Nokia 5000

poruka: 10
|
čitano: 2.613
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia 5000".
16 godina
Nokia 5000

Jednostavno a lijepo.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazb
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 5000

Meni je katastrofalno ružan.Iznenađen

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5000

Meni osobno je malo prejednostavan! No dobro, o ukusima se ne raspravlja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5000

100%, i možeš ugradit microSD karticu, ali nisam bas siguran u to

klik!

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5000
Alex55 kaže...
RazerDinoMan kaže...

klik!

Ne možeš ugraditi microSD! Gdje si ti vidio tu opciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...
Alex55 kaže...
RazerDinoMan kaže...

klik!

Ne možeš ugraditi microSD! Gdje si ti vidio tu opciju?

Alex55 kaže...

Nisi ništa odgovorio. Na tom linku ne piše ništa, a niti u specifikacijama. Da bar ima microSD, makar meni ne treba, za glazbu imam iPod!

16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Meni je katastrofalno ružan.Iznenađen

Slazem se, one crte sa strane bolje da nisu ni stavljali.
mp14
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 20:53 (lamborghini murcelago lp640).
17 godina
neaktivan
Nokia 5000

imam ga pored sebe, i iskreno, na prvi pogled je onak..."lijep, privlacan"...no nije poseban po nicem, tipke su preplosnate, izbor opcija premalen, mogucnosti takoder, smotan odabir pisanja sms tj. mms-ova...i jos poneke kerefeke...ugl..pokusavam ga utrampit nekom bar za 300 kn Plač

Made in: Neverland ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dobro...nije nista prekomplicirano, shvatis nakon par puta koristenja pisanja sms-a, ugl. kako da ti opisem, nemas zasebnu opciju odabira sms ili mms, vec imas stvaranje te neke "poruke" u kojoj zapravo kao i da pises sms i mms, to mi malo glupavo no pojma nemam, to mi prva nokia, mozda zato, u biti i nije moja u potpunosti...

da, hrvatska slova mozes namjestiti kao opciju, bas kao i u vecini drugih uredaja.

imenik..mozes dodati sve sto si naveo, osim rodjendana.

ma mob ti nije tako los, nedostatak memorije jedino je kvaka, no meni je cudan jer ne volim nokie i pokusavam ga se rijesit, tak da nek moje rijeci nebudu mjerilo kvalitete tog moba.

Made in: Neverland ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ovo što se tiče SMS-a i MMS-a je uobičajeno na skoro svim paltformama, isto se radi i na Sony Ericssonu. Ako staviš sliku, zvuk ili video uz tekstualnu poruku, to je onda MMS (isto je i sa iPhone-om!). Mislim da jedino još Siemens ima SMS i MMS odvojeno.

A sada jedno presundo pitanje! Podržava li, odnosno čita li mobitel .txt dokumente (notepad)? To mi je vrlo važno!

Hvala!

Imas u posti simpa paket Lg ke 970 Shine on ti cita .txt,.ppt,.mp4,.mp3, uglavnom skoro sve cita sve sto ti je potrebno mozes dodavat u imenik sta god oces,kamera ti 2MP mjesto bez memorijske 45MB podrzava microSD do 2GB (mozda 4),klizni dizajn,nema joystick nego kotacic,Jedino sto je malo tisi radi malog zvucnika a sve ti to za 359kn ja platio bez pretplate za te novce nemozes naci bolji.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice