Već 5.6mil downloada!
Česta pitanja u vezi novog FF...http://www.firefox4faq.blogspot.com/
Konacno, iako sam s 3 presao na Chrome i jako bio zadovoljan (na pocetku) a onda krenuli bugovi i mnostvo drugih stvari vracam se na firefox :)

Opera je po meni poboljšala chromeov izgled, a onda je doša firefox koji je isti ka opera.
Ma ne, čini ti se ;)
Trebalo bi staviti i natpis: Svaka sličnost sa drugim browserima je slučajna.
lako je za izgled, bitno je sta je ispod haube.
ide kao vruće kifle. a ms se hvalio sa 2,5 milijuna downloada u 24h.
Opera je po meni poboljšala chromeov izgled, a onda je doša firefox koji je isti ka opera.
Jos kad bi imao svoj speed dial i onaj vrag za popunjavanje passworda(ja ga zovem kljucic).....
Kako mi idu na zivce ovak komentari :S
Ako cemo gledat tak,onda je opera i chrome "pokrala" Firefox jer je firefox prvi imao addonse
A ja na OSX Tigeru... Nema Firefoxa4 za mene :D
Isprobao sam ga na PCu doma i dobar je! Uvijek mi je bio drazi od Opere i Chroma, iako sam u zadnje vrijeme koristio Chrome. Sad se vracam na dobar stari FF!
A na MacBooku sad brzo stavljam Leoparda :)
A ovo za izgled, da je isti kao i Chrome - zar je to bitno? Mozda su im popalili izgled, al budimo realni, svi ostali su mnogo toga popalili ranije od FFa..
Jos kad bi imao svoj speed dial i onaj vrag za popunjavanje passworda(ja ga zovem kljucic).....
imas add on za speed dial
ovaj BUGonline je brrz sa tim vijestima za popi*dit pa dajte malo sporije to, umoriti će te se... #facepalm
Neznam koji amaterski blog do sada nije objavi to, ali vi kao stručni časopis tek se sada sjetili.... treba Vam odličije dati... Jedva čekam izlazak novog Safarija da vidim kako će to brzo doči na naslovnicu
Mobile verzija je spora, da sporija ne može biti @HTC Desire
A ja na OSX Tigeru... Nema Firefoxa4 za mene :D
Isprobao sam ga na PCu doma i dobar je! Uvijek mi je bio drazi od Opere i Chroma, iako sam u zadnje vrijeme koristio Chrome. Sad se vracam na dobar stari FF!
A na MacBooku sad brzo stavljam Leoparda :)
A ovo za izgled, da je isti kao i Chrome - zar je to bitno? Mozda su im popalili izgled, al budimo realni, svi ostali su mnogo toga popalili ranije od FFa..
Ako se ne varan opera je prva popularizirala tabove. Nešto bez čega danas nebi mogli surfat.
ovaj BUGonline je brrz sa tim vijestima za popi*dit pa dajte malo sporije to, umoriti će te se... #facepalm
Neznam koji amaterski blog do sada nije objavi to, ali vi kao stručni časopis tek se sada sjetili.... treba Vam odličije dati... Jedva čekam izlazak novog Safarija da vidim kako će to brzo doči na naslovnicu
Pa ima forumaša koji imaju friškije vijesti,a i brži su...
Vidis da jos nista nema ni o novoj Operi Mobile/Mini...
A Opera je bez premca na mobitelima, najpopularnija!

to je samo zato što je masa korisnika još uvijek na xp.
to je samo zato što je masa korisnika još uvijek na xp.
kakve to veze ima?
Sta mislis da su svi na sedmici da bi koristili IE 9
Pa ima forumaša koji imaju friškije vijesti,a i brži su...
pa da istina, ali mislim da bi portal isto tako treba koliko toliko barem biti tu negdje što se brzine tiće
Vidis da jos nista nema ni o novoj Operi Mobile/Mini...
A Opera je bez premca na mobitelima, najpopularnija!
Da nema ni za operu... Mah ok, njima na dušu vidim da se ovo bude pretvorilo u jadan portal dobar forum... Koliko tako bude ostalo vidjeti će mo... Ali nekada tako bezvezne vjesti stave odmah a i općenito neznam zašto neke vjesti i stavljaju dok ove bitnije kiksaju totalno... Eto da vas sve obavjestim Milošević je preminuo u HAgu.... eto to ti je omjer njihovog kašnjenja u svijetu tehnologije :D
cudno mi je ovo sa karticama(tabs) zast su uopce to mijenjali?
to je odluka microsofta da samo na 7-icu ide IE9. mozillina je odluka da firefox ide na skoro sve.
to je odluka microsofta da samo na 7-icu ide IE9. mozillina je odluka da firefox ide na skoro sve.
ispravak: i na vistu, ali samo sp2.
da sam ja MS i ja bih napravio isto. vrše pritisak na korisnike da se prebace na bolji OS. dobro njima (MS jer će ekipa kupit njihov proizvod, a dobro i krajnjim korisnicima što će dobit odličan OS). ja se osobno ne bih vratio na XP ni pod prijetnjom oružja. a ie9 imam samo zato jer volim imat sve na OS-u up to date. chrome mi je default.
Dobar im je ovaj graf, raščlanjuje do pojedinog grada.
Al upada u oči da ns Slovenci nadmašuju za 2000 downloada....
Nije valjda da ih ima više
WTF
Kao da Hrvatske ceste dozvole koristenje prometnica samo za Rolls Royceove uz parolu "Dobro je korisnicima, dobit ce odlican auto"
ti ziher imaš xp
6 306 000 skidanja opa brate, microsoftovci se plaču od srama, bravo firefox 4 !!!!!
Jel se meni čini ili se stranica glađe izvodi na FF4 nego na Chromu?