Problemi i za zamijenjene modele Notea 7

poruka: 34
|
čitano: 3.694
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi i za zamijenjene modele Notea 7".
9 godina
odjavljen
Re: Problemi i za zamijenjene modele Notea 7
Syke kaže...
Torent kaže...

Ja obozavam svoju zenu i djecu a ovo je komad elektronike koji sluzi svrsi ;) Bez obzira kojeg proizvodjaca ;) Potpuno sam indiferentan ;)

Ti mrzis sasmung?

Ne mrzim niti jednu kompaniju. Samo si ti prvi spomenuo iPhone u temi koja nema veze s iPhoneom. Očito ima neka tajna veza :D

....

Samo sam replicirao da samsung tu nije nista posebno ni bolji ni gori...

12 godina

Tu se slažem. Sve je to isti jad, sve se kvari i može pokvariti.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Problemi i za zamijenjene modele Notea 7

Nije to jad nego realnost. Zato imas garanciju. Niej problem kad se nesto pokvari vec kako to rijesiti i zato je meni potez samsunga ok. Imamo problem ajmo vidjeti kako to rijesiti a ne appleovo svi su krivi osim nas....Zato nikad ne bih kupio mobitel za svakodnevno koristenje koji nema ovlasteni servis u krugu 50 km od mene...

12 godina

Pa nije baš tako barem ne za većinu stvari. Za Samsung ne znam, nisam ga nikada slao na servis, ali iPhone se uredno popravi ili dobiješ novi telefon. Češće novi jer je Apple (koliko znam) počeo s praksom da više idu na zamjenu telefona nego na popravak. A u Zagrebu čini mi se ima dva ovlaštena servisa.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice