Samo naprijed LG, inoviteti su dobrodošli
iako nisu svi uvijek bili prihvaćeni..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao bi uskoro LG na prvo mjesto u odnosu uloženo/dobiveno
!
!
Meni osobno danas su dvije marke vrijedne za najbolji odnos uloženo/dobiveno, a to su LG i Huawei.
!
Meni osobno danas su dvije marke vrijedne za najbolji odnos uloženo/dobiveno, a to su LG i Huawei.
Prilikom prodaje baš i nisu.
!
Ja NIKADA ne uzimam gadget sa unaprijed stavom "prodajem ga za izvjesno vrijeme"!
Ako ga se i kada rješavam, onda ga poklanjam nekome tko nije u mogućnosti priuštiti si nešto kvalitetno, a "ovo je prava prilika za njega"!
ATJ Lučko
!
Znači govorimo o kupovini, kompletni tekst nema veze sa prodajom. Naravno da besty buy uređaji nikada neće biti previše cijenjeni kod prodaje jer su i ovak bili jeftiniji od konkurencije u samom startu, a nakon godinu dana će višestruko manje vrijedit što je i logično. Ako kupiš neki precjenjeni Iphone ili Samsung moći ćeš ga i skupo prodati, ali već si ga u startu preplatio tako da tu nema neke koristi - samo izgubljeni novac na kraju, ali svako kupuje šta voli i to je u redu.
Ma samsunga ni nemoš više samo tako lako utržit.Trgovine "2 hand" kao što su njuška...pretrpano Samsungom.
Svaka akcija ima svoju reakciju.