PayPal bira browsere

poruka: 9
|
čitano: 2.085
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PayPal bira browsere".
16 godina
PayPal bira browsere

Napokon. Treba zabraniti i google i ostale stranice takvima koji ne nadograđuju internet preglednik. {#}

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA

18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PayPal bira browsere

Redovito zabranjujem IE6 na stranicama koje izradujem, a na par naprednijih sam i IE7.

Cudim se da PayPal ovo nije ranije uveo s obzirom da i daleko manje firme kojima treba sigurna stranica vec duze i sami traze slicne blokade.

TD za glupost

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PayPal bira browsere

BIti će to čoše za bakice i djedove na xp-u a dobro za sve ostale.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PayPal bira browsere
g12356 kaže...

BIti će to čoše za bakice i djedove na xp-u a dobro za sve ostale.

Vjerujem da se onaj koji se zna služiti PayPalom da zna skinuti i instalirati obični preglednik...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 14:35 (Fillip).
16 godina
Yep, dedeki jako koriste paypal za narucivanje gumenih piyda sa eBaya.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
PayPal bira browsere

da, a i takoder je tuzno vec kad smo kod ove teme da ima i dalje stranica tipa internet bankarstvo koje eksplicitno traze IE.

3 0 hvala 0
15 godina
PayPal bira browsere

IE majka za takve stvari

0 5 hvala 0
17 godina
PayPal bira browsere

kad smo kod EV SSL-a, nije mi baš jasan članak na wikipediji koji kaže da je većina EV SSL certifikata kompatibilna sa IE 5.01+, Firefox 1+, itd.,

što to znači, ako podrška za EV SSL nije integrirana u tim browser-ima ?? i što se misli pod tim 'većina' ?

0 0 hvala 0
15 godina

šabani, nemojte mi dislajkat jer nemate pojma, jedino IE sa takvim stvarima radi kako treba ... a ne ko ona debilna  opera i drugi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice