Zalis se i places da ti je fps oko30 i da ti smeta pad od cca5 fps???daj molim te objasni kak k vragu je to moguce na tvojoj konfi koju imas napisanu pod "moj pc"???usput i stavi koju sliku u temu "slike vaseg hardvera"!!!
sry za off topic ,ali moral sam...
Cekaj, sta sam se ja dosao opravdavat ovdje i goovrim sta imam sta ne? Kome ja moram dokazivat kakvu ja konfu imam? Konfa koja je napiana je iskrena i cemu uopce poanta lagat? Pa nisam djete od 16 godina da se lazima dokazujem ili sta vec, valjda smo to prevazisli na ovom forumu, ili je forum pun takvih? Sta cim vidite vi neki "Uber" konfu onda je taj za vas varalica? Da samo proc je dosao vise od soma eura...i ne to nije bacanje novca...to je pametno ulaganje u 4-5 sljedecih godina...Dok vi svaku godinu dve date do 2 soma kuna za neki upgrade PC-a, bar oni koj to rade, ja sam dao iz cuga puno više i riješio se mozganja i nadograđivanja svaku godinu-dve. Prosto kao suza...
Nekuzim poantu slikanja "vašeg" hardwarea? Kad uhvatim vremena za to i sjetim se slikat svoj vlastiti PC iznutra e onda cu mozda i postat tamo...
BTW, mali update...nakon sta sam iz crossfirea ugasio jednu graficku, znaci sad samo jedna radi, puno bolje rezultate dobivam kod igra...
Netko je spomenuo ispoliranost driver za graficku? Nebi rekao, kad sam u crossfireu dobivao tako niske FPS-e...a sad kad sam ugasio jednu graf sad ide puno bolje...