Mislim da bi i mi korisnici interneta(fala bogu ima nas) trebali podnjeti ustavnu tužbu,kao i udruga franak.
Protiv Države, Hakoma i Tel-operatera.
Mislim da bi i mi korisnici interneta(fala bogu ima nas) trebali podnjeti ustavnu tužbu,kao i udruga franak.
Protiv Države, Hakoma i Tel-operatera.
U potpunosti se slažem s rosemanom. Jako rijetko se javljam na ovaj forum iako sam vec dugo registriran ali ovo me ponukalo da se javim. Nadam se da ce se još ljudi javiti jer je to jedini nacin da poboljsamo brzinu interneta u Hrvatskoj. Standardna brzina uploada od 512 kb što u praksi znači 50 kB je presmiješna. S takvom brzinom se remote desktopom ne mogu uopce služiti, spajanje na bilo koji server s grafičkim sučeljem je katastrofalno sporo. Necu niti komentirati kakvo je remote spajanje na IP kameru.
Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka. Tako da tuzba moze uroditi plodom. Jedino je problem sto bi trebali biti strpljivi, jer bi prvo trebali sve instance Hrvatskog sudstva preći, pa tek onda ići na Međunarodni sud gdje bi i mogli nešto izboriti. Ali nije ni da imamo nekog izbora, jer bez toga se ništa neće niti promijeniti.
Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka.
U Finskoj ;uz bok ostalim ljudskim pravima.
BTW HAKOM je inače niškoristi državna institucija, jer kartel Vipnet/Tcom i dalje drma Hrvatskom.
Zanimljivo da ovako skup internet imamo samo mi, sve druge drzave oko nas imaju vise puta jeftinij internet...
Da a neke i 3 puta manje plaće i mirovine pa ti dođe na isto.....
reklama
U potpunosti se slažem s rosemanom. Jako rijetko se javljam na ovaj forum iako sam vec dugo registriran ali ovo me ponukalo da se javim. Nadam se da ce se još ljudi javiti jer je to jedini nacin da poboljsamo brzinu interneta u Hrvatskoj. Standardna brzina uploada od 512 kb što u praksi znači 50 kB je presmiješna. S takvom brzinom se remote desktopom ne mogu uopce služiti, spajanje na bilo koji server s grafičkim sučeljem je katastrofalno sporo. Necu niti komentirati kakvo je remote spajanje na IP kameru.
Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka. Tako da tuzba moze uroditi plodom. Jedino je problem sto bi trebali biti strpljivi, jer bi prvo trebali sve instance Hrvatskog sudstva preći, pa tek onda ići na Međunarodni sud gdje bi i mogli nešto izboriti. Ali nije ni da imamo nekog izbora, jer bez toga se ništa neće niti promijeniti.
Baš me zanima na što bi se konkretno tužili, tj. koji zakon je prekršen?
hmmm zanimljive 2 najčitanije vijesti.. zašto mislim da je to laž?
Ovo za 76kn od VIPa se cini najpovoljnije moguce trenutno.
Mojima u penziji jos treba fiksni telefon i malo interneta tek toliko da se moze surfat i primit mail.
Samo se pitam jeli problem ova obracunska jedinica od 1Mb i kako ce racunati povremena spajanja od 10-tak KB?
Ako se to racuna ukupno po jednom spajanju (recimo dnevno) nebi trebalo pretstavljati problem.
Toliko sad placamju osnovni HT telefon, bez ikakvog interneta.
Mjesečna naknada 76,21 kn
Minute uključene u mjesečnu naknadu 30 min
Promet uključen u mjesečnu naknadu 5 GB
Pozivi unutar HrvatskePrema fiksnim mrežama 0,10 kn/min
Prema Vip mobilnoj mreži 1,02 kn/min
Prema ostalim mobilnim mrežama 1,52 kn/min
Dodatni GB 15,24 kn
Sve cijene uključuju PDV. Obračunska jednica poziva je 60 sekundi, prijenosa podataka 1 MB.