LG V30 na Geekbenchu

poruka: 9
|
čitano: 1.506
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG V30 na Geekbenchu".
13 godina
odjavljen
LG V30 na Geekbenchu

Samo naprijed LG, inoviteti su dobrodošli  iako nisu svi uvijek bili prihvaćeni..

...................................... funny facts
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG V30 na Geekbenchu

Mogao bi uskoro LG na prvo mjesto u odnosu uloženo/dobiveno 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: LG V30 na Geekbenchu
ATJLučko kaže...

Meni osobno danas su dvije marke vrijedne za najbolji odnos uloženo/dobiveno, a to su LG i Huawei.

14 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
ATJLučko kaže...

Meni osobno danas su dvije marke vrijedne za najbolji odnos uloženo/dobiveno, a to su LG i Huawei.

Prilikom prodaje baš i nisu.

14 godina
R36 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
ATJLučko kaže...

Ja NIKADA ne uzimam gadget sa unaprijed stavom "prodajem ga za izvjesno vrijeme"! 

Ako ga se i kada rješavam, onda ga poklanjam nekome tko nije u mogućnosti priuštiti si nešto kvalitetno, a "ovo je prava prilika za njega"! 

ATJ Lučko
16 godina
R36 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
ATJLučko kaže...

Znači govorimo o kupovini, kompletni tekst nema veze sa prodajom. Naravno da besty buy uređaji nikada neće biti previše cijenjeni kod prodaje jer su i ovak bili jeftiniji od konkurencije u samom startu, a nakon godinu dana će višestruko manje vrijedit što je i logično. Ako kupiš neki precjenjeni Iphone ili Samsung moći ćeš ga i skupo prodati, ali već si ga u startu preplatio tako da tu nema neke koristi - samo izgubljeni novac na kraju, ali svako kupuje šta voli i to je u redu.

13 godina
neaktivan

Ma samsunga ni nemoš više samo tako lako utržit.Trgovine "2 hand" kao što su njuška...pretrpano Samsungom.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
13 godina
neaktivan
Sto ces ljudi pametni niko vise od mojih nece da kupi s8 ili 7 7+ ko ce za to dat tu lovu kad gledas honor 8 odlican mob za male pare masa ljudi ga kupila...ili op3 i slicni.... Samsungu navodno ne ide s8 kako se nadao a jbg stavi realnu cijenu a ne diga cijenu hvala ali ne bi android imaju i huawei i lg i op i 10000 drugih... Nisi apple pa da imas svoj os pa da to mozes prodavat... Imaju sad monopol na odredene komponente ali mislim da ce za koju godinuni tu popusit jer na polju mob su vec poceli padat... I da cijena novog note 8 ce bit 1000e pa se covik pita ko ce bit ovca ko ce dozvolit da ga toliko opeljese? I ne nema opravdanja s pen koristi 0.000001% ljudi vise od 2 puta...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ja jos uvijek koristim LG G2... i P9 Lite sluzbeni 😉
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice