosu prema tvom OSu Smijeh
Vista pretvara tvoj Quad u Celeron - ova ti je dobra! Namigiva   

Savjet - ostani na XPu i niti ne pomišljaj o nadogradnji - za tebe bi to očito bio preveliki zalogaj hehe..   (a očigledno ti ni ne treba).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Inace na Win 7 ima problema sa Virtual CD softverima. Probano. Nisam uspio naci neki koji radi pod Win 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svrha OS-a je da omogući pokretanje hardvera i što stabilnije korištenje sustava. Vizualni izgled sučelja za krajnjeg korisnika uopće ne bi trebao imati previše veze s baznom verzijom OS-a. On može biti u zasebnoj aplikaciji, zajedno s ostalim aplikativnim softverom, tako da ga korisnik može prilagođavati vlastitom ukusu.

Bravo. Dokaz za to je Windows 2008. Klasicno sucelje, super brzina i stabilnost. Ako se OS meri po sucelju, onda bi u Windows 2008 ukljucili Desktop teme po defaultu. Ali kao i kod ljudi, niko nece ruznu zensku, pa koliko bila ona dobra u dusi, svako bi voleo neku ljepu, po mogucnosti sa AERO efektima. 
16 godina
funat kaže...

kako je djeci malo dovoljno da se igraju. aero tu, search tamo i ovčice plešu.

Ma pusti ih brate, šta se sekiraš. :p Neka se djeca igraju sa vodenim bojicama i tako to.
17 godina
neaktivan

A evo probao. Pa, mada ovo govorim onim opreznim tonom, impresioniran sam. Čak i ovako u beti su brži nego Vista, možda i moj ogoljeni Xp, a izgledaju za 2 klase bolje. Ali ono što mi se najviše sviđa je funkcionalnost, zbilja ogromna količina onih malih poboljšanja koja korisniku puno znače. I začudo, većina se za sada ne spominje u medijskim kampanjama, za razliku od Viste kojoj se hvalila i širina sidebara. Ja sam se poprilično navikao na Linux, tako da mi je drago da je napokon preuzeto puno dobrog od njega (bilo je i u Visti, ali je strateški skriveno), i netko se NAPOKON sjetio stavit bilo kakvu implementaciju virtualnih foldera. Donekle normaliziran UAC, kolekcija ključeva, itd. Sve u svemu, izgleda da bi moglo nešto bit od ovoga, ostavit ču ga 10tak dana kao OS da vidim kako diše. Ako se ne sruši mogao bi se convertat Smijeh (ipak mi dobro dođe ta dodatna brzina na starijem laptopu)

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina

Ma radi virtual drive clone još i na prebeta verzijama,provjereno.

17 godina
protjeran

Windows 7 nije ništa drugo nego dorađena i optimizirana Vista SP1.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nadam se da će što prije izaći u sljedećoj godini. To će očito biti uspješna godina

za Microsoft kad je već beta verzija pokrenula toliku lavinu novosti i zanimanja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tako je. Bitna je efikasnost a ne izgled!! A vjerujem da ce na zadnjoj beti biti potpuno drugi interfejs ;)

0 0 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...
syncmaster245b kaže...

Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???

Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?

Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?

Logika ti je za 5!

Logika je sasvim na mjestu ;)
I na ovom forumu se dalo iscitati kako je Vista najstabilniji OS. I sada par mjeseci kasnije kaze se da je W7 jos stabilniji? Kako ? Zasto? Na osnovu cega? Da li ljudi uopce znaju sto znaci pojam "Stabilnost"? To sto je netko odigrao 3 nivoa na COD-u ili Crysisu bez problema ne znaci nista, osim sto govori dosta o tvorcu jedne takve tvrdnje.

Za izjaviti da je komad softvera stabilan treba proci jedan odredjeni vremenski period u kojem se softver aktivno testira (od razlicitih konfiguracija, suzivota sa drugim aplikacijama, vrste primjene.......). Ako govorimo o Windowsima to je prakticki nemoguce odraditi u laboratorijskim uvjetima zbog ogromne korisnicke baze, kao i izuzetno sirokog spektra hardvera na kojima Windowsi rade. Dakle svi korisnici su pokusni kunici, odnosno Microsoftovi najomiljeniji tzv. "early adoptersi" odradjuju posao beta testera, samo bez naknade.

Izvaliti tvrdnju da je nesto stabilno gdje se trenutna korisnicka baza mjeri u promilima je u najmanju ruku neodgovorno ili je jednostavno odraz pogleda na zivot definiranog nedostatkom broja godina.
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
funat kaže...

kako je djeci malo dovoljno da se igraju. aero tu, search tamo i ovčice plešu.

Ma pusti ih brate, šta se sekiraš. :p Neka se djeca igraju sa vodenim bojicama i tako to.
 Evo situacija: npr. Ja na kompu imam Vistu i u jednom folderu 15000 fileova, a ti isto imaš u jednom folderu 15000 fileova... I sad ja samo otvorim taj folder i u search upišem kaj mi treba, dok bi ti to očajno dugo tražio ili bi se trebao vratiti na obaj obični search pa onda tražiti po kojem području da tražiš određeni file... Dok ja to jednostavno riješim upisivanjem gore u search...u bilo koji folder da dođem.

I je li to za djecu?  Ne, meni je dječja vaša tvrdoglavost dok to tražite, a ja u folderu u sekundi pronalazim.
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 11:50 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
vjeko kaže...
syncmaster245b kaže...

Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???

Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?

Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?

Logika ti je za 5!

Logika je sasvim na mjestu ;)
I na ovom forumu se dalo iscitati kako je Vista najstabilniji OS. I sada par mjeseci kasnije kaze se da je W7 jos stabilniji? Kako ? Zasto? Na osnovu cega? Da li ljudi uopce znaju sto znaci pojam "Stabilnost"? To sto je netko odigrao 3 nivoa na COD-u ili Crysisu bez problema ne znaci nista, osim sto govori dosta o tvorcu jedne takve tvrdnje.

Za izjaviti da je komad softvera stabilan treba proci jedan odredjeni vremenski period u kojem se softver aktivno testira (od razlicitih konfiguracija, suzivota sa drugim aplikacijama, vrste primjene.......). Ako govorimo o Windowsima to je prakticki nemoguce odraditi u laboratorijskim uvjetima zbog ogromne korisnicke baze, kao i izuzetno sirokog spektra hardvera na kojima Windowsi rade. Dakle svi korisnici su pokusni kunici, odnosno Microsoftovi najomiljeniji tzv. "early adoptersi" odradjuju posao beta testera, samo bez naknade.

Izvaliti tvrdnju da je nesto stabilno gdje se trenutna korisnicka baza mjeri u promilima je u najmanju ruku neodgovorno ili je jednostavno odraz pogleda na zivot definiranog nedostatkom broja godina.
Ideš s potpuno pogrešnim premisama pa izvlačiš posve pogrešne zaključke.

Reći da je W7 'stabilniji' od Viste je malo nezgodno jer nema definicije stabilnosti bez testnog perioda. Ali reći da je Vista stabilna je sasvim normalno. Najbolje je što su u osnovi to isti Windowsi.

U čemu se stabilnost odlikuje: npr. u činjenici da moje računalo u ovom trenutku ima uptime od godinu dana, da radi jednako brzo kao i prvog dana i da mi se u svo ovo vrijeme srušilo eventualno 30-tak aplikacija uz grafičke drivere dvaput. To rušenje nema veze s Vistom kao OS-om, nego aplikacijama, a činjenica da Vista i dalje radi govori o njenoj "stabilnosti".

Stabilnost Viste u odnosu na XP očituje se najprije u jednoj vrlo jednostavnoj činjenici: kada ti se sruše driveri, resetiraju se i sve radi dalje bez problema. XP je u svakom slučaju rušenja drivera mrtav i to je ona svemirska udaljenost Viste od XP-a u stabilnosti u punom smislu riječi.

Baratanje memorijom je u Visti apsolutno bolje jer XP osim što nakon nekog vremena kod ALT-TAB-a krene kopati k'o blesav (a Vista ne), jednostavno ne može progutati sve što mu natrpam, dok Vista kucka veselo skoro godinu dana bez reboota (osim manualnog par puta zbog nadogradnji).

Suprotno naivnim i dječijim tvrdnjama koje se tu pišu, Aero nema veze s "bojicama", a i bojica je daleko više u XP-u i smiješno su ružne. Vista ima vrlo čisti dizajn miljama naprijed od XP-a.
Što je najbolje, Aero s bojicama nikakve veze nema. Ono što je vrlo bitno je hardversko ubrzanje sučelja koje je također ogroman skok za sučelje OS-a. Kada radiš ozbiljne stvari i imaš puno prozora na visokim rezolucijama, Aero je nenadmašan, a kod igranja i kad vrtiš igre u przoru bez usporavanja, još je bolje.

Ima tu još hrpe poboljšanja i sitnih stvari poput searcha u svakom prozoru, pa odličnog searcha u start meniju zbog kojeg je dolazak do bilo koje aplikacije trenutan. Npr u Visti kod prebacivanja računala na noćni mod rada u Startu samo ukucam "power options" i dobijem direktan link na opcije umjesto da kopam kroz pet razina u Control Panelu. I to radi za sve...
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 12:08 (naxeem).
17 godina

Gdje da počnem? :)

- Zašto MS OS zauzima toliko prostora?

Zato što je nakenjana tona gluposti koje nikad nećeš koristiti. Microsoft kenja sve moguće i nemoguće drivere i programe, htio ti njih ili ne

- XP?

XP instalacija koju koristim privatno i poslovno je teška 280MB, kada ju instaliram troši enormnih 47 MB memorije i da posebno napomenem: SVE radi samo su disajblana sranja koja nitko nikad od vas nije upalio/koristio, niti neće, a nakon instalacije drivera, troše oko 150-250MB što je prihvatljivo

- Vista

DX10? Marketinški trik za dječicu od 14 godina koji doma još natežu mamu za cicu, dokazano je da su otkantali XP samo radi toga ne bi li netko kupio Vistu radi toga. Ako volite trčat za MS-om, samo izvolite.

Aero... pozitivna stvar, ali zapravo ništa posebno, postoji gro XP skinova koji su mi funkcionalniji od Aera. Vista ne nudi ništa posebno u odnosu na XP, ništa novo što bi dodalo i povećalo funkcionalnost i sigurnost, poboljšalo user expirience osim fancy izgleda, a to je za poslovne korisnike uglavnom drek jer ih ne zanimaju peseki i čarobnjaci koji im skaču po ekranu i nakeljavaju smeće po kompu već efikasnost. Radim u IT-u i od 50-tak firmi sve su kupile Vistu Bussines i napravili smo svima XP downgrade, reakcije su uglavnom: WOW, kako se brzo učitava, wow, pa sad to radi... pa ne trebam više čekati....

- W7

Nadam se da ce bit bolji... da ce fiksat stvari i da ćemo ih moć stripeat na neku normalnu veličinu (max ~1GB). XP boot nam je trenutno oko 12-14 sekundi na bilo kojem kompu, Windows folder je ~500MB, a PF 30MB

Windows Live mi se ne sviđa, a navodno će ga nakenjat unutra?... IE je sam po sebi teški security risk, rulja ga voli, ali navikavaju se na Firefox, osobno se nadam da će Chrome uzeti dio kolača, inače Outlook 2007 ima tolki bugova da bi mogli za njega bibliju napisati, debuggiranje Outlook problema je noćna mora svakog IT-evca

Well see, po meni testiranje BETA proizvoda je dokaz da se MS-u žuri da mu Vista baš i ne ide u prodaji i da vas koriste kao besplatni debbuging nečega što će vam poslije dobrano naplatiti.

ps. naravno kada se napravi ova naša instalacija XP-a reinstall se radi tek nakon dvije do tri godine! Nema jednostavno potrebe.

pps. nexxem dobro kaže, baratanje sa memorijom je u XP-u vrlo loše izvedeno, no, nije ni u Visti baš sjajno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 12:10 (zbuzanic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice