Osam megapiksela za iPhone 5?

poruka: 55
|
čitano: 10.287
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osam megapiksela za iPhone 5?".
14 godina

Moj stari K610i je imao sasvim dobru prednju kameru ! {#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Osam megapiksela za iPhone 5?
FlyBoy kaže...

Zabrio si frende. videocall je usluga stara 5-6 godina samo kod nas. Prednju kameru ima i imao je cijeli niz mobitela prije iphona.

Istina imali su, a reci mi koja je bila koristi od toga? Reci mi tko je prije 5-6 godina imao kući wireless? Koliko je mobitela onda imalo wifi uopće? A koje smo brzine mobilnog interneta imale, i koliko su koštale?

Imali su hardver koji nismo mogli iskoristiti, što zbog nerazvijene infrastrukture, a što zbog same cijene koji su operateri nabijali(nabijaju i sada ako se ne varam) A zašto onda odjednom u nazad 2-3 godine nema smartphona sa prednjom kamerom?(pogledaj malo od android uređaja starijih više od godinu dana koliko ih ima prednju kameru)

Ne govorim da je apple izmislio čudo i da su od četvorke izmišljeni videopozivi, i dalje jako malo se videopozivi na mobitelima koriste, samo hoću reći da to što je netko to izbacio prije 5 godina apsolutno ništa meni ne znači. Pogotovo što onda nikako to nismo ni mogli iskoristiti...

Stoja
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Istina imali su, a reci mi koja je bila koristi od toga? Reci mi tko je prije 5-6 godina imao kući wireless? Koliko je mobitela onda imalo wifi uopće? A koje smo brzine mobilnog interneta imale, i koliko su koštale?

Imali su hardver koji nismo mogli iskoristiti, što zbog nerazvijene infrastrukture, a što zbog same cijene koji su operateri nabijali(nabijaju i sada ako se ne varam) A zašto onda odjednom u nazad 2-3 godine nema smartphona sa prednjom kamerom?(pogledaj malo od android uređaja starijih više od godinu dana koliko ih ima prednju kameru)

Ne govorim da je apple izmislio čudo i da su od četvorke izmišljeni videopozivi, i dalje jako malo se videopozivi na mobitelima koriste, samo hoću reći da to što je netko to izbacio prije 5 godina apsolutno ništa meni ne znači. Pogotovo što onda nikako to nismo ni mogli iskoristiti...

Ultimate Apple Fanboy

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Usluga facetimea nema veze s videopozivom, brkaš pojmove. Ako se mene pita, tako mi svejedno koristio se od doma web kamerom ili iphonom, kad ionako moram biti na wifi-u. Tko u pokretu, kad ide negdje, ima vremena i luksuza stati i loviti hotspot?

I 'ajd mi molim te sad reci koliko često s iphonom je koristiš? Vjerojatno isto kao i prije, nikada.

Al' slušat ovakve gluposti da svi kopiraju iphone po pitanju prednje kamere je groteksno s*anje.

Istina, iphone je dosta toga promjenio/postavio standard u GSM industriji, ali videopoziv? Ne baš.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan

Pa da, uvalit ce im camera module od SE C905 tek toliko da se Apple seratori zadovolje. Usput likovi koji su modificirali camera driver za SE C905 dovjeli su njegovu kameru skoro do savrsenstva (u svijetu mobilnih)

I ne samo za C905 vec i za Satio

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne

1 0 hvala 0
16 godina
Pa gdje ja hvalim prednju kameru od iphona? Gdje sam to ja napisao? Ja samo govorim kako argument da su prednji kameru imali i mobiteli pred godina meni nis ne znaci i kada ni onda a ni sada nitko ne koristi funkciju videopoziva. I meni je isto FaceTime retadiran zbog ogranicenosti, em wifi em samo iOS uređaji ... Ali jednako tako je prednja kamera bila beskorisna na bilo kojem mobitelu prije 6 godina kada je 3G bio slabo rasprostranjen u hr a još ktome i užasno skup. Ali vazno je da su oni tada to imali a iPhone eto tek u prošloj godini dobio iako svi znamo da to nitko ne koristi ali eto to je fail za Apple...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
jpelko2 kaže...

I ja sam imao desire i onda sad imam ip4 i dosta je bolja kamera od desirea po svemu kaj je stoja nabrojao i netrebaš bit miran da bih slikao i ok je kamera na ip4 među boljima s galaxy s nokijom n8 koji iam najbolju kamera za slike na kojima ljudi nisu mirni.

I baš cijenim taj minimalizam na ip4 to je kao sarvšen mob ti samo slikaš ili snimaš on sve ostalo obavi u najboljem mogućem načinu.

Nisu važni megapixeli nego leća koju apple uzimaju uvijek vrhunsku čak i iphone 3g posrami npr. sve mobitele koji su izašli tih godina kao galaxy i7500 koji ima 5mpx ili t-mobile pulse dok je kamera bila na strani android mobitela kao i bljeskalica.Ponekad mi nisu apple jaasni s nekim odlukama kao što da nema iphone 3g video snimanje..ali su lideri i svi ih slijepo kopiraju npr. oni nisu izumili prednju kameru ali kad oni nešto stave onda konkurencija samo slijepo kopira.Koji je pošteni mob imao prednju kameru prije ip4?Kao i mnogo stvari.

Zabrio si frende. videocall je usluga stara 5-6 godina samo kod nas. Prednju kameru ima i imao je cijeli niz mobitela prije iphona.

Malo sam se krivo izjasnio.Videocall je usluga od otpije ali ju nitko nije koristio a onda kad apple izbaci iphone sa prednjom kamerom onda treba konkurencija stavljat na sve nove modele prednju kameru pogledaj da skoro svaki mob ima prednju kameru nakon ip4.

Oni uzmu neku stvar i populariziraju ju ponovno.

Ja nikad nisam koristio prije videopoziv dok sad s ip4 stalno mi baka razgovara preko facetimea s rođacima u americi za free.

Koliko bi samo to koštalo preko telefona?

I malo je prerano prije bilo vrijeme videopoziva dok sad nije kad su ok cijene mob. interneta i pokrivenost 3g signalom.

Prednju kameru prije sam imao na k610i ali je bila loša da uopće nisam koristio dok kvalitetu ovih sadašnjih kamera je dosta bolja kao i touchscreen ekrani.

Nisam ja nikakav apple fanboy nega sam iskusan korisnik i stalno mjenjam mobitele imao samo prošle godine x01,desire i priej 3gs dok sam si kupio u 10 mjesecu ip4 kojeg sam dao bratu u siječnju pa sam si uzeo lg optimus 7 i imao sam donedavna galaxy tab da sprobam taj flash.

Ovako nije uopće potreban flash meni je puno važnije imati fluidan i brz browser nego spor i to osjetno da bi mi prikazivao flash banere koji su sigurno 90% na netu,imaš sve videe i svi se videi stavljaju na youtube sad i ima dosta stranica s podrškom za html5 kao new york times,google video...i imaš dosta aplikacija za video na mobitelima za razne teme sport,vijesti..pa ja ne vidim svrhu flasha na mobitelima koji sam resurse uzimaju i troše bateriju,msilim sam da će riješit nešto u 10.2 ali je i dalje skoro pa isto i to ja velim svojem bratiću koji je "android fanboy" i on kaže pa cijeli net je u flash(a koji to net reklame i baneri i neke stranice koje se drže flasha pa se učitavaju 10 sekundi)i da pola videa na youbeu ne radi na mobitelima(dok radi) i onda je otišao.

I isto tako veli da na galxy tabu je prednja kamera bolja od ip4 što nije sigurno istina možda u megapixelima i baš sam mu pokazao kamere i onda je vidio razliku.

17 godina
jpelko2 kaže...

Ja nikad nisam koristio prije videopoziv dok sad s ip4 stalno mi baka razgovara preko facetimea s rođacima u americi za free.

Baka nikad nije cula za skype?

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
jpelko2 kaže...

Nemam na kompu kamere a i dosta je bolja kvaliteta slike na facetimeu nego na fringu ili skypeu.

Skype ne koristim a i nije siguro free.

Imam na mobu 1000 minuta prema bonbonu gdje su mi skoro pa svi pa mi netreba skype.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 8:08 (jpelko2).
17 godina
jpelko2 kaže...
tnakir kaže...
jpelko2 kaže...

Nemam na kompu kamere a i dosta je bolja kvaliteta slike na facetimeu nego na fringu ili skypeu.

Imam na mobu 1000 minuta prema bonbonu gdje su mi skoro pa svi pa mi netreba skype.

Kako ti sipak! Kameru za PC mozes kupit za parsto kuna. Sto se tice slike na facepalmu citao sam hrpetine review-a gdje se ljudi zale na kvalitetu video streama preko facepalma. I da... skype je free. I nije ga briga jel ides preko 3G-a ili preko wirelessa ili preko cega vec...

Zapravo, osoba koja tvrdi da Skype "sigurno nije free" i nije netko s kim bih trebao raspravljati :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 8:12 (tnakir).
15 godina
http://about.me/antesirkovic
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 8:17 (sirka666).
Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
jpelko2 kaže...
tnakir kaže...
jpelko2 kaže...

Kako ti sipak! Kameru za PC mozes kupit za parsto kuna. Sto se tice slike na facepalmu citao sam hrpetine review-a gdje se ljudi zale na kvalitetu video streama preko facepalma. I da... skype je free. I nije ga briga jel ides preko 3G-a ili preko wirelessa ili preko cega vec...

Zapravo, osoba koja tvrdi da Skype "sigurno nije free" i nije netko s kim bih trebao raspravljati :)

Mislio sam na pozive preko skypea da nisu besplatni.

Ja budem imao složeno kako ja hoću nećeš mi ti komandirat.Par sto kuna su one jeftinije koje nisu bogzna što.

Ne koristim komp da bi se slikal ili snimal nego ga koristim za ozbiljniji rad.

Facetime ima dosta bolju kvalitetu nego 3 party programi i koristio sam ga 10 puta i sve radi ok možda im je premala brzina da bi stremao video trebaš imat oko 2-3 mbit.Ne koristim skype,jel to zločin?

I na netu možeš dosta gluposti pronać kao onaj prvi dan kad je ip4 došao da je postavio endgadget da je slaba kvaliteta kućišta da niš ip4 ne valja..dok ovdje u hrvatskoj kad je došao nisam vidio nikog tko bi se bunio zbog ičega a imaju mi dosta prijatelja ip4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 8:21 (jpelko2).
14 godina
protjeran

Prednjih kamera je bilo puno prije iphone-a.

Fanboyevi su zakon. Govore o apple-u kao da je izumio sve standarde u mobilnoj telefoniji i da mobiteli nisu postojali prije njih i to sa religiozno-kultnim žarom.

Naravno isto tako će svakih 6-8 mjeseci pljunuti nekoliko tisuća kuna za ajfon. I što to govori o fanboyevima?

$this->db->where->('I don't have a clue');

3 0 hvala 0
17 godina
jpelko2 kaže...

Ja budem imao složeno kako ja hoću nećeš mi ti komandirat.Par sto kuna su one jeftinije koje nisu bogzna što.

Facetime ima dosta bolju kvalitetu nego 3 party programi i koristio sam ga 10 puta i sve radi ok možda im je premala brzina da bi stremao video trebaš imat oko 2-3 mbit.Ne koristim skype,jel to zločin?

I na netu možeš dosta gluposti pronać kao onaj prvi dan kad je ip4 došao da je postavio endgadget da je slaba kvaliteta kućišta da niš ip4 ne valja..dok ovdje u hrvatskoj kad je došao nisam vidio nikog tko bi se bunio zbog ičega a imaju mi dosta prijatelja ip4.

Boze koje djete.

15 godina
protjeran
jpelko2 kaže...

ajoj, imam nokijicu sa zadrtim-nitko ne zna zasto-symbianom i mogu njenu kameru (straznju s vga videom) koristit na kompu kao webcam. bez kupnje dodatne kamere za "parsto kuna". samo treba znati. ili je bolje kupiti ajfon za neznamkoje pare i reci da je facetime promijenio sve. opet. :P

14 godina
neaktivan
Zasto ne stave kameru sa ipada2?
ona je magicna
fajf
15 godina
ajfonovci zive u svijetu maste.
15 godina
neaktivan

Ovo podrzavam zato kaj ce bit full HD video , to se cekalo dosta dugo , mada je i na 4-rci kamera predobra .

Navodno nece biti homebuttona zbog stavljanja moba u DFU mode , da se sprijeci JailBreak -.-

A moramo priznat da i Apple uziva kad vidi sta se moze sa uredjajem napravit :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xXxBIMBOxXx kaže...

Ovo podrzavam zato kaj ce bit full HD video , to se cekalo dosta dugo , mada je i na 4-rci kamera predobra .

Navodno nece biti homebuttona zbog stavljanja moba u DFU mode , da se sprijeci JailBreak -.-

A moramo priznat da i Apple uziva kad vidi sta se moze sa uredjajem napravit :)

A ne znam bas jel im u interesu sprijecit jailbreak. Bumo vidli..

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Pa gdje ja hvalim prednju kameru od iphona? Gdje sam to ja napisao? Ja samo govorim kako argument da su prednji kameru imali i mobiteli pred godina meni nis ne znaci i kada ni onda a ni sada nitko ne koristi funkciju videopoziva. I meni je isto FaceTime retadiran zbog ogranicenosti, em wifi em samo iOS uređaji ... Ali jednako tako je prednja kamera bila beskorisna na bilo kojem mobitelu prije 6 godina kada je 3G bio slabo rasprostranjen u hr a još ktome i užasno skup. Ali vazno je da su oni tada to imali a iPhone eto tek u prošloj godini dobio iako svi znamo da to nitko ne koristi ali eto to je fail za Apple...

Ovaj dio o hvalospjevu i fanbojizmu (patentirat ću tu riječ) se odnosio na štovanog kolegu forumaša jpelko2. nhf.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan
tu se slažem nemora značiti ništa ali većinom takvi mobiteli s 8 i 12 pixela imaju i ostale jake specifikacije kao nokia n8 i e5 i c7 i onaj samsung pixon
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Stoja kaže...

Ovaj dio o hvalospjevu i fanbojizmu (patentirat ću tu riječ) se odnosio na štovanog kolegu forumaša jpelko2. nhf.

Nisam ti ja nikakav fanboy.Gdje sam napisao da je facetime sve promijenio?Samo sam rekao da je popularizirao prednje kamera(kao i dosta stvari) i sad svaki novi mob ima softver za videopoziv ili svaki mobitel ima prednju kameru.

Svaki mjesec mejnjam mobitele ali je istina da me jedino ip4 zadovoljava po pitanju kamere,baterije i bogatoj ponudi aplikacija i imam dosta stvari kupljeno na appstoreu dok npr na konkurenciji nemožeš kupovat aplikacije.

17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Nisam ti ja nikakav fanboy.Gdje sam napisao da je facetime sve promijenio?Samo sam rekao da je popularizirao prednje kamera(kao i dosta stvari) i sad svaki novi mob ima softver za videopoziv ili svaki mobitel ima prednju kameru.

Svaki mjesec mejnjam mobitele ali je istina da me jedino ip4 zadovoljava po pitanju kamere,baterije i bogatoj ponudi aplikacija i imam dosta stvari kupljeno na appstoreu dok npr na konkurenciji nemožeš  kupovat aplikacije.

I tu se ne bih složio.

14 godina
neaktivan

a kakve veze ima ekran s pixselima{#}

16 godina
protjeran

Samsung I8510 koji je izašao 2008. godine posrami bilo koji noviji mobitel kamerom (fotoaparatom). Slike su stvarno nevjerojatne.

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=hu&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmobilarena.hu%2Fteszt%2Fsony_ericsson_satio_vs_samsung_innov8%2F

Uništavanje 12 MP-laša Satia.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 13:58 (epic).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice