Looking good..dobar posao HTC, sviđaju mi se ovi One modeli. Pun pogodak, usudio bi se reći, i po veličinama ekrana, hardveru i kameri.
Stvarno su pogodili, od entry level mobitela do high end mobitela, sva tri su odlicna. Cini mi se da cu uskoro mijenjati svoj Sensation :)
EDIT: Samo mi se dizajn Sense-a ne sviđa nikako, ali izgleda da je puno brzi od Sense 3.0-3.6
Svaka čast HTC,ovo izgleda jako dobro! Naravno,čekamo temeljite testove i cijene,al mislim da su ove godine opet pogodili,prošla me malo razočarala...
Dobro izgleda sve osim jedne stavke - nema microSD, ni mijenjanja baterije, meni bitna stavka.
Inače One X izgleda genijalno, velik ekran, brzina + Sense. Sviđa mi se sviđa. Šteta što je Samsung odgodio predstavljanje SIII.
HTC kao nadopunu nudi Dropbox s 25 GB prostora, ali to nije to. Ja zelim imati 15 GB određenih podataka uvijek i svugdje. Niti svi imaju flat-rate mobilne tarife.
I, jos jedna objektivno losa strana - baterija nije izmjenjiva.
Ustvari, vjerojatno jest, ali treba malo prckanja kao kod iPhonea.

HTC kao nadopunu nudi Dropbox s 25 GB prostora, ali to nije to. Ja zelim imati 15 GB određenih podataka uvijek i svugdje. Niti svi imaju flat-rate mobilne tarife.
I, jos jedna objektivno losa strana - baterija nije izmjenjiva.
Ustvari, vjerojatno jest, ali treba malo prckanja kao kod iPhonea.
Na GSM Areni piše:
- HTC One X: nepodržava memorijsku, 26GB dostupno korisnuku
- HTC One S: nepodržava memorijsku, 16GB
- HTC One V: podržava memorijsku, 4GB
ovaj HTC One S ima super AMOLED, ne znam kakav će biti u odnosu na model X koji ima Super IPS LCD2
Bug je definitivno sve što se tiče računala gurnija u drugi plan i samo pišu o mobitelima.
Sviđa mi se, pogotovo top model. Jedini minus po meni, nema SD utor. Šteta, iako je 26gb poprilično dovoljno. :D Svejedno bi volio utor vidjeti. No to je vjerojatno zbog tog unibody dizajna, vjerojatno je mobitel čvrst, nema škripanja i sl. Nema pto škripati. Nezamjenjiva baterija (bar na ovaj konvencionalan način) mi i nije neki ekstra minus. Iako preferiram da možeš izvadit bateriju...
Ovaj najmanji je malo fail s 4gb, inače je i on ok. Jest da je low end, ali trebali su bar 8gb staviti.

BTW i svidja mi se to sto su se okrenuli malo i multimediji, poboljsat fotic... za zvuk imaju taj beats... bravo HTC.
Iskreno,najiskrenije,cemu tolika memorija na telefonu,glupost teska,sasvim je dosta do 8 gb memorije,kao prvo nesigurno je,neka se nesto dogodi telefonu sve gubis,ja osobno na tel imam nekih 500 ak pjesama i to mi zauzima nekih 2,5 gb memorije,i vise necu da stavim,imma oko 100 ak slika,cim mi dodje do te brojke ja prebacim na racunalo i storage,da ne izgubim,zato mi je to pumpanjem gb marketinski trik,sasvim nepotrebno
Bug je definitivno sve što se tiče računala gurnija u drugi plan i samo pišu o mobitelima.
kad su mobiteli novo bojno polje sta se tice hardvera a kod stolnih kompjutera je sve vise manje receno i nema toliko novosti,steta.
A sto bi trebali pisati o specifikacijama racunala koje vrti veliku Galaxy Note reklamu na MWC-u (ovo "M" stoji za "Mobile" btw.).

zato danas postoji icloud... ili nešto slično tome;)
Iskreno,najiskrenije,cemu tolika memorija na telefonu,glupost teska,sasvim je dosta do 8 gb memorije,kao prvo nesigurno je,neka se nesto dogodi telefonu sve gubis,ja osobno na tel imam nekih 500 ak pjesama i to mi zauzima nekih 2,5 gb memorije,i vise necu da stavim,imma oko 100 ak slika,cim mi dodje do te brojke ja prebacim na racunalo i storage,da ne izgubim,zato mi je to pumpanjem gb marketinski trik,sasvim nepotrebno
Jedna pjesma mi je ~25MB, ako je 320 MP3 ~10MB. Ako radim noćnu smjenu, na mobitel ću stavit koji film, a i igre su danas po GB i više. Meni je potrebno više. A da ne kazem ako ga korisitim kao USB memoriju.
Sve je to lijepo da nema slijedece cinjenice: kamere snimaju HD video
Nije samo Bug vec citav svijet.
One V jedini ima micro SD slot. Imate na HTC sajtu specifikacije za sva tri. Meni se One S cini sasvim ok uredjajem :D One X i One S imaju podrsku za HDMI izlaz preko micro USB porta tako da je i to jeda fin dodatak :D
http://www.gsmarena.com/htcs_one_x_one_s_and_one_v_get_a_contract_free_price-news-3898.php
Neke "cijene". Mislim da kod nas, ako se pojave, bi trebali koštati negdje od 2700-2800 kn - 3500 kn -ovaj V model, ovaj S bi mogao doći negdje 4000 kn, a za ovaj X ne bih znao.
Samo neka izlaze Htc-ove prejanice ali ne mogu ništa kad dođe Galaxy S III padaju u drugi plan
Nama plićeg džepa to odgovara jer pada cijena Desire-u a HD2 malo teže...
http://www.gsmarena.com/htcs_one_x_one_s_and_one_v_get_a_contract_free_price-news-3898.php
Neke "cijene". Mislim da kod nas, ako se pojave, bi trebali koštati negdje od 2700-2800 kn - 3500 kn -ovaj V model, ovaj S bi mogao doći negdje 4000 kn, a za ovaj X ne bih znao.
Ocekuj top model oko 5000-5500kn, mozda 6, ali sumnjam.
Samo neka izlaze Htc-ove prejanice ali ne mogu ništa kad dođe Galaxy S III padaju u drugi plan
Sumnjam da će galaxy s 3 biti nešto spektakularno, ili puno bolji od ovih top modela što su sad predstavljeni.
Sumnjam da će galaxy s 3 biti nešto spektakularno, ili puno bolji od ovih top modela što su sad predstavljeni.
prosle godine je bia dosta bolji od ostale ekipe, kako je za ovu... vidit cemo.
odakle vam to da one V će koštati oko 2800-3000kn?
to je preko 400 eura, a radi se o low end uređaju (tako je htc izjavio).
ne bi smio koštati više od 260-280 eura.
odakle vam to da one V će koštati oko 2800-3000kn?
to je preko 400 eura, a radi se o low end uređaju (tako je htc izjavio).
ne bi smio koštati više od 260-280 eura.
Cijene u Hrvatskoj po mom misljenju bi trebale biti:
One V - 2500kn
One S - 4000kn
One X - 5000kn