Tko želi iPhone 6?

poruka: 87
|
čitano: 13.474
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko želi iPhone 6?".
13 godina
Re: Tko želi iPhone 6?
Checola kaže...

općenito je iphone puno para za malo muzike, nije ni android nešto bolji (samsung s-serije i sl. flagshipovi)... za puno manje novce može se dobit pristojan mobitel..... (nevezano za os, osim iphonea)

Ako se lijepo iskombinira pretplata kod operatera, onda se može dobiti bilo koji flagaship uređaj za do 1000kn troška uz nelošu tarifu.

One koji plaćaju pune cijene uređaja ne bih htio komentirati. Ja za taj novac imam mobitel i tarifu kroz 2 god.

12 godina
neaktivan
Tko želi iPhone 6?

ja ne kužim likove na pretplatu {#}

Ke?!

7 5 hvala 0
14 godina

kako ko... stvar je u tome recim ja imam službeni mob i neke minute/net koje plaća firma, uz to potrošim cca 40kn bonbona na bonove, ne kužim ekipu koja uzima bjesne tarife od 400+kn samo da bi dobili flagship za 1k kn, svaka čast onima koji toliko troše al većinom je to teška navlakuša

13 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

ja ja ja ja ja ja

Ma kakva jaja, pitam, ko će burek??

zzXXy kaže...

nikad pa ni onda!
bio probo vidio to smece naljutilo me i nikad vise!

Dema kaže...

Android is best! 

Ahhhh tko ce sad iznova slusat kokodakanja bugovaca

Ljubomorne duše mogu da mi puše
13 godina
chewbacca kaže...

ja ne kužim likove na pretplatu {#}

Nisu svi debili koji plaćaju 400kn/mj samo da bi imali najskuplji mobitel.

Neki si znaju iskombinirati da ispadne jeftino, uz mobitel. Tako ja ima obiteljsku tarifu koja je u startu preskupa, ali T-mobile daje popust -50% kada zaprijetim da idem u drugu mrežu ako ga ne daju.

Tako da od ukupne mjesečne naknade umjesto 300kn imam 100kn (+ rata za uređaj od 75kn na koju se odnosi dio popusta pa je smanjena na 25kn).

Evo u prilogu slika ako ne vjerujete.

14 godina
Tko želi iPhone 6?

ma nema potrebe za opravdavanjem al većinu ljudi koje poznam bespotrebno uzimaju neke extra tarife koje nit iskoriste na kraju a niti ne profitiraju sa njima, al ono kao kupio sam vrhunski mob za siću love.....

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tko želi iPhone 6?

Android!

2 6 hvala 0
15 godina
Tko želi iPhone 6?

5-icu dajem ženi a sebi uzimam 6-icu (manju) i to je to...  :-)

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
sina-k kaže...

5-icu dajem ženi a sebi uzimam 6-icu (manju) i to je to...  :-)

Ehhhh..Ljubav u obitelji...{#}

11 godina
protjeran
Da, nokia je jeftina jer vole korisnike a ne zato jer se bore za trziste, a apple je zao, bravo, IQ treba uvesti prije registracije
12 godina
neaktivan
skilly kaže...
 IQ treba uvesti prije registracije

a ovo je jako inteligentno složena rečenica  {#}

11 godina
protjeran
Cim je i ti mozes razumjeti, smatram je solidno slozenom.
11 godina
Tko želi iPhone 6?

Može li netko zagrijan, u par crtica objasniti, što će mu ovaj telefon?

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Kako kad jos nije niti predstavljen?
15 godina
Mičić kaže...

Može li netko zagrijan, u par crtica objasniti, što će mu ovaj telefon?

za ono što i inače služi smartphone

Potpis!
14 godina
Mičić kaže...

Može li ( mi ) netko zagrijan, objasniti u par crtica, ( za ) što će mu ( koristiti/služiti ) ovaj telefon?

Ad1; uloženo/dobiveno je vrlo izjednačeno, ako nšta, dugoročnim SIGURNIM update-ima!

Ad2; mali gubitakna vrijednosti i nakon proteka više od dvije godine i isteka garancije!!

Ad3; dizajn je UVIJEK vrhunski, pomalo bezvremenski, najčešće drugi ga "moraju" pratiti!!

Ad4; on radi KVALITETNO i POUZDANO za ono za što je namnjenjen u primarnom smislu!!

Ad5; onaj koji trenutno ima iphone 4 ili 4S, i lagano je vrijeme za prelazak na nešto novo, oni koj imaju 5s, najvjerojatnije neće se naći u ovom užem krugu, a tko zna, možda i hoće!!

Ad6; ona mogućnost komunikacijskog centra, povezanog sa cijelom kućom, jako dobro!!

I tako dalje, i tako dalje, ...

ATJ Lučko
11 godina
Ezio kaže...

prije pola godine, bio sam sa kolegama na dva seminara...bla bla, odvjetnička komora, pravo, predavanja.  Pošto pratim ove gadgetarije, imam tik da ljudima zapažam gadgete.

Od 100 odvjetnika, 85-87 koristi iphone, ostali flagshipe android i pokoja Lumia.

I pitam ja desetine dragih kolega sa ajfonima..onako uz put dok se neobavezno brblja...

Koje aplikacije koristiš, koja ti je najdraža, kako si zadovoljan baterijom, kako ga spajaš na pc, kako ti  izgleda zadnja nadogradnja iOS-a i slična seruckanja...

Znam da nećete vjerovati....ali SKORO SVI su bili kratki... "Ma on je meni odličan za pozive i poruke, slabo ti ja ostalo koristim".

Gospodo to je statusni simbolčić, namijenjen onima što inače imaju, da bi se razlikovali od onih što jedva imaju za Lumiu520 u prepaidu.

15 godina
Mičić kaže...
Ezio kaže...

Gospodo to je statusni simbolčić, namijenjen onima što inače imaju, da bi se razlikovali od onih što jedva imaju za Lumiu520 u prepaidu.

ne znam baš, nisu ti to neki bolji odvjetnici ako im je iphone statusni simbol. statusni simbol je hublot ili patek. znaš kako se kaže: ako nemaš 100000 kn oko zgloba ne vrijediš pišljivog boba. pitaj forumske urare.

Potpis!
11 godina
Tko želi iPhone 6?

Pa da, u konačnici dođemo na tvoj zaključak od jučer sa urarske teme. I patek kod glavonje pokaziva 10:10, kao i casio kod klinca u parku,isto 10:10.  Samo što ovdje veći potencijal smartphona crpi klinac na Lumiji520, od advokata koji vrši proste pozive (bez uspostave 29lipa).

- halo,da da, dođite sutra u moj ured pa ćemo popričati oko vaše t-com ovrhe kod hanžekovića..pravni savjet je  sitnica, 400kn, kao i vaša T-tarifa koja vas je upropastila zbog cool telefona

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 23:39 (Mičić).

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
skilly kaže...
Da, nokia je jeftina jer vole korisnike a ne zato jer se bore za trziste, a apple je zao, bravo, IQ treba uvesti prije registracije

Biseru,nokija je uvijek imala izbor mobitela o kojem Apple moze samo sanjati,sto brojem,sto modelima,.sto cijenama,sto mogucnostima..za svakog ponesto.Model su isli od 20 pa sve do 1000 Eura....Nokia nudi po normalnim cijenama,gdje itekako imaju zaradu,ne onakvu,gdje Apple dere kožu sa ledja korisnika...

Apple je nesto gore od reci zao..Zna stvoriti hordu ljudi gdje ce neki cak i prodavati dijelove tijela,da se docepaju komada plastike,stakla, i elektronike..ukupne cijene 200 dolara,

11 godina
protjeran
Koliko je svojevremeno kostala 8xxx serija kod Nokie?
Ili "vrhunska" N97?

Za to vrijeme bas pristupacne cijene
17 godina
Tko želi iPhone 6?

nisam korisnik iphonea, al da moram googlat kako da pošaljem 10 slika mailom s iphonea?! kod androida svaki file, slika, email ima opcije pa na share pa dobiješ 10+ opcija kako podijeliti mailom, bluetoothom, picasom, google+, dropboxom, panoramiom, you name it...

još kad sam vidio da slike ne mogu biti kao attachment nego se prikazuju odmah u email poruci i ograničenje od 5 attachmenta po emailu ... pomalo zbunjujuće djeluju takva ograničenja. sve je stvar navike, al ja ga kao džepni ured ne bi mogao koristiti. 3 puta jeftiniji telefon od motorole mi se čini puno bolji za posao koji meni treba. al da zadovoljan korisnik ostaje vjeran to je istina. ova moto g će biti zamjenjena drugom generacijom.

Life is too short to remove USB safely

7 4 hvala 0
11 godina
protjeran
Stvarno moras googlati za sliku u mailu?
15 godina
Mičić kaže...

Pa da, u konačnici dođemo na tvoj zaključak od jučer sa urarske teme. I patek kod glavonje pokaziva 10:10, kao i casio kod klinca u parku,isto 10:10.  Samo što ovdje veći potencijal smartphona crpi klinac na Lumiji520, od advokata koji vrši proste pozive (bez uspostave 29lipa).

- halo,da da, dođite sutra u moj ured pa ćemo popričati oko vaše t-com ovrhe kod hanžekovića..pravni savjet je  sitnica, 400kn, kao i vaša T-tarifa koja vas je upropastila zbog cool telefona

ali patek/casio je 100/1. A koliko je iphone/lumia? Jednostavno ne kužim tu famu oko prestiža iphonea o kojoj stalno pričaju oni koji ih ne koriste/mrze. Dakle iphone recimo platiš 4000 a lumiu 1000. bubam cijene bezveze ali to su otprilike te relacije kod mobitela. 3000 kn više. to je trošak na 2 godine a ne lova koju daješ svaki dan. ako ćemo gledati na dan to je 4 kn dnevno kroz dvije godine. o kojem luksuzu i prestižu je riječ?? pa to si svatko tko voli gadgete može sam priuštiti pod uvjetom da radi.

mislim da iphone proglašavaju prestižnim luksuzom samo djeca koja od roditelja dobivaju parsto kuna đeparca mjesečno pa onda tu dođu malo proljevati žuč po forumu jer su im roditelji kupili android za 800 kn a ne neki flagship.

Potpis!
11 godina
protjeran
Ma iPhoneu jednostavno fali dosta toga sto ce 6 mozda, ali mozda ispraviti. Zamislimo da je na iPhoneu WP...nitko ga ne bi kupio. Znaci ljudi vole OS i stabilnost, a WP to pocinje odlicno pruzati i to ih nosi prema korianicima. Dok su Samsung Androidi mislili da ljudi vole ficre i gluposti, MS je shvatio da treba napraviti stabilan i fluidan OS...i to je to. Lumie rade odlican posao...a tek su poceli
15 godina
CelticFrost kaže...
NenadX kaže...
Dema kaže...

Android is best! 

Android is mozda "the Best", ali je iPhone "the best for use".

Probao 3 vodeća OS-a i 'titula' "the best for use" pripada Windows Phoneu. Dovoljno je spojiti ga s kompom bez ikakvog softwarea i sve postane jasno. ^^

jel? a kad spojiš ajfon sa iMacon, Macbookom?
15 godina
hrvooje kaže...

nisam korisnik iphonea, al da moram googlat kako da pošaljem 10 slika mailom s iphonea?! kod androida svaki file, slika, email ima opcije pa na share pa dobiješ 10+ opcija kako podijeliti mailom, bluetoothom, picasom, google+, dropboxom, panoramiom, you name it...

još kad sam vidio da slike ne mogu biti kao attachment nego se prikazuju odmah u email poruci i ograničenje od 5 attachmenta po emailu ... pomalo zbunjujuće djeluju takva ograničenja. sve je stvar navike, al ja ga kao džepni ured ne bi mogao koristiti. 3 puta jeftiniji telefon od motorole mi se čini puno bolji za posao koji meni treba. al da zadovoljan korisnik ostaje vjeran to je istina. ova moto g će biti zamjenjena drugom generacijom.

a onda neznaš koristiti sve pogodnosti mobitela, ostani na ovom koji si naučio
17 godina
skilly kaže...
Stvarno moras googlati za sliku u mailu?

To attach more than five photos, you need to do in another way: choose copy -> paste the selected images into your iPhone email. But this limits the file size.

*jedan način je za slanje 5 slika, a drugi način je za slanje 6 slika?! stvarno intuitivno. tko god mi kaže da je ovo odličan dizajn, laže sam sebe

i onda mi želi smanjit slike i prikaže ih u email poruci odmah. a samo sam htio poslati 10 slika od 1,5MB kao attachment. zaključak: neupotrebljivo za moj zadatak

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 0:42 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
bus kaže...

jel? a kad spojiš ajfon sa iMacon, Macbookom?

Za bilo kaj prebacit sa njega/na njega ,treba sinhronizacija preko iTunesa i iPhotoa. {#}

Windows Phone se otvara u Exploreru kao bilo koji usb. I onda samo napraviš drag and drop.

Kad bi barem tak radil i na Macu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 0:42 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
Tko želi iPhone 6?

Pa po meni iphone nije nikakav statusni simbol...U cemu je razlika kad netko kupi Iphone na relase date ili Xperiu Z3 (koja ce biti preko 5000 kuna...) ???

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice