Nokia gubi udio

poruka: 124
|
čitano: 24.157
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia gubi udio".
15 godina
neaktivan
RE: Nokia gubi udio
mrjimmypage kaže...

I samo me zanima kako na HTC tattoou pogledati koliko je dugo trajao poziv? Kako stisnuti slovo p iz prvog pokušaja na qwerty tipkovnici? Kako primiti file preko bluetootha? Kako se spojiti na wifi koji traži username i pass? Kako razgovarat na mobitel dok netko drugi priča oko tebe? Odgovor na sve ovo je ili nikako ili vrlo teško, dok nokia sve ovo obavlja bez ikakvih problema.

Jedino što me u nokije smeta je malo nestabilan web browser, i tu je HTC dosta bolji, ali u svim ostalim aspektima nokija mi je dosta jača nego ovaj tattoo.

Da ne kažem kad ujutru ne čujem alarm sa HTCa, to je vrhunac.

Nego eto, to se prodaje jer je sad in. Osobno sam ga kupio jer sam htjeo vidjeti kakav je android, programirati za android i slično, čisto da učim. Ali kao mobitel mi se ne sviđa jer je loš u najpotrebnijim područjima rada, a sad to što on ima lude igrice i zabavne sadržaje to je druga stvar

U potpunosti se slazem s gore navedenim.Sto ce ti Vuvuzele,Shotgun,Darth Vader aplikacije ako ne mozes obaviti osnovne stvari.Pa prvenstveno kupujemo taj uredjaj zato sto je telefon a onda sve ostalo.Ili mozda ne?Mozda kad trebamo nekog nazvati da odemo na najblizu telefonsku govornicu.

17 godina
protjeran
stevan94 kaže...
stoncin3 kaže...

Ja iam Nokiu od 2007. od 399 kuna, još sve radi, nikad problema. Nokia 2610. Ima samo 2MB meme, pozivi, poruke i par apps kao igre i sl.

Baterija nakon 3 i pol godine i dan danas traje 7 dana ako malo korištena, inače 4-5 dana.Osmijeh

red bi bio da si kupis novu Nokiu Belji se

To, da..!Plač

Kupio sam dns od frenda s posla Sony Ericssona W205, najjači je!

250 kuna sa punjačem i slušalicama. Inače ima novi za 398, gledo sam dns na t-scummu na webu!

On mi dao za manje para jer nije novi. A ja gledo taj model je izašo negdje koncem listopada tako da i ne može imat više od 8 mjes?

Stvarno preporuka za W205!

Još ako ga nadjete u ovakvom stanju za 250KNBelji se

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan
sale0711 kaže...

U potpunosti se slazem s gore navedenim.Sto ce ti Vuvuzele,Shotgun,Darth Vader aplikacije ako ne mozes obaviti osnovne stvari.Pa prvenstveno kupujemo taj uredjaj zato sto je telefon a onda sve ostalo.Ili mozda ne?Mozda kad trebamo nekog nazvati da odemo na najblizu telefonsku govornicu.

naravno da kupuješ primarno jer je to telefon, a ne zbog dodatnih aplikacija. smijem li ti ponuditi ovaj primjerak gsm magije u tom slučaju. za kojih sedamdeset kuna moći ćeš se čuti sa svojim najbližima. naravno da kupuješ nove smartphonove jer imaju vuvuzela aplikacije, mail klijente, mogučnost sinkronizacije tvojih kontakata sa nekim tamo cloudom ili zato što je tač skrin nice and shiny. i tu leži nokijin problem - njihovi mobiteli nisu dovoljno nice and shiny, nisu intuitivni kao  drugi modeli drugih proizvođača. o da, naravno da nitko ne može održavati ogroman udio tržišta koji je nokia zagrizla neki dulji period vremena i naravno da tu i tamo nokija napravi nešto swanky and spiffy, ali radi to prerijetko.

znate li što mene kao totalnog debila oduševljava kod ajfona - to što imenik ide svuš kad ga trgneš prstom. it's awesome! ide svuš! to oduševljava sve ljude koji kupuju ajfon, kao i mogućnost da simuliraju talasanje vode na ekranu. upravo sam gledao ovi store i htio sam se samo

ubiti od očaja. tamo nema ničega! ima točno osam aplikacija u pet izvedbi za 5 ili tri eura.

imao sam svojevremeno neku nokiju, bila je plava, broja modela se ne sjećam koja je imala mega kewl opciju da sama ovisi kako sam ju programirao mijenja profile iz generalnog u silent. to je bilo kewl. to je bio period kada je nokia ownala i svima nabijala proverbijanu kitinu u čmar. i još je svijetilila. kao, hebeno!

nokija može imati takve karakteristike prijenosa da ja čujem otkucaje srca s druge strane, ali kao prosječnog korisnika što to meni znači kada nema puppy is cute aplikaciju? rekoh već ranije, meni su aplikacije bullsfecies, ali sam da vas podsjetim - ljudi misle da je lady gaga dobar izvođač.

15 godina
neaktivan
Vlays kaže...

Kao prvo tvoj mi avatar puno govori...

Da možda rezistivni ekran je precizniji. Ali budimo iskreni precizan je kad se koristi sa stylusom koji ima poprilično zašiljen vrh. Iskreno nemam pojma kako se ponaša kapacitivni sa onim stylusom koji je prilagođen za kapacitivne ekrane. Vjerujem da tada što se preciznosti tiče ne bi bilo nikakve veće razlike. A uostalom realno kome treba preciznost od jednog pixela na mobu. Onak stvarno čemu. Tako da eto neka i jesu precizniji ali ovi su puno responsivniji i zbog toga nedvojbeno budućnost ekrana osjetljivih na dodir.

Što fali mom avataru??  :) :)

fico132
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice