Steam za Linux

poruka: 43
|
čitano: 14.259
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steam za Linux".
15 godina
neaktivan
RE: Steam za Linux
AA-d00d kaže...

procitao sam samo prvi odlomak i unutra pise:

A u tom istom odlomku preskočio si prvu rečenicu pa dozvoli da ti ovdje privučem pažnju njome:

"Valve Corporation has today rolled out their Steam Mac OS X client to the general public and confirmed something we have been reporting for two years: the Steam content delivery platform and Source Engine are coming to Linux."

A o tome što je normalno da su pronašli i na temelju čega oni već dvije godine najavljuju takvo nešto, neovisno o službenim izjavama Valve-a bi se vjerojatno dalo diskutirati ali ne nakon pročitanog tek jednog odlomka jednog od mnogih članaka u vezi s time. Koliko ja pratim Phoronix mislim da su imali razloga za najavljivati tako nešto toliko dugo pa makar i bio svjestan da je to cijelo vrijeme bilo tek na razini špekulacija i eventualno nepotvrđenih infromacija od insider-a i sl. ali izgleda da je sada ipak nešto više od špekulacije. Prema njima Valve je to sada potvrdio.

domicius
17 godina
neaktivan
Steam za Linux

moguce da mi je promaklo kad sam preletio preko clankaSramim se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam za Linux

Baš sam pročitao da Valve traži programere koji će portati igre za linux (sa službenog sajta)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Gdje ti to vidis da ce doci Source igre za Linux???

boze moj, ni client nije jos sluzbeno podrzan, a neki vec tu zamisljaju kako igraju HL2, CS:S itd na ubuntuSmijeh

zašto bih zamišljao? hl2 i cs odavno igram na ubuntu.  evo i ja sam ovdje pročitao da traže ljude za portanje.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
neaktivan
hrvoje kako ako se smije znati?wine?
17 godina
crowap kaže...

da. uz to i IL sturmovik i cod2.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
crowap kaže...

I???

Boze dragi... Preko wine-a igramo sve i svasta...

Ma ovdje o tome raspravljati izgubljen slucaj...

In Control
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
hrvooje kaže...
crowap kaže...

I???

Boze dragi... Preko wine-a igramo sve i svasta...

Ma ovdje o tome raspravljati izgubljen slucaj...

a o čemu ti ovdje točno raspravljaš? čovjek me pitao kako igram,ja mu odgovaram i još mu navodim  iskustvo s par igara koje dobro rade pod wineom ako želi isprobati. ne kužim tvoj komentar. to je trebalo bti kao neko omalovažavanje ili šta ...

17 godina
neaktivan
Steam za Linux

jedna stvar je igru igrati normalno a druga preko neke 3rd party aplikacije i mislim da nisi naveo wine prije.

ali ako ti igra radi identicno kao na windowsima onda ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 15:24 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

jedna stvar je igru igrati normalno a druga preko neke 3rd party aplikacije i mislim da nisi naveo wine prije.

ali ako ti igra radi identicno kao na windowsima onda ok.

on je rekao da zamišljamo kako igramo, ja sam rekao da igram. nitko tu nije pitao kako. a igru igram radi igrivosti, a ne radi 2-3 fps-a manje ili više. i ne znam zašto bi igra morala radit identično kao na windowsima. uostalom ni ne znam kako radi na windowsima kad nemam windowse. 

17 godina
neaktivan
Steam za Linux

pod identicno sam mislio bez artefakta, losih tekstura i drugih mogucih komplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Steam za Linux

čini se kako neće biti ništa od steama za linux http://digitizor.com/2010/08/22/valve-puts-an-end-to-the-steam-on-linux-rumors/

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Steam za Linux

Da, nekad stvari nisu onakve kakvim se čine... U svakom slučaju, eksperimentirali jesu sa Linux-om pa ostaje nadati se da ovo znači samo odgodu do boljih vremena...

domicius
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice