ma da,ko bi reko,iz Zagreba,baš se čudim,uglavnom gzzz
Umalo!
zagreb naravno kao da je i sta drugo i bilo moguce.NDZ nezavisna država zagreb
Ne mogu da verujem da sam opet zaboravio da učestvujem, pobogu.
čestitke
Hebote svake godine pi*dite zasto je dobitnik u Zagrebu.
Znate, 1/4 stanovništva RH živi u ZG i okolici, a vjerojatno 1/2 kupaca BUG-a je upravo iz Zagreba.
Ali da, f*ck logic.
Tko zna možda je dobitnik nakupovao 20ak BUGova pa si je povećao šansu za 20 puta naspram onih koji su kupili samo jedan BUG
"Molimo dobitnika da se javi i da nam pošalje link na njuškalo da vidimo slike nove mašine..."
"Molimo dobitnika da se javi i da nam pošalje link na njuškalo da vidimo slike nove mašine..."
Znate, 1/4 stanovništva RH živi u ZG i okolici, a vjerojatno 1/2 kupaca BUG-a je upravo iz Zagreba.
Ali da, f*ck logic.
strasna ti je logika u pm
1/4 ljudi zivi u ZG znaci u ostatku drzave je 3/4 ljudi!!!
1/2 kupaca je iz ZG znaci druga polovica je iz ostatka RH
a po tvojoj bisernoj logici u najmanju ruku sanse su pola pola a slucajno uvijek ZAGREB,kad će biti netko iz BABINE GREDE?sta je njegovih 35kn za BUG manje vrijedno nego nekog purgera?
bolje se ostavi logike
Sva sreca pa BuG ne kupujem vec jedno 7 godina najmanje, a sretnom dobitniku ugodno igranje zelim.
čestitke dobitniku, ostalima, skupa s menom, zazubice
Sva sreca pa BuG ne kupujem vec jedno 7 godina najmanje, a sretnom dobitniku ugodno igranje zelim.
Ja kupujem, ali ne iz trgovina :p
čestitke dobitniku, ostalima, skupa s menom, zazubice
Mena Suvari?
Ali da, f*ck logic.
a po tvojoj bisernoj logici u najmanju ruku sanse su pola pola a slucajno uvijek ZAGREB,kad će biti netko iz BABINE GREDE?sta je njegovih 35kn za BUG manje vrijedno nego nekog purgera?
bolje se ostavi logike
Ajmo vijeti zadnje x nagradnih igara, dobitnike i postotak iz Zagreba(imate na gore navedenom linku vezane vijesti):
Jedan od tableta odlazi u Zagreb, a dobitnik je Darko Mandić. Drugi tablet neće ostati na kontinentu već odlazi na Pag sretnom dobitniku Elvisu Šmitu.
Sretni dobitnik dolazi nam iz Splita, a ime mu je Danko Mrkonjić.
Njega je osvojio Ivan Jure Parac iz Vinkovaca.
Sretni dobitnik ovog gejmerskog paketa je Tihomir Vukomanović iz Bilja.
odlazi u Rijeku, a dobitnica je Aleksandra Salvaterra.
Njega je osvojio Dubravko Halgota iz Zagreba.
koji odlazi u Zadar. Sretna dobitnica je Jelena Čakarun.
je Renato Hruza iz Daruvara.
Jedan primjerak odlazi u Okrug Gornji gdje će se s njim igrati sretni dobitnik Denis Ćurković, dok drugi primjerak odlazi u Pazin. Dobitnik je Filip Šaina.
ne da mi se dalje kopat, ali ovdje su 2 dobitnika iz Zagreba i 9 iz ostatka Hr, tako da ne razumijem ove ljubomorne komentare... Čestitaj čovjeku i doviđenja, a ovako se razgovaraj tamo odakle si.
bolje se ostavi logike
Kakav si ti biser...
Čestitke dobitniku...nekako mi zvoni ime, ali nikako se sjetiti odakle...o.O
ccc zivim u st vec 8 god a prijavljem sam u zg jos uvijek, kad sam se prijavljivao za nagradnu igru stavio sam da sam iz zg da se ponadam da cu bit taj posto samo zg osvaja :D
Mogli bi napraviti da prvih 10 da dobiju nekaj, a ne samo jedan.
Pa što je nokom uz ssd od 240 potreban i ssd od 120 gb za Backup ?!? i uostalom di je običan hdd za podatke?!? a i Nvidiine grafičke su mac kvalitetnije ako ništa zbog mac sređenijih drivera, a i ovako skupa konfiguracija bez 16 gb rama je sramota ...

Svi smo uvjereni da ces dobiti link s njuskala u pm bez brige ;D
Čestitke dobitniku !
Nadam se da neće biti na njuški, kao i prošlogodišnja konfiguracija.
Eto kupujem Bug već par godina i pogađate ništa, a ovi koji kupe jednom dobiju nagradu.
LP!
:)
- Čestitke dobitniku.
Čestitke dobitniku, a nama ostalima ostaje nadati se da ćemo u idućoj godini (2014.) imati više sreće. :)
ja sam svoj kod javno dao pod spoiler ,hehe mozda je to on ! ako si Marko Aralica to bio ti javi se u inbox
Čestitke dobitniku, a nama ostalima puno sreće drugi puta !

Draž ove igre je u prikupljanju podataka, trust me :P
Ne mogu reći da ne učestvujem - ne znam ni sam zašto.
Pa eto ja sam napravio dobro nesebichno dijelo posto vec imam pilu neka i netko drugi uziva kao i ja , pa bilo to i za djabe
happy gaming Marko !
Čestitke dobitniku, neka mu je sretno s novom makinom u novoj godini :)
Sljedeće godine nek Bugovci rastrančiraju zvijer, pa dijele nagradu u dijelovima, bit će više dobitnika :P