Predstavljanje Appleovog tableta?

poruka: 248
|
čitano: 51.593
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljanje Appleovog tableta?".
17 godina
protjeran
RE: Predstavljanje Appleovog tableta?
Kupujem. 2 godine im je trebalo da ga naprave. Zanima me sto sve ima, i kako sve to skupa radi
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
AnyDog kaže...

Apple tablet - bilo bi ga lijepo imati kad i ako izađe jer Apple prije svega radi "lijepe" proizvode. Pitanje je koliko će taj navodni tablet biti praktičan i koristan.

To je i "tajna" Appleovog uspjeha - da parafraziram Jobsa - nije bitno ni biti prvi ni najbolji, ni imati najbolje računalo niti sustav ... bitno je da su ikonice "za polizati", da je sve dizajnirano i zabavno. Bitno je ljudi imaju dojam da imaju nešto posebno jer to čini i da se oni osjećaju posebnima.

Sasvim je jasno da je Appleizam ustvari snobizam, jer snobovi misle da su elita, kao što im to potvrđuju njihovi iMacovi, iPhonovi...
I zato im Apple lijepo i masno naplaćuje.
I neka im naplaćuje, ja bi naplatio još i više.

Al' da bi volio imato iPhone, volio bi... Namigiva. I taj budući iTablet isto.
Al' da neću dati te pare (koje će u svakom slučaju biti prevelike) - neću ! Sve da ih imam ...

A mozes zamisliti onda nas budala koji imamo te pare a ne zelimo ga ;)

Koliko smo mi onda ludi ;)

17 godina
neaktivan

Blago si ga vama koji imate te pare. Tj . toliko para da možete dati za to ...
Kada ti geđeti koštaju 3-4 i više penzija onda mislim da je bezobrazno davati tolike pare za takvu stvar. Bahato.

Jedino da mi stvarno treba iPhone ili iTablet bi ga kupio, ali sumnjam da ikome to STVARNO treba ... Ali ne samo iStvarčice ... I drugi smartphoneovi, PALMovi i sl. ... sumnjam da to ikome stvarno treba.

x
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 0:37 (AnyDog).
17 godina
neaktivan
rekao sam da mogu platiti ali necu. Imam smartphone koji je mocniji od iphonea a kosta duplo manje. Mene ne pale sminka i brdo igara vec da kuoppim spravu koja mi pruza sve funkcije bez ikakvog ogranicenja. Ipak sam ja svoje pare zaradio i mislim na sta cu ih dati.
17 godina
neaktivan
All I want for Christmas (next one) is youuuuuu!
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
All I want for Christmas (next one) is youuuuuu!

Sta ti je fanatik. Nema pojma jl postoji uopste al zna da ga hoce ;)

17 godina

Ma Apple je u svemu uspješan samo nije u proizvodnji računala. A što se tiče ovog uređaja, vjerojatno će biti jako zgodan, možda će biti i funkcionalan, a sasvim sigurno će biti skup i spojen s mnoštvom restrikcija. Za neku masovnu upotrebu u školama umjesto udžbenika morati ćemo se odlučiti za nešto što manje košta i ima manje restrikcija. Apple = zgodno + skupo + restrikcije. Vjerojatno će se sadržaj moći kupiti samo kod njih, u nekakvom njihovim divljačkom formatu, moći će se pripremati samo na njihovim računalima. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...
rekao sam da mogu platiti ali necu. Imam smartphone koji je mocniji od iphonea a kosta duplo manje. Mene ne pale sminka i brdo igara vec da kuoppim spravu koja mi pruza sve funkcije bez ikakvog ogranicenja. Ipak sam ja svoje pare zaradio i mislim na sta cu ih dati.

Je, i kažem opet, super što imaš para i još bolje što si ih pošteno zaradio.
Ali moja poanta nije bila u tome, nego recimo ovako - da sam ja bogat k'o Bill Gates, ne bi kupio ni iPhone, ni Blackeberry ni bilo što slično jer su bezobrazno skupi. A ne vjerujem da ikome baš toliko trebaju. Bez obzira na to koliko ima tko para i kako ih je zaradio.
Ali ako se netko želi bahatiti, ha,  što ja tu mogu ... nek se bahati.

x
17 godina
neaktivan

Pa i moja poenta je u tome. Mogu sebi priustiti ali necu jer ne vrijedi tih para. Radje kupim funkcionalniji a duplo jeftiniji. Nekad cu i kupiti najskuplje ali i samo ali ako to znaci i najbolje a za mene appleovi proizvodi to definitivno nisu. Barem vecina. Meni su to samo alati da postignem svoj cilja a nikako sami sebi cilj i da se kur..m po kaficima. Prerastao sam to davno.

17 godina

mislim da je iPhone postigao najvecu popularnost upravo zbog Apple-ove tehnologije multitouch (koji su oni osmilsli i patentirali) kao i gestikulacije prstima

i da to je bio prvi takav mobitel, a danas svi furaju na to i hrpetina njih placa lijepe svotice Applu- da primjene i oni taj multitouch (primjer je HTC) na svoje proizvode

i koliko god mrzili Apple i njihove proizvode, mora se priznati da je isto puno lijepse surfati inrternetom na malom ekranu (od)zumirajuci sliku s dva prsta i isto tako navigirati po stranicama, nego tapkati po tipkama ili povlaceci slidere

danas to i nije nista novo i specijalno, ali bili su prvi i tako postigli popularnost, eto

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

mislim da je iPhone postigao najvecu popularnost upravo zbog Apple-ove tehnologije multitouch (koji su oni osmilsli i patentirali) kao i gestikulacije prstima

Multitouch nije Apple izmislio, čak je i kupio kompaniju koja je razvijala prije multitouch uređaje da bi proizveo iPhone tako da opet nema govora da su oni "prvi" (to što je jedna od privih kompanija koja je to radila bila kupljena od njih je druga stvar).

Istina je da je iPhone poznat po tome i da je naziv "multi-touch" patentiran od strane Apple-a, ali multitouch nema samo jedan način realizacije (kako softverske tako i hardverske) i on nije isključivo Appleov. Naprotiv ima ih mnogo i to znači da svi ne plaćaju Appleu lijepe svotice jer koriste druga rješenja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 18:51 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Appleov Tablet će oblilježiti sljedeću godinu u ITu. Pripremaju ga koliko ja znam već 4 godine, svaki mjesec izbacuju novi patent vezan uz njega. Evo najsvježijeg

http://gizmodo.com/5433988/apple-patent-application-reveals-a-bumpy-tablet al ga stalno odgađaju. Mislim da je glavni problem šta žele da bude šta savršeniji tj da baterija može izdržati poštenu satnicu (nove baterije u MBPovima) da ekrani budu šta manji potrošači struje (OLED) i da mu nađu svrhu (izgleda da će to biti nov način distribucije magazina).

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 9 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo zanimljiva izjava. Kazes da ce tablet obiljeziti godinu al ga ne izdaju jos jer mu ne mogu naci svrhu ;)

Hahahahhahahhhaha

jaooooooooooooooooo

Ovo ide na hall of shame ;)

17 godina
dgigibao kaže...

Appleov Tablet će oblilježiti sljedeću godinu u ITu. Pripremaju ga koliko ja znam već 4 godine, svaki mjesec izbacuju novi patent vezan uz njega. Evo najsvježijeg

http://gizmodo.com/5433988/apple-patent-application-reveals-a-bumpy-tablet al ga stalno odgađaju. Mislim da je glavni problem šta žele da bude šta savršeniji tj da baterija može izdržati poštenu satnicu (nove baterije u MBPovima) da ekrani budu šta manji potrošači struje (OLED) i da mu nađu svrhu (izgleda da će to biti nov način distribucije magazina).

ROFL kakav fail.

Tablet obiljezit godinu ROFL.

Stvarno neznam di bi bio bez tableta ili kako bi uopce mogo brisat guzicu ili uopce obavljat proces stanicnog disanja.

Moram si obavezno kupit barem 13 komada.2 cu nosit u dzepu cijelo vrijeme sa sobom...

HAHAHHAHA!

Obozavam ove forumske komicare, kako me samo nasmiju...Smijeh

- Psiho246
17 godina

Meni bi pasao jedan za ić na zahod. iPod mi je premali, a BUG-ovi izlaze samo jednom na mjesec.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

koja im je svrha,ne kužim       ,da ne spamam stalno taj apple,več mi ih je p.k

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 21:52 (blackalbum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo da jos otkrijes cemu to sve sluzi ;)

17 godina
neaktivan
shkval kaže...

Meni bi pasao jedan za ić na zahod. iPod mi je premali, a BUG-ovi izlaze samo jednom na mjesec.

Ja više volim papirnata izdanja novina, ne vjerujem da će taj tablet biti dobar za brisati guzicu ako nestane WC papira :)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Ako vi pametnjakovici ne vidite za sto bi koristili tablet ne znaci da nema onih koji znaju...

A uostalom zasto pisete ako na ovu temu ako nemate sto pametno za reci. Logic je vec jedno sto puta napisao da on ima novce, ali da nece kupiti appleove proizvode jer su ovakvi i onakvi. Sasvim legitimno pravo (nemam niti ja nista od applea osim iPhonea), ali zasto to tupi na svakoj temi nije mi jasno. Kad bi svi voljeli/zeljeli isto ne znam kakav bi ovaj svijet bio. A i psiho je poseban slucaj. Logic i napise nesto pametno, ali ga opet uprska kad se zanese odgovorima drugih...

Sretan Bozic onima koji ga slave.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 22:17 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da imalo pazljivije citas sta ja pisem a trudim se biti precizan u svojim postovima vidio bi da ja nista nisam rekao na racun appleovih proizvoda vec sam ismijao post od doticnog gospodina.

NEmoj mi reci da se i ti slazes sa izjavom de ce to biti nesto extra i da cekaju da nadju svrhu za njega?

Ja nisam toliko neozbiljan da ismijavam proizvod koji jos nije na trziste izasao i o njemu se ne zna apsolutno nista. Cak se nagdja da li uospte postoji. Ali doticni gosopodin iako ni on ne zna apsolutno nista od toga uspije ustvrditi da ce to biti proizvod godine samo mu ne mogu naci svrhu!!!!!!!!

Mislim postujem ja ako neko voli nesto al ovo ide do granice apsurda.

P.S. Sretan bozic i tebi ako ga slavis. Nadam se da ces me se sjetiti za moj bozic ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 22:21 (logic).
17 godina

Ta njegova izjava je stvarno glupa i to stoji.

Ne slazem se ja sa mnogo stvari sa Apple fanovima (zar sam i ja taj?), ali ni sa "drugom" stranom.

Nista nije crno/bijelo. Zivio ti meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
parizer kaže...

Ako vi pametnjakovici ne vidite za sto bi koristili tablet ne znaci da nema onih koji znaju...

A uostalom zasto pisete ako na ovu temu ako nemate sto pametno za reci. Logic je vec jedno sto puta napisao da on ima novce, ali da nece kupiti appleove proizvode jer su ovakvi i onakvi. Sasvim legitimno pravo (nemam niti ja nista od applea osim iPhonea), ali zasto to tupi na svakoj temi nije mi jasno. Kad bi svi voljeli/zeljeli isto ne znam kakav bi ovaj svijet bio. A i psiho je poseban slucaj. Logic i napise nesto pametno, ali ga opet uprska kad se zanese odgovorima drugih...

Sretan Bozic onima koji ga slave.

Ne razumijem vas Apple fanove koji su alergicni na moje i Logicovo postanje u "Apple temama".

Procitaj svaki moj post u ovoj temi od pocetka do kraja.

Nisam nigdje niti kritiziro tablet, nisam nigdje rekao nista lose o njemu, nisam nigdje rekao nista lose o Appleu.

Svejedno me prozoves u svom postu.

Zasto je moj post sada tako dugacak? Zato jer me malo to nervira ne samo od tebe nego i ostalih fanova u svakoj temi di ja postam.

Sori za rant, sretan i tebi Bozic i uzivaj! I molim te citaj moje postove u buducim temama kao da nikad nisi vidio ona sva iPhone prepucavanja. :)

- Psiho246
17 godina
Paolo2612 kaže...
shkval kaže...

Ja više volim papirnata izdanja novina, ne vjerujem da će taj tablet biti dobar za brisati guzicu ako nestane WC papira :)

Nije to zbog brisanja, nego proradi probava čim vidiš na šta si bacio lovu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 22:48 (shkval).
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Kupujem. 2 godine im je trebalo da ga naprave. Zanima me sto sve ima, i kako sve to skupa radi

HoSed

ako koristite extenzije na računaru onda nemojte na kosi, ako nekom treba novi windows 8 nek se javi poslat ću mu teleportiranjem
17 godina
Psiho246 kaže...

Ne razumijem vas Apple fanove koji su alergicni na moje i Logicovo postanje u "Apple temama".

Procitaj svaki moj post u ovoj temi od pocetka do kraja.

Nisam nigdje niti kritiziro tablet, nisam nigdje rekao nista lose o njemu, nisam nigdje rekao nista lose o Appleu.

Svejedno me prozoves u svom postu.

Zasto je moj post sada tako dugacak? Zato jer me malo to nervira ne samo od tebe nego i ostalih fanova u svakoj temi di ja postam.

Bilo bi bolje da ne citam. Moja pogreska, zali boze vremena...

Nevezano iskljucivo na ovu temu  - stvarno me smeta sto se svi guraju tamo di im nije mjesto, svi sve znaju makar nisi ni primirisali to o cemu pricaju. Pocevsi od politicara pa dalje... Zato nam i je zemlja u banani.

16 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Svaka čast!!! Izjava koja će obilježiti godinu!!  Izlanuo sePlač

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

"

Bilo bi bolje da ne citam. Moja pogreska, zali boze vremena...

Nevezano iskljucivo na ovu temu  - stvarno me smeta sto se svi guraju tamo di im nije mjesto, svi sve znaju makar nisi ni primirisali to o cemu pricaju. Pocevsi od politicara pa dalje... Zato nam i je zemlja u banani."

Izvini a ko u ovom threadu je primirisao onome o cemu se ovdje prica? Neko je probao taj famozni tablet? Imao ga urukama? Vidio ga na slici? Vidio ista od njega osim vijesti u kojoj se nagadja da postoji.

I ko ce odrediti kome je gdje mjesto? Ti? Po kojim kriterijumima? Zasto mi smetamo? Jer kritikujemo? A ne mislis da appleovcima treba malo kriticnosti i objektivnosti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 8:54 (logic).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
bestia kaže...

HoSed

DAvno sam stavio ;)

17 godina
neaktivan
i ja se slažem da će tablet obilježiti godinu u it ju. Neznam čemu se vas par cudite... vratim se na ovaj thread u drugom miševi dogodine pa pojedite svoje izjave... :)
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
htio napisati mjesecu ... predictive input za hrvatski na ajfonu je malo u banani... :)
A.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice