Hahaha posve neosjetljiv na diranje
lol predobar tekst..
EDIT: prvi!! xd
Hahaha posve neosjetljiv na diranje
lol predobar tekst..
EDIT: prvi!! xd
mogli su barem zgurat malo veči ekran kad je več tolki.
hhahahahaah.....a stvarno....nisam znao da postoje malo osjetljivi i puno osjetljivi ekrani na dodir....haahhaahahhaa
ajd konacno je nokia krenula s nekim ozbiljnijim touchscreen mobitelom, al mi nije jasno kako uz toliko iskustva i toliko izvrsnih inzenjera ne mogu smanjit dimenzije i masu?
oni ko da zive jos u proslosti kada je to bilo normalno, al danasnje trendove bi ipak malo trebali pocet slijedit sto se toga tice...
ma da se to podnesti, ako sve ove funkcije što su u x6 su i u x3. Ako jesu (osim onih navedenih razlika), 32 gb memorije je fina brojka
, taj mob bi mogao biti budući moj :D
Jel kapacitivni ekran ili?
Nakon najave N900 ovo me nekako ostavlja ravnodušnim. 
Cini mi se kad da je Nokia krenula u rebranding XpressMusic mobitela s novom serijom X. Ili se varam?
Btw, jeste li primijetili model u najavi - N97 mini?
to se i meni cini... logican potez
n97 mini je po meni okaljasena verzija n97...
ehhh,32gb memorije....san za mene a i monge druge...ipak je za mene puno dati 3000kn za mob...
stvaljanje 8 mp kamere na mob je kao i stavljanje parfema na svinju
stvaljanje 8 mp kamere na mob je kao i stavljanje parfema na svinju
Molim te lijepo, reci mi, jel to ti doma imaš ekran rezolucije 8 megapiksela?
Jer ako nemaš to je doslovno bacanje novca
Današnji (jeftiniji) ekrani rezolucije 5 megapiksela, oni 30" mrgani koštaju 10ak tisuća kuna...a ako imaš takav ekran, moći ćeš si priuštiti i dobar fotoaparat
Bugovci, dali vi dajete ove tekstove sa engadgeta da vam google translate prevede?
Nekužim i šta bi ovo "odeblji uređaj" trebalo značiti, mobitel je 14 mm tanak, šta bi vi htjeli, žilet?? Inače mob mi se čini super, ali prevelika cijena....
Nokia se napokon vraća na puteve stare slave.
Nokia se napokon vraća na puteve stare slave.
mozda... jos to nije to.. (po meni)
Bugovci, dali vi dajete ove tekstove sa engadgeta da vam google translate prevede?
Nekužim i šta bi ovo "odeblji uređaj" trebalo značiti, mobitel je 14 mm tanak, šta bi vi htjeli, žilet?? Inače mob mi se čini super, ali prevelika cijena....
Savjetujem ti da pogledaš ovaj video->
. Jednostavno je PREdebel.Ne, nije. Jednako je debel kao i zaklopljeni RAZR, i 1 i pol milimetar deblji od Iphonea kojeg svi smatraju super-ultra-seksi tankim. Samo što X6 ima kockastiji oblik, dok je iPhone jajast i zaobljen.
Uostalom, zašto je to uopće bitno? Radi se o tome da Bugovci prepisuju od riječi do riječi (često pristrani) Engadget. Čak i šale prevode. Zato mi je smješno što su napisali "odeblji" uređaj, a bez da su se udostojili provjeriti što zapravo pišu. X6 je čist prosječno debel mobitel, svakako ne "odeblji".