Predstavljen VivoTab Smart Tablet

poruka: 8
|
čitano: 2.604
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen VivoTab Smart Tablet".
15 godina
neaktivan

Opa, ovo mi se čini dobor, a i cijena je prihvatljiva.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Znači na njega idu prave windoze, baterija 9,5h i sve to za 500€ pa nije loše, izgleda da sam pronašao svoj prvi tablet.

Evo i unboxing {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 19:41 (Gasttozz).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Bice i boljih, samo se treba strpit. Tek je krenulo :)

2 0 hvala 0
14 godina
Sad krecu pravi windows tableti, jedino me brinu aplikacije, to jest kako ce biti prilagodene za tablete.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Predstavljen VivoTab Smart Tablet
Xanzzu kaže...

Opa, ovo mi se čini dobor, a i cijena je prihvatljiva.

Pa čuj ono ovo mi se čini hm nije badave,Izlanuo se tu se ipak radi o Atom procu koji nema veliki TDP ali je zato integrirana grafička ništ koristi u usporedbi sa konkurencijom.Atom Z2760 ima PowerVR SGX545 grafu(dx10.1 GPU), pa ak se uspoređuje s nekim Tegra 3 Tabletom za istu lovu Nvidia GPU na Tegra3 pomete pod sa tom slabašnom grafom na spomenutom Atom procu.{#}

Takav X86 tablet s tim Atom procom + takva slaba i zastarjela grafa+ Windows 8 to nikak nije izbalansiran proizvod bez dileme to se vidi iz aviona.Ko se poželi malo igrat na tom Asus tabletu, kojeg tjera X86 proc ili taj Atom bit če gadno razočaran ništa od igrica fučkaj ga spomenuti PowerVR GPU je obična stara truba za tu namjenu.Nevinašce

Kaj se tiče Asusa pa dajte ljudi kaj se čeka,Smijeh jer mislite vi složit 10 tablet sa AMD Hondo APU Z-60 to bi onda bio puno bolje izbalansiran X86 tabletič.Kad se radi o GPU na Hondo APU recimo ovako, Tegra 3 GPU pregazi PowerVR SGX545 grafu no s druge strane Hondo APU grafička jezgra pošteno premlati siroti Tegra 3 GPU.Šta se na kraju može zaključit u ovakvoj konkurenciji za istu lovu AMD tabletič bio bi odlično rješenje. Procesorski je dovoljno jak za jedan 10 tablet kaj drugo, a uz sve to mogu se lagano zaigrat igrice dakle to se zove performansama balansiran proizvod.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/amd-technically-beyond-explanation-teaser/165617.aspx

Atom N2600 isto tako ima PowerVR SGX545 grafu vezano za usporedbu na gornjem linku.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

Moram vas malo razočarati. Za pravo (full) korištenje w8 (metro+classic) ipak bi trebalo pričekati kao što kaže kolega. Naime smatram da je potreban (nužan) stylus i malo veći ekran (barem 12"+). To mi se čini ergonomskim optimumom. A to ipak neće koštati 500E... Sada koristim Ipad3, i jedva čekam da se mogu vratiti na prave Windowse...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel netko probao?

http://igrali.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Predstavljen VivoTab Smart Tablet

Dobio nedavno... odličan je i sasvim može zamijeniti Apple tablete. I veliki plus - gore su punokrvni Windows 8 tako da se može koristiti i kao netbook. E, s te strane ima jedan zaj**b: kod nas NEMA nigdje za kupiti Asusova Transleeve futrola sa tastaturom :(. Amazon.de ne dostavlja u Hrvatsku. S te strane, veliki minus za naše distributere.

Također, ako netko sazna gdje bi se dotični proizvod mogao nabaviti, neka svakako dojavi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice