I samo me zanima kako na HTC tattoou pogledati koliko je dugo trajao poziv? Kako stisnuti slovo p iz prvog pokušaja na qwerty tipkovnici? Kako primiti file preko bluetootha? Kako se spojiti na wifi koji traži username i pass? Kako razgovarat na mobitel dok netko drugi priča oko tebe? Odgovor na sve ovo je ili nikako ili vrlo teško, dok nokia sve ovo obavlja bez ikakvih problema.
Jedino što me u nokije smeta je malo nestabilan web browser, i tu je HTC dosta bolji, ali u svim ostalim aspektima nokija mi je dosta jača nego ovaj tattoo.
Da ne kažem kad ujutru ne čujem alarm sa HTCa, to je vrhunac.
Nego eto, to se prodaje jer je sad in. Osobno sam ga kupio jer sam htjeo vidjeti kakav je android, programirati za android i slično, čisto da učim. Ali kao mobitel mi se ne sviđa jer je loš u najpotrebnijim područjima rada, a sad to što on ima lude igrice i zabavne sadržaje to je druga stvar
U potpunosti se slazem s gore navedenim.Sto ce ti Vuvuzele,Shotgun,Darth Vader aplikacije ako ne mozes obaviti osnovne stvari.Pa prvenstveno kupujemo taj uredjaj zato sto je telefon a onda sve ostalo.Ili mozda ne?Mozda kad trebamo nekog nazvati da odemo na najblizu telefonsku govornicu.