Vipnet – najbrži fiksni Internet

poruka: 38
|
čitano: 9.756
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vipnet – najbrži fiksni Internet".
14 godina
protjeran

Mislim da bi i mi korisnici interneta(fala bogu ima nas) trebali podnjeti ustavnu tužbu,kao i udruga franak.

Protiv Države, Hakoma i Tel-operatera.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Re: Vipnet – najbrži fiksni Internet

U potpunosti se slažem s rosemanom. Jako rijetko se javljam na ovaj forum iako sam vec dugo registriran ali ovo me ponukalo da se javim. Nadam se da ce se još ljudi javiti jer je to jedini nacin da poboljsamo brzinu interneta u Hrvatskoj. Standardna brzina uploada od 512 kb što u praksi znači 50 kB je presmiješna. S takvom brzinom se remote desktopom ne mogu uopce služiti, spajanje na bilo koji server s grafičkim sučeljem je katastrofalno sporo. Necu niti komentirati kakvo je remote spajanje na IP kameru.

Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka. Tako da tuzba moze uroditi plodom. Jedino je problem sto bi trebali biti strpljivi, jer bi prvo trebali sve instance Hrvatskog sudstva preći, pa tek onda ići na Međunarodni sud gdje bi i mogli nešto izboriti. Ali nije ni da imamo nekog izbora, jer bez toga se ništa neće niti promijeniti.

17 godina
protjeran
DTFi kaže...

Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka.

U Finskoj ;uz bok ostalim ljudskim pravima.

BTW HAKOM je inače niškoristi državna institucija, jer kartel Vipnet/Tcom i dalje drma Hrvatskom.

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Zanimljivo da ovako skup internet imamo samo mi, sve druge drzave oko nas imaju vise puta jeftinij internet...  {#}

Da a neke i 3 puta manje plaće i mirovine pa ti dođe na isto.....

bug caruje, um klade valja
16 godina

reklama

15 godina
neaktivan
DTFi kaže...

U potpunosti se slažem s rosemanom. Jako rijetko se javljam na ovaj forum iako sam vec dugo registriran ali ovo me ponukalo da se javim. Nadam se da ce se još ljudi javiti jer je to jedini nacin da poboljsamo brzinu interneta u Hrvatskoj. Standardna brzina uploada od 512 kb što u praksi znači 50 kB je presmiješna. S takvom brzinom se remote desktopom ne mogu uopce služiti, spajanje na bilo koji server s grafičkim sučeljem je katastrofalno sporo. Necu niti komentirati kakvo je remote spajanje na IP kameru.

Nedavno su u nekoj državi internet vezu stavili kao ustavnu kategoriju, ne sijecam se tocno u kojoj, ali mislim da bi mogla biti Njemacka. Tako da tuzba moze uroditi plodom. Jedino je problem sto bi trebali biti strpljivi, jer bi prvo trebali sve instance Hrvatskog sudstva preći, pa tek onda ići na Međunarodni sud gdje bi i mogli nešto izboriti. Ali nije ni da imamo nekog izbora, jer bez toga se ništa neće niti promijeniti.

Baš me zanima na što bi se konkretno tužili, tj. koji zakon je prekršen?

15 godina
neaktivan

hmmm zanimljive 2 najčitanije vijesti.. zašto mislim da je to laž?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo za 76kn od VIPa se cini najpovoljnije moguce trenutno.

Mojima u penziji jos treba fiksni telefon i malo interneta tek toliko da se moze surfat i primit mail.

Samo se pitam jeli problem ova obracunska jedinica od 1Mb i kako ce racunati povremena spajanja od 10-tak KB?

Ako se to racuna ukupno po jednom spajanju (recimo dnevno) nebi trebalo pretstavljati problem.

Toliko sad placamju osnovni HT telefon, bez ikakvog interneta.

http://www.vipnet.hr/homebox

Mjesečna naknada   76,21 kn

Minute uključene u mjesečnu naknadu 30 min

Promet uključen u mjesečnu naknadu 5 GB

Pozivi unutar HrvatskePrema fiksnim mrežama 0,10 kn/min

Prema Vip mobilnoj mreži 1,02 kn/min

Prema ostalim mobilnim mrežama 1,52 kn/min

Dodatni GB 15,24 kn

Sve cijene uključuju PDV. Obračunska jednica poziva je 60 sekundi, prijenosa podataka 1 MB.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice